Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

hade yine iiisiiiinnn bebekhihoyyythihoyyyt

oooo hadi hayırlı olsun canım yeni yeni beleş ürünlere inşallah
inşallah bugünün devamı gelir nisan ayına girdik ne de olsa :))))
ne bedel ödicem be yürüsün gitsinler lülülülülülü ben zaten dalagasına yazdım spermle ilgili :roflol::roflol::roflol:
hehehe nasıl bağladın kız olayı onaaa :)))

avonda rujum geldiiiii :lepi::lepi: kaç gündür gözüm yollarda kalmıştıı .. :hulya:

herkese meraba...bundan sonra ben de burdayım inşallah...:enbuyukkk:

bunu buldum biraz zor ve saçma gibi ama yinede bakan olur belkii .

Bebekkokusu.com Hediye Ormanında

Birbirinden güzel hediyeler sizi bekliyor...

Hem eğlenin, hem yarışın, hem de hediyeleri kazanın.

Fıstıkları toplayın, Sincaba verin, Hediyeyi kapın...

benım de 26.sından ıkı tane far 29.dan ungora beklıyor .

bakalım ne zaman gelıcek.

benimde periden kazandığım tek ürünüm farım geldi çok güzel mavi renk istemiştim yanlız kocaman koliye koymuşlar çok güldüm yaa:roflol::roflol:

benimde periden kazandığım tek ürünüm farım geldi çok güzel mavi renk istemiştim yanlız kocaman koliye koymuşlar çok güldüm yaa:roflol::roflol:

aynen bende. kocaman kutuyu görünce güldüm görende kım ne var sanır ruju zor buldum :roflol::roflol:
benım rujumun rengıde güzel çok kırmızı gibi gözüküyor ama sürünce güsel zemuszemus

tekin acar'ın bi formunu mu ne doldurmuştum birkaç kişi adına. oda arkadaşımın şansına ona gelmiş. erkek parfümü sanırım ama kokusu çok güzel. küçük tester da var. bir de makyaj çantası var epey büyük. zemuszemus

canım nezaman doldurdun formu ayrıca kargo parası varmı

Benimde blue rush,vücut losyonum hala gelmedi yaa..birini 21inde digerini 25 inde siparis vermistim sanırım..

kızlar dalan shop numune gönderimi yapıyo demiştimya ..aslında yapmıyomuş bi kereye mahsus bana yollamışlar falan filann..ben elıme numuneler ulaştıktan sonra burda sizinde faydalanmanız için söyledim.ayrıca kremleride çok beyenmiştim. fakat bugun mail kutumu bi açtım dalanshop dan Aslı hanım mail atmış çok kırıcı ve saçma bi uslupla hemde .. insanları ümitlendirmeyin nerde bunu yaydıysanız düzeltin falan şok oldum.. bana kesınlıkle numune göndermiyoruz demediler.

Güzel düşünceleriniz için biz teşekkür ederiz. Kremlerimizden numune gönderebiliriz tabi. Eğer beğeniyorsanız sipariş de edebilirsiniz, siparişlere de krem numunesi ekliyoruz. Şimdilik sadece numune istiyorsanız, gönderi yapabilmemiz için posta adresinizi vermenizi rica ediyorum.

burda numune gönderimi yapmıyoruz diye bişey yazıyomu benmi göremiyorum =)

bunu aynen o hanımefendıyede ilettim. çok şaşkınım lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…