Best Buy, 20 Nisan 2010 Salı günü gerçekleştireceği Ankara mağazasının açılışı öncesi Facebook üzerinden bir yarışma düzenliyor. Best Buy "Sanal İzdiham" projesiyle sanal ortamda Ankara mağazası önünde yaşanan izdihamın önüne geçecek şanslı kişileri arıyor.
Sıranın en arkasında bulunan bir kişiyi, dev bir sapan yardımıyla sıranın önlerine fırlatıp, yolda karşısına çıkan engelleri de geçerek izdihamı atlama esası üzerine kurulu oyunda, kullanıcının yaptığı en yüksek üç puan toplanarak nihai skora ulaşılıyor. Yarışmada her gün en yüksek skoru elde edene, aralarında cep telefonu, LCD TV, dizüstü bilgisayar, dijital fotoğraf makinesi, MP3 çalar, oyun konsolu gibi ürünler bulunan onlarca hediyeden birini kazanma şansı sunuluyor. "Sanal İzdiham" yarışmasında her katılımcıya 10 kez kendini fırlatma hakkı verilirken daha fazla oyun hakkı kazanma fırsatı da sunuluyor. Oynamaya doyamayanlar için Facebook üzerinden Best BuyTürkiye'nin hayranı olanlara 15 hak verilirken arkadaşlarını oyuna davet eden herkese her bir kişi için 1 oyun hakkı daha veriliyor.
http://www.facebook.com/BestBuyTR
cnm çok sağol paylaşım için sen denedinmi hiç
kaç metre yaptın merak ettim
en yüksek 3 puanını topluyorlar canım benimki 362.48 canım sen kac yaptın ?
cnm benim 1145.79 iyimiki
ii bence benm puanıma baksana :) nasıl yaptın o puanı yaa adamıı nerden fırlatıosun canımbilmiyorumkismile
cnm en geriye kadar çekip azcık yukarı kaldırdım
şans işte biyerlere çarptı uçtu
tam yerden fırlatmadın yani ?
bende yerden tam sona kadar cekıp fırlattım ama fazla gitmıor..üstten fıtlattım daha kötü oldu..:1no2:
ya benim adam gözükmüyor ama metre sayacı sürekli ilerlio bu da nesi anlamadım:bbo:
tam yerden atmadım cnm azcık yukarıdan ama azcık
sende öyle denersin yarın
doğacıdan numune gelen var mı?
9 mart: viva pink oje geldi
12 mart:fushia fun ruj geldi
13mart:mor oje geldi
14 mart:losyon geldi
15 mart:losyon geldi
18 mart:really rosy ruj geldi
19 mart:divine wine ruj geldi
20 martink pop ruj bekliyor
21 mart: charged cherry ruj bekliyor
22 mart:gri gözkalemi bekliyor
23 mart:corall reef oje bekliyor
25 mart:kahve göz kalemi bekliyor
25 mart:fırsat ürünü bluerush parfüm bekliyor
26 mart:mor oje bekliyor
27 mart:divine wine ruj bekliyor
30 mart: kırmızı oje bekliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?