Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
ne şanşlısınız kızlar :) bende oynadım oynadım bayağı biriktirmiştim büyük oynayayım düşüncesiyle ama son zamanlarında internetimde problem çıktı o aradada süresi bitti oyunun bi halt beceremedim: :)

zaten ben de bi oje bi de göz kalemi kazandım diğer puanlarım elimde patladıkötükedihüsokötükedihüso

Birdaha bugunün işini yarına bırakmiycam aza tamah etmeyen çoğu bulamıyor :)) oyunu sevkine oynuyordum gerçi keyifliydi bitmese iyi olurdu varmıki başka bu tip bişiler şuan yazıları çok takipp edemiyorum

benımde bıraz once dıvıne whıne rujum geldı pek begenmedım 3 rujum 1 goz kalemım ve toworrom parfumum beklemede ınsallah sorunsuz bı sekılde gelır...

fa lar 20 iş günü içinde gönderilmeye başlıcak demişti daha gönderime başlamamışlardır bence :)

selam kızlar arada bi takılıyordum buraya bende bebekleri olan varsa bebelac a mesaj atmıştım banada pişirilen lezzetler serisini göndereceklerine dair mail atmışlar bende bekliyorum ihtiyacınız varsa mesaj atın derim

Kızlar blue rush yerine 50's glam geldi bana bugün yaa...boshayallersmilebütün ürünlerim gelmis oldu..

Kızlar blue rush yerine 50's glam geldi bana bugün yaa...boshayallersmilebütün ürünlerim gelmis oldu..

ayyy süper bakalım benimkiler nasıl gelcek şu fırsat ürünü liv botanicals yerine 50s glam gelse süper oılur yawwwww :)))
darısı başıma benimkilerde gelse kurtulsam
son 3 kaldı :)

Selam kızlar bende artık aranızdayım:)
Bugün avon ürünüm geldi sabah ve kargocunun elinde fa koliside vardı ne güzel sevinmiştim bana geldi diye fakat bana değilmiş maalesefki ama gelicek heralde banada artık yollanmaya başlamış haberiniz olsun diye söylüyorum ve kolide bayağı büyüktü yani avonun kolisinden daha büyüktü demekki içinde bayağı bişey var opuyorumnanaktan:))

slm kıslar avon bittiğinden beri yazamadım :) arada kaybettiğm zamanları ders çaşılarak kapatmaya çalıştım kapancak gibi deil :) yaaa avondan 4 adresten ürün almıştım biri 19unda onu hatırlıomda diğerlerini hatırlıyamadım hangi isme verdğimide unuttum nerden bakcam ya....yurtiçi kargoya güvenim kalmadı artık geçen gelmişler annem zili duymamış son an duymuş çıkasıya kadar araba gitmiş ne bi kağıt bırakmışlar ne aradılar masus 2 gün bekledim arasınlar die yok aramadılar babamı yolladım aldı ürünü...geçen aradım böle yaptınız die olmaz öle şey yanlış telefon vermişsinizdir dio iide baktım tel doğru salaklar yaa

oooo süper haber yurtiçiyle gönderiolar demekki ilk dolduranlarınkini göndermeye başlamışlardır heralde :))))))) kargonun boyutuna diil ağırlığına bakcan canımmm:))) avonun kargıo minnacıkda olabilir yanee :))))

canım yapıolar öle malesef evde olduğun halde geldik yoktunuz yazısı bırakıolar enteresan :) allahtan ben şirket adresi verdimde takır takır gelio sıkıosa gelip geri gitsin heheh :)) benimde 3 ürün kaldı ama tarihi hatırlamıom :) biri 31 biri 30 diğeri 19 falandı sanırım

canım kağıt bile bırakmamışlar arabayı son anda annem görmese nerden bilcektik....yaaa şimdi avona sorcam hangi isme verdim hatırlamıomki hiç :s 4 adrsten verdim ...nie kapadılarki yaaaa bilgileri görseydik bari....offfff walla 2 oje 1 parfüm 1 vücut losyonu boşa gitmese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…