BANA GELECEK CANM BEKLIYORUM MAIL ATARSAN NUMUNE ISTIYORUM DIE SANADA UC BUCUK TL LIK KARGO ÜCRETINI KABUL ETTIGIN TAKTIRDE YOLLARLARkaydirigubbakcemile2kimse almadı mı ya?ilk sayfalarda öyle okuduğumu anımsıyorum.
benim de avon geldi kızlar kahverengi göz kalemi almıştım :)
ne şanşlısınız kızlar :) bende oynadım oynadım bayağı biriktirmiştim büyük oynayayım düşüncesiyle ama son zamanlarında internetimde problem çıktı o aradada süresi bitti oyunun bi halt beceremedim: :)
ya FA sı gelen var mı ne zaman gelcek acaba?boshayallersmile
Kızlar blue rush yerine 50's glam geldi bana bugün yaa...boshayallersmilebütün ürünlerim gelmis oldu..
Selam kızlar bende artık aranızdayım:)
Bugün avon ürünüm geldi sabah ve kargocunun elinde fa koliside vardı ne güzel sevinmiştim bana geldi diye fakat bana değilmiş maalesefki ama gelicek heralde banada artık yollanmaya başlamış haberiniz olsun diye söylüyorum ve kolide bayağı büyüktü yani avonun kolisinden daha büyüktü demekki içinde bayağı bişey var opuyorumnanaktan:))
slm kıslar avon bittiğinden beri yazamadım :) arada kaybettiğm zamanları ders çaşılarak kapatmaya çalıştım kapancak gibi deil :) yaaa avondan 4 adresten ürün almıştım biri 19unda onu hatırlıomda diğerlerini hatırlıyamadım hangi isme verdğimide unuttumnerden bakcam ya....yurtiçi kargoya güvenim kalmadı artık geçen gelmişler annem zili duymamış son an duymuş çıkasıya kadar araba gitmiş ne bi kağıt bırakmışlar ne aradılar masus 2 gün bekledim arasınlar die yok aramadılar babamı yolladım aldı ürünü...geçen aradım böle yaptınız die olmaz öle şey yanlış telefon vermişsinizdir dio iide baktım tel doğru salaklar yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?