Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
kızlar biraz daha bekleyin avon çoğu kişinin kargosunu göndermemiş içiniz rahat olsun yani. benimde ayın 22sinde verdiğim sparişim gelmedi. facedeki sitesine baktım çoğu kişininki gelmemiş. herkes isyanlarda.

canım ara senin ordaki kargoyu ama keşke 2 gün beklemeseydin o kargo sana geldiyse eğer geri gitmiştir gene dene şansını kimlerin adına verdiyse sor tek tek onlar sistemde görür :)

ben bekliom canım rujum dün geldi kaçında verdim bilmiom gerçi :)))) ojem gelir tahminimce sonra parfümler inşallah botanicalsda yanlış gelir 50sglam falan hehehe

ben haftanın fırsat ürününden bluerush almıştım.bende vardı zaten ama yine de puanım boşa gitmesin diye almıştım.neyseki 50s glam geldi :lepi:kaydirigubbakcemile2zemuszemus .kahve göz kalemiyle birlikte.çok sevindim. glamın kosu daha güzel bluerushtan.4 siparişim kaldı onlar da gelir bugun yarın hihoyyyt

En son gün verdiğimiz fırsat ürünleri ne zaman gelir acaba?????

2. ojemde geldi sonunda bugün geldi :)) ama bayada geç geldi yoğunluktan sanırım

günaydın kızlar hayırlı cumalar :))))

ipekyol.com/lookbook adresine girin modern ve şık kombinler yaratın %15 indirim kazanın die bi reklam gördüm ilginizi çekerse :)))

günaydın kızlar bi süredir yzamıormdum malum vizeler.. iyisinizdir inş hepiniz :)

ayrıca biras önce avondan gri kalemim geldi çok güzel simli

--------------------------------------------------------------------------------

hayırlı cumalar dilerim hatunlarrr

kızlar lays in 2 kampanyası var
tşört veryor
ayrıca domestosun yeni oyunu başlamış ama çok kota yiyor diyorlar
bi de tekin acar ın ödüllü sorusu yayınlandı yeni
ayrıca goldstore un aylık ödüllü sorusu başladı

bi de best buy ankara şubesinin açılışı nedeniyle face de bi oyun açmış hergün hediye veriyorlar

saol canım paylaşım için :) fakat cevap ne tekin acarda herkes farklı şeyler yazmış
karşı aleyhinde yazan çoğunlukta
bi de best buy ankara şubesinin açılışı nedeniyle face de bi oyun açmış hergün hediye veriyorlar

evet canım fakat yüksek puanı nasıl alcaz bilmiom

Canm ben girdim sitesine ama bulamadım soruboshayallersmile

saolun kızlar cevaplar için bende karşı diye cevaplıcam aman o kadar doldurdum biri tutmadı zati

bu arada bu goldstore un cevabı ne yaa f d renksiz die buldum ikisi ayrı şıkta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…