kızlar zaten aktarda dogacının 50ml lik kremi 5 tl
numuneler küçük mü büyük mü aktardan da alabilirsiniz eger kargo ödetiyorsa...
canm bende kargo ucretını kabul ettıgımı soyledım kargonuz gelecek dedı ama ne gelen var ne gıden,hangı kargoyla geldı sana numunelerkızlar az önce doğacıdan numunelerim geldi bayanssulusmile 32 kayısı çekirdeği kremi 5 adet makyaj temizleme mendili birazda buroşür koymuşlar kargo ücreti 3.55 eğer kremden memnun kalırsam yüzüme azar azar kullanacağım için bayaa bi gider bana zemuszemus
Daha genç görünebilmenin sırrı sizce nedir??
Bu soruya görüşlerinizi yazıp formu doldurun ve aşağıdaki hediyeleri kazanma şansını yakalayın...
-ilk 5 kişi bir yıllık bio-performance bakım ürünü
-50 kişi 1000 tl değerinde 1 shiseido ürün hediye kuponu
-50 kişi ise 500 tl değerinde1 shiseido ürün hediye kuponu
shiseido-bioperformance.com/tr#/yarma
katılan oldu mu?
amann ne yapayım şimdi ingilizcem kıt benim uğraşamam netten dönüştürüp tekrar siteye girmeye,kısmet artık neyapayım
fillo kargoyla geldi bana bence hiç arayıp sorma numuneleri canım bak 5 tlymiş ürün değmez bence ufacık şeyler için 3.50 tl ödemeye 5 tlye gider alırım daha iyi ben kremi dün denedim yumuşak yaptı ama biraz yağlandırdı yüzümücanm bende kargo ucretını kabul ettıgımı soyledım kargonuz gelecek dedı ama ne gelen var ne gıden,hangı kargoyla geldı sana numuneler
katılan oldu mu?
aman tatlım zaten sanmıorum bize denk gelceni.en azından banadelikafaduldendelikafadulden şanssız bi insan olduğum içinhihoyyyt
aman tatlım zaten sanmıorum bize denk gelceni.en azından banadelikafaduldendelikafadulden şanssız bi insan olduğum içinhihoyyyt
ben tasdikli kısmetsizim canım ondan çok uğraşmama gerek yok kaydirigubbakcemile3
bide tel türkiye değil almanya italya türkiye bulgaristan bide portekizmiydi ne var hiiiiiiç umudum yok bu yüzden başvurmucam bide katılım koşullarını okudunuzmu bi bedelden bahsediolardı tam anlamadım ödül kazanan bi bedeli ödemeden verilmiomuş falan gibi ?
her başvuruda bulunan kişi başvurduğu ülkenin diline göre yazıcakmış ya da ingilizce :)
kızlar katılım formunu okumadan bodozlama dalmayın böle şeylere sonuçta kişisel bilgilerimizi paylaşıyoruzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?