Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
canm bende kargo ucretını kabul ettıgımı soyledım kargonuz gelecek dedı ama ne gelen var ne gıden,hangı kargoyla geldı sana numuneler

kızlar blogumda ilk kampanyamı başlattım, katılımlarınızı bekliyorum :)
link veremiyorum ancak böyle yazıyorum :) sihirlisepetim.blogspot.com
iyi geceler..

Son düzenleme:

katılan oldu mu?

kızlar Kur’an-ı Kerim CD’si talep etmek için
bilgi(et)kurangonulluleri.org e-posta adresine iletişim bilgilerinizi gönderebilirsiniz. tamamen ücretsiz olarak geliyor bilginize a.s.

katılan oldu mu?

günaydın hatunlar,ben az önce başvurdum rendeciğim ama altta bir nta sadece ngilizce yorumlar yayınlanacaktır demiş,o kısmı anlamadım limdi bizimde ingilizce yorum mu yapmamız gerek ?

hahaha ben ingilizce yazdım :)))) ne alakaysa öle yazmışlar bende ingilizce yazim bari dedimguclubacismile

amann ne yapayım şimdi ingilizcem kıt benim uğraşamam netten dönüştürüp tekrar siteye girmeye,kısmet artık neyapayım

canm bende kargo ucretını kabul ettıgımı soyledım kargonuz gelecek dedı ama ne gelen var ne gıden,hangı kargoyla geldı sana numuneler
fillo kargoyla geldi bana bence hiç arayıp sorma numuneleri canım bak 5 tlymiş ürün değmez bence ufacık şeyler için 3.50 tl ödemeye 5 tlye gider alırım daha iyi ben kremi dün denedim yumuşak yaptı ama biraz yağlandırdı yüzümü
katılan oldu mu?

aman tatlım zaten sanmıorum bize denk gelceni.en azından banadelikafaduldendelikafadulden şanssız bi insan olduğum içinhihoyyyt

valla bende şanslı olduğumu düşünmüom hiççç

bide tel türkiye değil almanya italya türkiye bulgaristan bide portekizmiydi ne var hiiiiiiç umudum yok bu yüzden başvurmucam bide katılım koşullarını okudunuzmu bi bedelden bahsediolardı tam anlamadım ödül kazanan bi bedeli ödemeden verilmiomuş falan gibi ?
her başvuruda bulunan kişi başvurduğu ülkenin diline göre yazıcakmış ya da ingilizce :)
kızlar katılım formunu okumadan bodozlama dalmayın böle şeylere sonuçta kişisel bilgilerimizi paylaşıyoruzzz

ne bedel ödicem be yürüsün gitsinler lülülülülülü ben zaten dalagasına yazdım spermle ilgili :roflol::roflol::roflol:

ahanda kısmetim açılmaya başladı kızlar delikafadulden doğacıdan kargom geldi. 3,55 tl ödedim ,içinden 30 adet kayısı kremi,2 adet makyaj temizleme mendili ve broşür çıktı.kremler epeybir fazla yani , birde tam benim cildime uygun krem . ayy ne mutlu oldum şimdi kısmetimin değişmesine .bakarsınız aşıkda olurum ben bugün ne dersiniz olurmu ki kaydirigubbakcemile3

Eklentiler

• $IMAG1249.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 52
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…