Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Dalan Shop a mail attım.. krem numulerı için sağ olsunlar 8 tane yollamışlardı. istersenız deneyın kızlar ..opuyorumnanaktan

hehehehe maıl attım

bır kısı ıstedı ona gonderdık sımdı maıl yagıyor o kısı yuzundne dıyorrrrrrrrrrrsempatiksalakcinni

canım istememmiştim mahmure nini bi yarışma kampanya gibi şeyi vardı er 50 kişiye mi ilk 50 kişiye mi öyle bişeydi ben de ona katılmıştım oradan kazanmışım bugün gelmiş

sağol fatucuğum resim için , güle güle kullan

ben taaaaa şubat ayında avon güzellik perisinden bir ruj sipariş verdim.
açıkçası çok da beğenmemiştim ruju ama hazır puanım varken harcayim dedim.
1 hafta geçti yok, 2 hafta geçti yok.... sonra kargoyu aradım, adınıza bir paket yok dediler
güzellik perisine mail attım, kargoyu arayın diye mail geldi. tekrar mail attım 'aradım paket yok'
dediler die amaaaaa cevap bile gelmedi... para verip alsaydım peşini bırakmazdım daaaaa oyun
olunca bi de ruju da çok beğenmeyince ilgilenmedim :umursamaz:

kızlar az önce doğacıdan numunelerim geldi bayanssulusmile 32 kayısı çekirdeği kremi 5 adet makyaj temizleme mendili birazda buroşür koymuşlar kargo ücreti 3.55 eğer kremden memnun kalırsam yüzüme azar azar kullanacağım için bayaa bi gider bana zemuszemus

kızlar zaten aktarda dogacının 50ml lik kremi 5 tl
numuneler küçük mü büyük mü aktardan da alabilirsiniz eger kargo ödetiyorsa...

kızlar bugün fırsat ürünü olan parfümüm blue rush geldi,çok beğendim hoş bir kokusu var,ama ondan çok önce verdiğim gece kremim hala gelmedi,acaba kampanya bitti diyemi göndermiyorlar,

kızlar bugün fırsat ürünü olan parfümüm blue rush geldi,çok beğendim hoş bir kokusu var,ama ondan çok önce verdiğim gece kremim hala gelmedi,acaba kampanya bitti diyemi göndermiyorlar,

ben o fırsat ürününden önce almştım göz kalemini hala gelmedi.yoksa kandırılıo muyuz kızlar:1no2::1no2::1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…