Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
bana da tansasa mıgrosa fılan gıdın demişler ,derins ver kız bana son gonderdıklerını kaydirigubbakcemile3

3,5 tl lik kargo ücretini öderseniz ürününüz size ulaştırılacaktır.
lütfen onay maili atınız kaydirigubbakcemile3

az önce doğaci bana bunu yolladı da sana yazayım dedim :)

forum sitelerine baktım onlara da öyle demişler ama yine de göndermişler..
benim evin iki bina yanında tansaş var guclubacismile

belkı gelir o zaman :)

otacıya maıl atmıcam ,cunku kullanmıyacagımı bılıyorum ,bosuna adamları yormayayım kaydirigubbakcemile3

banada aynı maıl geldı ...napsam acaba yolladıkları numune 3 500 tl ye degrmı kızlar...ona gore kabul edeyım

banada aynı maıl geldı ...napsam acaba yolladıkları numune 3 500 tl ye degrmı kızlar...ona gore kabul edeyım

ben kabul ettim 26 tüp gönderiyorlar mışşş.
diğer forumların yalancısıyım..
kayısı kremleri iyi geliyor göz çevresine benim gözaltı morluğu sıkıntım var iyi gelir belki..
daha önce de kayısı çekirdeği yağı kullanmıştım
.

ayy bugün kendimde bir eksiklik hissediyorum pek bi rahatım kaydirigubbakcemile3

Nestle Sıcak çikolata her hafta anahtar cümleye en uygun ortamını sen yarat,fotoğrafını gönder .Haftanın Nestle sıcak çikolata hediyelerinden kazanını sen ol.
http://www.nestlesicakcikolata.com/
Ortamı kendin yarattan girebilirsiniz.

sıcak cikolata bardagı ile 2 tane sıcak cikolata gönderiyoar kazananlara kızlar bana geldi ..her hafta pazatesi 3 kisi seciliyor..:1rolleyes:

canım burda arkadaşlar yazmıştı
bu siteye üye olunca gelen maillere verilen cevaplaragöre hediye geliyormuş
bana amail geldi ama ben hiçbişey anlamadım

anladım canım mail ne içeriği o şekilde yardım edebilirim neyi anlamadın?
bir kampanya oluyor kampanya hakkında bilgi oluyor uyarsa katılıyorsun
birde test oluo testleri cevaplayıp paun kazanıosun oraya üye oluğ hediye gelmio
kampanyaya katılırsan kampanya ürünü gelio

cnm bana gelen michelen lastik firmasının reklamı ve vieosu paylaş filan diyo ankette yok o yüzden anlamadım sanada geldimi bu mail

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…