cnm bana gelen michelen lastik firmasının reklamı ve vieosu paylaş filan diyo ankette yok o yüzden anlamadım sanada geldimi bu mail
canım sen üye oldun bu buraya sanki fazla şey soruyorlar gbi geldi bana:uhm:bende de bir link
http://www.ladysbox.com/index.php
Lady’s BOX.com'a üye olun, KOZMETİK, BAKIM, SAĞLIK, GIDA, PARFÜM, TEMİZLİK, HİJYEN, MODA ve bunlar gibi ürün, tester ve hediye çekleri ile dolu Lady’s Box kutularınız ücretsiz olarak evinize ya da işyerinize gelsin. Tanınmış markaların ürünlerini, testerlarını ve hediye çeklerini TAMAMEN BEDAVAYA alın ve kullanın.
bende de bir link
Lady’s BOX.com'a üye olun, KOZMETİK, BAKIM, SAĞLIK, GIDA, PARFÜM, TEMİZLİK, HİJYEN, MODA ve bunlar gibi ürün, tester ve hediye çekleri ile dolu Lady’s Box kutularınız ücretsiz olarak evinize ya da işyerinize gelsin. Tanınmış markaların ürünlerini, testerlarını ve hediye çeklerini TAMAMEN BEDAVAYA alın ve kullanın.
bende de bir link
sağol tatlım ama ben anladım bir şey olduğunu çünkü diğer formlar gibi değil aylık geliri falan soruyorlar cep nosu falan tam üye oluyodum hemen çıktım siteden sağol bilgilendirdiğin için canımmzemuszemusSakınnnnn.
Aylarca insanları kandırdılar bilgilerini kullandılar.
ve kimseye hiçbir ürün göndermediler.
Sakın itibar etmeyin..
canım sen üye oldun bu buraya sanki fazla şey soruyorlar gbi geldi bana:uhm:
cnm diğer sitelerden farklı bişi sormuyorlar.
arkadaşlarıma gbeldi paketler.cep no salladım zaten.
tc kimlik no sormuyorlar.hangi bilgilerimi kullanacaklar anlamadım.
güvenilir olmadığınıda nerden çıkardınız ki.
canım ben demedim ama sanırım daha önce başka bir topikte arkadaşlar yazmış aşağıki sayfada var arkadaşın biri yazmıştıbenneyaptımkibenneyaptımkicnm diğer sitelerden farklı bişi sormuyorlar.
arkadaşlarıma gbeldi paketler.cep no salladım zaten.
tc kimlik no sormuyorlar.hangi bilgilerimi kullanacaklar anlamadım.
güvenilir olmadığınıda nerden çıkardınız ki.
ay sen çok yaşa çok güldüm yaaa bitaraflarına haaa.sa.silk kez duydum bunuda bilgilerimi kullanacakları bişi vermedim.adım soyadım birde adres bunuda nasıl ve nerde kullanabilirler ki.olmazsa mail atar bi güzel .......rım bitaraflarına.
kızlarr gezersenfa şöle bi ileti yayılanmış
'Merhaba sevgili kullanıcılarımız, gönderilecek hediyelerin kargo bedeli HENKEL tarafından karşılanacaktır'
kızlar ya 22 martta güzellik perisinden ruj siparişi verdim ama gelmedi kargoyu aradım. Çıkış görünmüyo dedi.
Kardeşimin face adresinden katılmıştım. ama bilgilerin hepsi bana aitti nolcek şimdi
ooooo buna sevindim iştedelikafaduldendelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?