Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Rosenseyi sitesinden iletişim bölümünden mi istiyorsunuz arkadaşlar ve de neler geliyor numune olarak?

Sipahh bana bir kez daha göndermiş ürün..
Her hafta gönderecekler galiba içim dışım süt oldu :))

Ben de gördüm yolladım Sipahh'a e-mail.Süt delisiyim ben.O çubuklarda çok cezbedici.Teşekkürler paylaşım için.Çilekli süt istiyorum:içelim:
Solda alt köşede bize ulaşın gibi bir ifade vardı.Oradan e-mailimi ilettim ...

Ben de gönderdim şimdi.Kibar bir dille rica ettim.
Adresimi de yazdım,gönderirler umarım.
Göndermeden önce cevap falan yazıyorlar mı deriss tatlım?

Bu keyifli yarışmayı kaçırmayın

hurriyet.com.tr 1 Nisan 2010

Hurriyet.com.tr’nin düzenlediği büyük ilgi gören Bilgi Yarışması'nın yeni dönemi başlıyor. 1 – 15 Nisan arası düzenlenecek Bilgi yarışmasında birbirinden güzel hediyeler Hürriyet okurlarını bekliyor.

Birincilik ödülü laptop, İkincilik ödülü Ipod Touch, üçüncülük ödülü dijital fotoğraf makinesi, dördüncülük ödülü Hürriyet Çerçeveli Doğum günü sayfası, beşincilik ödülü 1 yıllık Hürriyet e-gazete aboneliği.

Genel Kültür, Spor, Tarih, Müzik, Edebiyat, Sinema kategorilerinde düzenlenen yarışmalara her gün onbinlerce kişi katılıyor.

Şansınızı deneyin, hem eğlenin hem kazanın!

Bu keyifli yarışmayı bu kez kaçırmayın.

--

ilginizi çekerse diye ekliyim dedim :)

Ben de gönderdim şimdi.Kibar bir dille rica ettim.
Adresimi de yazdım,gönderirler umarım.
Göndermeden önce cevap falan yazıyorlar mı deriss tatlım?

Cevap vermiyorlar canım..
Bana iki kez gönderdiler ama hiç cevap vermediler.
Doğrudan gönderdiler.

bana da tansasa mıgrosa fılan gıdın demişler ,derins ver kız bana son gonderdıklerını kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…