Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Benimde en son siparişim tomorrow'um geldi....Eşim için...:)))

günayudın kızlar iyi pazarlatr herkese :)
şu tekin acarrın bi sürü kampanyasına katıldım bişi çıkmadı yaa ((
bu lancomun cevabı ne acaba?

Ariel Complete 7 ile size özel Bihter şıklığını kazanın!

“Ariel Complete 7 ile En Sevdiğim Giysim Yeni Gibi Tertemiz” programında en kapsamlı deneyimi en iyi görselleştiren 10 şanslı üyemiz, Aşk-ı Memnu dizisinin moda tasarımcısı Berra Terzioğlu tarafından kendilerine özel olarak hazırlanacak birbirinden güzel 10 Bihter kıyafeti kazanacak!

http://www.ariel.com.tr/

Orkid Yaprak, ferahlığını en güzel hissettiren deneyimleri gönderenler kazanıyor!

Siz de günlük bakımınızda “Ne gerek var?” diyip yapmadığınız; ama yaptıktan sonra sizi yenileyen, Orkid Yaprak gibi ferahlatan ve gününüzü güzelleştiren deneyimlerinizi bizimle paylaşın, Braun Saç düzleştirici, Max Factor Makyaj Seti, Olay Cilt bakım setleri ve daha bir çok sürpriz hediyeyi kazanma şansınızı kaçırmayın!

şakkıdı

Arkadaşlar tekin acarsan kazanırsanız mail geliyor size ayrıcada kendi sayfasını ara ara kontrol edin.orda duyurular kısmında açıklanıyo..Fa paketim henüz gelmedi:)

arkonun senelerce gizledim yarışması vardı.oy toplamıştık.
buradan yarışmaya katılan varmı sonuçlar açıklandı.
bende ilk 100 arasındayım.
arko hediye paketi kazandım :)
eşim pek sevinecek :)

günaydın kızlar fa dan bana da henüz gelmedi ama cumartesi günü rozi den kargom geldi bir gece bir normal birde günlük pedlerden göndermişler soğolsun komili adı altında geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…