Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Yayınlandı ve 4 dakika içerisinde bitii akannehir
Kızlar Sensuality by Liiv Botanicals Bayan EDT aldım acaba nasıl kokusu sempatiksalakcinni Parfüm alamadım alamadım diyodum sonunda aldım parfüm niyetine bişey bayanssulusmile

ya inanmıyorum bi baktım 120 tane var liv botanica girdim doldurdum buraya yazdım bi baktım bitmiş olurmu böle şey yaaaaaaa offfff napcam şimdi ben hemde iğrenç 2 parfüm koymuşlar

wish of happines
wish of love
tomorow erkek parfümü
aldım şimdiye kadar...............

aldım esmer ama bayan parfümü şükür bunada ama ben erkek istedim yaaaa bi baktım ne ara kondu alt üstü wc ye gittim 1 dk yaaa saol canlarım çağrı için ....bayan aldım ama kokusu ii değilmi yaa

ben beğenmemiştim canım artık takas ederiz beğenen varsa ya çok özür dilerim kızlar esrantcım kusura bakma 120 tane varken nasıl bitti anlamadım yaa resmen sömürmüşler erkek parfümünü görmedim bile

kızlar şu fayı yapamadım biri bana anlatabilirmi yada benim içi deneyebilirmi

ya aldımda koku nasıl adını hiç duymadım sempatiksalakcinni nese yaa onca gündür biriktirdim ne olursa olsun.kullanmam kötüyse arkadaşa hediye ederim işe yarar

ilk önce erkek çıktı onu denedim aldım sandım hatta bi baktım alamamışım tam uyuz olurken birde ne göreyim bayan parfüm geldi:))185lerdeydi elim ayağım tutmadı resmen elimle tek tek yazaraktan aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…