Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
kızlar tekin acarda hediye kazanmak için üye mi olmak lazım?? 3-4 tanesine katldım sonuçları öğrenemedimde

deosprey ve vucut şampuanı war pakette cnm..
aman sadece iki şeymi var (( hani kutu büyüktü heheh insan bir iki şey daha koyar yaw
kızlar tekin acarda hediye kazanmak için üye mi olmak lazım?? 3-4 tanesine katldım sonuçları öğrenemedimde

canım sitesinde açıklıuolarmış sanırım bide mail atıolarmıymış ne

30unda verdiğim wish of hapinessim geldi :) geriye kaldı fırsat ürünüm ıyyyyy inşallah yanlış göndeririler benimkinide :)

selam kızlar iyi haftalar herkese doğacıya mail atmıştım numune için kargo parasını kabul de etmiştim
40 taneye yakın numune kayısı kremi 6 tane makyaj temizleme mendili
5 tanede defneyapraklı sabunundan geldi

güle güle kullan canımkaydirigubbakcemile2 kargoya ne kadar verdin?

baya göndermişler o kadarda ilk numune isteyen kişiye söylenmişler ne biçim firma bu yaa entersan güle güle kullan canım ben kremleri kullanmıyorum çok sinir oldum çünkü ilk numune isteyen kişiye yaptıklarından sonra

doğacının net adresine girin en altta iletişim kısmı var mesaj atarsanız 2 gün içinde dönüyorlar geriye adres yazamıyorum burdan :)

gerçek mi yaaa ne demişler sempatiksalakcinni anaaa bende isticektim tırstım yaaaabilmiyorumkismile

valla bende denemedim bugün sabah işyerime göndermişler kullanımı nasıl kremlerin bilmiyorum
bana gayet kibar davrandilar açıkcası mail olarakda olsa :) ve ben kargo onay mailini cumartesi attım onlara geri bugün sabah da geldi

aay haiynler bana 22 krem 3 temizleme menidili göndermişlerdi
sen nasıl bir mail attın

aay haiynler bana 22 krem 3 temizleme menidili göndermişlerdi
sen nasıl bir mail attın

kaydirigubbakcemile3 umunelerinizden kullanmak istiyorum denemek istiyorum dedim
kargo parasını ödemem halinde göndereceklerini söylediler bende tamam dedim geldi
sana 22 tanemi göndermişler dur valla banada saydırtıcan şimdi kaç tane olduğunu kaydirigubbakcemile3

hee yaaa hainler bana da 30 krem geldi sabun gelmedi kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…