psejan, cikolop, =)yesil(=+, ell82, magrenta, , sütlü gayfe, med_cezir, Papatya.06, hot chocolate, esmer125, IZABELLE
kızlar noldu peri tozununz mu bitti kimse bişi yazmıyoropuyorumnanaktan
bu oyun cok zor sekerim yaa ben beceremedim ..boshayallersmile
ya kızlarr ben bu gezersenfa ya üye oldum arkadaşlara davette yolladım fa sürpriz paketi en kısa zamanda elinde olcak yazdı ee kargo parası bizemi ait ve ne kadar onu hiç öğrenmedim yaaakafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
öyle deme canım azmı 10 tl ee biz alıştık beleşe napalımmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kızlar yaww amma taktınız kargo parasına olsa bile kaç para olur 2 tane ürün gönderseler gene karlısınız 3-5in hesabını yapmayın kargo ücreti olcağını sanmıyorum olursada 10 tl olmaz en fazla 7 tl olur
benbecerdim becermesine ama oynayanlara baktım toplamda 1000 küsürlü paket yapanlar var..benimki hayal yani onlara ulaşmam iphone almam için uyumadan oynanam lazım..uğraşamiicimm
kaydirigubbakcemile3 Ahh perii ahh enerjimizi aldın götürdünnn :roflol:
10 tl kargo parasımı verilir yaaa aman istemem ben ee nasıl öğrencez gerçekten varmıdır kargo parası ayrıca oyun falan görmedimki ben yaa
formu doldurdum arkadaşlara davetiye attım o kadarakannehirakannehir
anladım canım sağol ben kargo parasına taktım ama gerçektennCADIARZUCADIARZUoyunda var canım seyahat kazanıosun da zor yaa üstte resim veriolar haritadan dünyanın neresinde olacağını buluosun ben denedim hep kayboldumakannehir
anladım canım sağol ben kargo parasına taktım ama gerçektennCADIARZUCADIARZU
kızlar fırsat ürünü verildi mi fisfisfis
ya canım takmak derken takmıyorumda hani açıklama falan yokya ona takıldım geri gönderebiliyomuyum iyi yaa çok sevindimmCanım benim niye takıyosunki bakarsın kargo parası fazla almak zorunda değilsin geri gönderirsin olur biter yerimseniben
kızlar fırsat ürünü verildi mi fisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?