Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
psejan, cikolop, =)yesil(=+, ell82, magrenta, , sütlü gayfe, med_cezir, Papatya.06, hot chocolate, esmer125, IZABELLE

kızlar noldu peri tozununz mu bitti kimse bişi yazmıyoropuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3 Ahh perii ahh enerjimizi aldın götürdünnn :roflol:

Son düzenleme:
ya kızlarr ben bu gezersenfa ya üye oldum arkadaşlara davette yolladım fa sürpriz paketi en kısa zamanda elinde olcak yazdı ee kargo parası bizemi ait ve ne kadar onu hiç öğrenmedim yaaakafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

alttaki destek linkim bu ama nie öle bişi yapıo anlamadım magrenta

kızlar yaww amma taktınız kargo parasına olsa bile kaç para olur 2 tane ürün gönderseler gene karlısınız 3-5in hesabını yapmayın kargo ücreti olcağını sanmıyorum olursada 10 tl olmaz en fazla 7 tl olur

10 tl kargo parasımı verilir yaaa aman istemem ben ee nasıl öğrencez gerçekten varmıdır kargo parası ayrıca oyun falan görmedimki ben yaa
formu doldurdum arkadaşlara davetiye attım o kadarakannehirakannehir

öyle deme canım azmı 10 tl ee biz alıştık beleşe napalımmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Kızlaarr bende avonun soft musk ve pur blanca parfümü var.şu periden 50's glam kazandıysanız takas etmek istermisiniz bendekilerle???

10 tl kargo parasımı verilir yaaa aman istemem ben ee nasıl öğrencez gerçekten varmıdır kargo parası ayrıca oyun falan görmedimki ben yaa
formu doldurdum arkadaşlara davetiye attım o kadarakannehirakannehir

oyunda var canım seyahat kazanıosun da zor yaa üstte resim veriolar haritadan dünyanın neresinde olacağını buluosun ben denedim hep kayboldumakannehir

oyunda var canım seyahat kazanıosun da zor yaa üstte resim veriolar haritadan dünyanın neresinde olacağını buluosun ben denedim hep kayboldumakannehir
anladım canım sağol ben kargo parasına taktım ama gerçektennCADIARZUCADIARZU

Canım benim niye takıyosunki bakarsın kargo parası fazla almak zorunda değilsin geri gönderirsin olur biter yerimseniben
ya canım takmak derken takmıyorumda hani açıklama falan yokya ona takıldım geri gönderebiliyomuyum iyi yaa çok sevindimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…