Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Bu güne kadar kampanyalardan kazandıklarım

Loreal (Elseve'den) saç onarıcı şampuan ve bakım kremi (2 kere gönderdiler zemuszemus)

Avon Güzellik perisi
Kendim için:

Mor oje
Pembe oje
Happiness parfüm
Rose ruj
Kahverengi göz kalemi
Gündüz kremi

Arkadaşım için:

Fushia Ruj

Ayrıca e.s.t'den 5Tlik alışverişe gelen parfüm seti

Avondan hiç fırsat ürünü yakalayamadım alsanaalsanasmile
Ama bedavaya bişeyler kazanmış oldum o yüzden avona kızmıyorum boshayallersmile

arkadaşlar bu nevresime şimdi form doldurursak nisan ayı için olmuş olurmu ki ya bu ayın 31 i ya kafamçokkarıştı

kızlar gezersenfa oyununda kazandık ama kargo bizemi ait acaba??

ya bende faceden oyunu haran oldum bılgılerı yazıp gonder yapıyorum ama gene aynı sey cıkıo oyun kısmıan bır gıremedım anlamadım gıttı bılıyorsan bır atrıf etsene cnm

ya bende faceden oyunu haran oldum bılgılerı yazıp gonder yapıyorum ama gene aynı sey cıkıo oyun kısmıan bır gıremedım anlamadım gıttı bılıyorsan bır atrıf etsene cnm

canım sabah banada aynı şey olmuştu,az önce denedim oldu,biraz bekleyip tekrar dene istersen,gezersenfa yaz,uygulamaya git,sürprizleri tıkla,sonra arkadaşlarını daver et ve tekrar sürprizlere dön,sorunun cvbına istanbul yaz, bilgilerini gir ve kazandın yazar bu kadar canım omazsa bilgilerini ver ben deneyeyim

http://apps.faceb**k.com/benimlenovom/index.php?page=vote&faceb**k_to=599014588

lenovadan destek için linkim bu:icecream:

yıldızlı yerlere 2 adet ''o'' koymayı unutmayalım

ya hangi sf da bilmiorum bi arkadaş en fazla 10 tl dir kargo ücreti dedi bende onun yalancısıyım wallaalsanaalsanasmile

öle bisey yazmıor zaten kızlar onu yazan arkadas olursa eger kargo parası en fazla 10 tl olur die yazmıs ama kargo parası olacagını sanmıorum ben...

psejan, cikolop, =)yesil(=+, ell82, magrenta, , sütlü gayfe, med_cezir, Papatya.06, hot chocolate, esmer125, IZABELLE

kızlar noldu peri tozununz mu bitti kimse bişi yazmıyoropuyorumnanaktan

http://apps.faceb**k.com/benimlenovom/index.php?page=vote&faceb**k_to=599014588

lenovadan destek için linkim bu:icecream:

yıldızlı yerlere 2 adet ''o'' koymayı unutmayalım

canım senin adresi açmaya çalışıonca kendi sayfam çıkıo anlamadım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…