Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
kızlar ben ilk erkek parfümüne yöneldim doldurdum ürün bitmişti,sonra bayan parfümünü gördüm 139 du sanırsam hemen formu falan doldurdum.nasıl aldım bilmiyorum ama öle hızlı isim yazacağımı zannetmiyordum kaydirigubbakcemile3 resmen jet hızıyla aldım.üründe zaten jet hızıyla bitmiş.aldıktan sonra ortada yoktu..

teşekkür ederim tatlım sende güle güle kullanopuyorumnanaktanokadr çabuk bittiki zaten ben formu doldururken 180lerdeydi okeylendi.sayfayı yeniliyim dedim hiçbişey kalmamıştı

kaldı puanlar elimde kahretsin.
ne çabuk bitmiş yaa ufff

enammm verdilermi fırsat ürününüüüü

uhteşem bir hızla bitti keşke sabah ungaroyu alabilseydim ya da onu alcağıma summer white ı deneseydim yaa offff

FA nın hediye paketine 1o TL kargo ücreti verceğime geri yollarım daha ii :dilcikar:

ayyyyyyy adım cıkıomusssssss :)

kızlr danınonun kampanyaı var yetısın

Son düzenleme:
aza kanaat etmeyen çoğu hiç bulamaz gibi oldu walla.keşke sabah parfüme abancağıma oje alsaydım sinir oldum valla yaaaa

1000000 puan elimde patladı iyimi
ya ne kadar saçma.stok bitiyo sonra heber veriyo şu ürünler var diye.gıcıkk periiii

şimdilik sona erdi demiş ya peri lülülülülülü
bence açık kapı bırakmak istemiş
sf yı takip etsin millet ki onlara reklam yapsın :enbuyukkk:
ii walla :dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…