- 26 Şubat 2010
- 2.097
- 142
- 163
ahanda kısmetim açılmaya başladı kızlar delikafadulden doğacıdan kargom geldi. 3,55 tl ödedim ,içinden 30 adet kayısı kremi,2 adet makyaj temizleme mendili ve broşür çıktı.kremler epeybir fazla yani , birde tam benim cildime uygun krem . ayy ne mutlu oldum şimdi kısmetimin değişmesine .bakarsınız aşıkda olurum ben bugün ne dersiniz olurmu ki kaydirigubbakcemile3
hade yine iiisiiiinnn bebekhihoyyythihoyyyt
oooo hadi hayırlı olsun canım yeni yeni beleş ürünlere inşallahahanda kısmetim açılmaya başladı kızlar delikafadulden doğacıdan kargom geldi. 3,55 tl ödedim ,içinden 30 adet kayısı kremi,2 adet makyaj temizleme mendili ve broşür çıktı.kremler epeybir fazla yani , birde tam benim cildime uygun krem . ayy ne mutlu oldum şimdi kısmetimin değişmesine .bakarsınız aşıkda olurum ben bugün ne dersiniz olurmu ki kaydirigubbakcemile3
hehehe nasıl bağladın kız olayı onaaa :)))ne bedel ödicem be yürüsün gitsinler lülülülülülü ben zaten dalagasına yazdım spermle ilgili :roflol::roflol::roflol:
avonda rujum geldiiiii :lepi::lepi: kaç gündür gözüm yollarda kalmıştıı .. :hulya:
ne zaman sipariş vermiştin canım hatırlıomusun?
herkese meraba...bundan sonra ben de burdayım inşallah...:enbuyukkk:
benimde periden kazandığım tek ürünüm farım geldi çok güzel mavi renk istemiştim yanlız kocaman koliye koymuşlar çok güldüm yaa:roflol::roflol:
hoşgeldin canım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
tam hatırlamıyorum canım ya ama epey oldu,1 ay falan. kargo parası da yok .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?