Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
peridende birşey alamadık fa da hata veriyor sürekli,ne bahtsız kızım ben yaa ( kadersizliğim bir kez daha tasdiklenmiş oldu (

erkek parfümü aldım kızlar kokusu nasıl acaba,bu arada güzellik perisi sayfasınıda kapatmış olduk,herkes aldıklarını güzel günlerde kullansın,

ilk önce erkek çıktı onu denedim aldım sandım hatta bi baktım alamamışım tam uyuz olurken birde ne göreyim bayan parfüm geldi:))185lerdeydi elim ayağım tutmadı resmen elimle tek tek yazaraktan aldım

ne güzel canım ya almışın bende son anda aldım hala şoktayım ne çağrı atabildim ne başkasına alabildim laelaelaelaelae

Hicbişey alamadım sayfam takıldı o kadr sinirim bozuldu kı o kadar puan bosa gitti 2 faceden de...alanlar güle güle kullansın

bende erkek parfumunu toworromu aldım guzel bı koku ama elıfıme cok uzuldum sevınemedım bıle beterbocek canım urun bıttıkten sonra aradın kusura bakma yanlısta anlama caldırsamda bıtmıstı zaten.....hayırlı olsun alanlara

ya evet kimse kusura bakmasın çok üzüldüm ben nasıl biter ürünler bu kadar çabuk kaçtane koyuldu kızlar gören oldumu ben erkeği göremedim bayan parfümü 120 tane kalmıştı doldurdum hemde roboformla aldığımda bitmişti ürünler şoktan ne çağrı atabildim ne bişi

kızlar Sensuality by Liiv Botanicals Bayan EDT nin içeriği: Romantizmin kokusu Sensuality EDT, ıtalyan bergamutu ve menekşe yapraklarının büyülü kokusu ile başlıyor. Yasemin ve manolya kokuları ile sarmalanıyor, sandal ağacı ve vanilyanın görkemli dokunuşu ile tamamlanıyor. Plant Essence teknolojisi ile ortaya çıkan parfüm, doğudaki bitkilerin doğal dokunuşunu ve huzur taşıyan kokusunu tene ulaştırıyor..

ya rkadaşlar ben numara mın son ahnesini yazmamış heyecandan bi de kapı numaramı yazmamışım ama daha öncede tekli far almıştım şimdi mailde attım gelir dimi parfüm adresim falan hep kayıtlı daha öncede far aldığım için bi hata olmaz dimi

kızlar bu fanın paketlerinde ne var acaba çok merak ettim gelse biran önce kargo ücreti yoktur umarı bayanssulusmile

gelir tatlım merak etmea.s

bugün kesin olarak sonmuş arkadaşlar.. güzellik perisinin sayfasında:

Sevgili Avon Türkiye ******** Sayfası Üyelerimiz ve tüm Avon Güzellik Perisi Oyunu Katılımcılarımız, yaklaşık bir buçuk aydır süren Avon Güzellik Perisi serüvenimiz ŞıMDıLıK sona erdi...ılginiz ve desteğiniz ile Güzellik Perisi sizlerin yanında olmaya devam ededek...Avon Türkiye ve Güzellik Perisi'nin en son haberlerin...i sürprizlerini en önce öğrenmek için "Avon Türkiye ********" sayfamızı yakından takip edin!
diye bi açıklama yazıyo..

ne güzel canım ya almışın bende son anda aldım hala şoktayım ne çağrı atabildim ne başkasına alabildim laelaelaelaelae

teşekkür ederim tatlım sende güle güle kullanopuyorumnanaktanokadr çabuk bittiki zaten ben formu doldururken 180lerdeydi okeylendi.sayfayı yeniliyim dedim hiçbişey kalmamıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…