Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
hahahaha 10dan önce açılmazsa ben stoklara saldırcam artık 50s glam mı olur ungaromu bilmem olmazsa ne çıkarsa alırım artık napalım

8,30 canım yalnız yarın erkenden git bekle yarın ayın son günü felaket olur banka ya da başkasına yaptırt canım

Merhabalar,anlaşılan açılmamış daha fırsat ürünü..ah peri vah peri sen ney misşin sennnnnnnnnnnnnnnn....lmaz:

ay ben çıkıom daha da koymazlar fırsat mırsat üfffff...kuscam artık periye bakıcam die beeee

arkadaslar bu saatten sonra daha fırsat urunu koymazlar yarın koyacaklar mıllet puanım gıtmesın dıye yuklenecek stoklara yuklenme olmayacak ınsallah adam gıbı bısey koyarlarda alırız ama sabah 10da koyarlarsa fırsat urununu dahamı erken koyarlar acaba fırsat urunu stoktakılerden once konuluyor dımı ben hıc denk gelmedım cunku.....

belli olmuyo cnm stoklardan sonrada koyuyolar bazen
hatta genelde öyle yapıyolar

semacım bu saate kadr beklemisin canım saol yaa ama verilmemis neyseki internetim yoktu yeni geldi yaa..boshayallersmile

elif canım basından ayrılmadım senın ıcın facenıde acık tuttum ama verılmedı urun hatta duşa gırdım 2 kere cıktım baktım belkı acılır dıye ah perı ah ne hale getırdı bızı hıc bı ıs tutamaz olduk elifim lafı bıle olmaz senın ıcın hıc ıs yapmazdım yıne otururdum degersın cunku optum....

Kızlaarr periden 50's glam alıpta beğenmeyen varsa bende soft musk var.takas edelimmiii??eğer beğeniyosanız soft musk ı

ahh mavi26 ahhhhh soft muskumu kımlere verıyosun ınsallah yarın alırsam takas yaparız...

hehehe canım sana mı kısmettir nedir?tma birisiyle anlaştım akşam misafiri gelmiş misafirin çocuğu kırmış glam ı.takas edemedik.vardır bi hayır...Eğer alırsan yarın takas ederiz inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…