Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
bende de bir link

http://www.ladysbox.com/index.php

Lady’s BOX.com'a üye olun, KOZMETıK, BAKIM, SAĞLIK, GIDA, PARFÜM, TEMıZLıK, HıJYEN, MODA ve bunlar gibi ürün, tester ve hediye çekleri ile dolu Lady’s Box kutularınız ücretsiz olarak evinize ya da işyerinize gelsin. Tanınmış markaların ürünlerini, testerlarını ve hediye çeklerini TAMAMEN BEDAVAYA alın ve kullanın.

canım sen üye oldun bu buraya sanki fazla şey soruyorlar gbi geldi bana:uhm:

Sakınnnnn.
Aylarca insanları kandırdılar bilgilerini kullandılar.
ve kimseye hiçbir ürün göndermediler.
Sakın itibar etmeyin..

teşekkür ederim arkadaşım hemen üye oluyorum :)) bakalım ne olacak , gelişmelerden sizleri haberdar ederim

Sakınnnnn.
Aylarca insanları kandırdılar bilgilerini kullandılar.
ve kimseye hiçbir ürün göndermediler.
Sakın itibar etmeyin..
sağol tatlım ama ben anladım bir şey olduğunu çünkü diğer formlar gibi değil aylık geliri falan soruyorlar cep nosu falan tam üye oluyodum hemen çıktım siteden sağol bilgilendirdiğin için canımmzemuszemus

demeyin yaaa .... geçti borun pazarı ben üye oldum ama neyse ne yapayım bir maaşımı adımı adresimi verdim o kadar .inşallah başıma bir hal gelmez (

canım sen üye oldun bu buraya sanki fazla şey soruyorlar gbi geldi bana:uhm:

cnm diğer sitelerden farklı bişi sormuyorlar.
arkadaşlarıma gbeldi paketler.cep no salladım zaten.
tc kimlik no sormuyorlar.hangi bilgilerimi kullanacaklar anlamadım.
güvenilir olmadığınıda nerden çıkardınız ki.

Arkadaşım kk'da bu konu aylarca konuşuldu ve sonunda kazen'de güvenli bulmadığı için kitledi konuyu.
linki verdim ********'da bir sürü insanı kandırdılar ve o zaman tc kimlikten tutunda anne kızlık soyadına kadar istiyorlardı.
böylelikle 10binlerce kişinin bilgilerini topladılar.
lufak bir araştırma ile sonuca ulaşabilirsin..

canım ben demedim ama sanırım daha önce başka bir topikte arkadaşlar yazmış aşağıki sayfada var arkadaşın biri yazmıştıbenneyaptımkibenneyaptımki

ilk kez duydum bunuda bilgilerimi kullanacakları bişi vermedim.adım soyadım birde adres bunuda nasıl ve nerde kullanabilirler ki.olmazsa mail atar bi güzel .......rım bitaraflarına.

ilk kez duydum bunuda bilgilerimi kullanacakları bişi vermedim.adım soyadım birde adres bunuda nasıl ve nerde kullanabilirler ki.olmazsa mail atar bi güzel .......rım bitaraflarına.
ay sen çok yaşa çok güldüm yaaa bitaraflarına haaa.sa.s

kızlarr gezersenfa şöle bi ileti yayılanmış
'Merhaba sevgili kullanıcılarımız, gönderilecek hediyelerin kargo bedeli HENKEL tarafından karşılanacaktır'

kızlar ya 22 martta güzellik perisinden ruj siparişi verdim ama gelmedi kargoyu aradım. Çıkış görünmüyo dedi.
Kardeşimin face adresinden katılmıştım. ama bilgilerin hepsi bana aitti nolcek şimdi

kızlar ya 22 martta güzellik perisinden ruj siparişi verdim ama gelmedi kargoyu aradım. Çıkış görünmüyo dedi.
Kardeşimin face adresinden katılmıştım. ama bilgilerin hepsi bana aitti nolcek şimdi

ben de 23 n de almıştım oje,benim ki de gelmedi gelir herhalde canım yaboshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…