Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
kızlar bi yerde gördüm bi firma numune isteyene kargo ücretini (3.50 tl) ödemesi karşılığında kayısı özlü cilt kremi gönderiyomuş :ecrin_bebek:
info@dogaci.com.tr burdan istemeniz gerek
kimine 40 adet kimine 26 adet gönderilmiş..

Eklentiler

• $resim_637027064.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 26
esrant üzüldüm bilseydim senin adına denerdim benim puanım yetmiyormu ama arkadaşalara haber vermek için bekledim hayırlısı olsun başka ürün alamadınmı bende umudum tükendiğinde sumak sağolsun bugün alıverdi

ya millettt fa nın kargo parası falan yoktur ben belki olursa die sadece 10 tl olabilir dedim.amma da ciddeye alınmış geçmiş sayfalarda gördüm de..takmayın kafanıza kargoyu yoktur öle bişi....lmaz:

ben de istedim fa dan. haber veren arkadaşa teşekkürler a.s inşallah güzel bişeyler gelir kötükedihüso

şu fa nedir allah rızası için biri desin bana.kaç oldu yazdım hiç cvp alamadım.

h t t p : / / a p p s . f a c e b o o k . c o m / g e z e r s e n f a
link vremediğim için her harfi boşluklu yazdım.boşlukları sil cnm gir bu adrese facede bi uygulama. davet et butonuna bas. 20 arkadaşını davet et.sonra sürprizlere girip formu doldur.

psejan, cikolop, =)yesil(=+, ell82, magrenta, , sütlü gayfe, med_cezir, Papatya.06, hot chocolate, esmer125, IZABELLE

kızlar noldu peri tozununz mu bitti kimse bişi yazmıyoropuyorumnanaktan
peri tozum bıttı hayallerım yıkıldı ama en azından bıkrem almıslıgımvar ışıltılı bısey bunada sukur tesekkurler avon bayanssulusmile

kızlar gecmıs sayfalara baktımda bulamadım..bu benım lenovo m nedır ya..girdim kayıt oldum soruları cvpladım 40 puanm var .hergun girip soru cvplıyıp puan mı bırıktırıcez..tam anlayamamdım bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…