benim de sadece fa paketim gelmedi.acaba içinde ne var çok merak ediom açıkcasızemuszemus
aman sadece iki şeymi vardeosprey ve vucut şampuanı war pakette cnm..
kızlar tekin acarda hediye kazanmak için üye mi olmak lazım?? 3-4 tanesine katldım sonuçları öğrenemedimde
deosprey ve vucut şampuanı war pakette cnm..
FA dan paket yazısı çıkan herkese gelicek mi acaba? yoksa isim falan açıklandı mı?
Bence göndermeleri lazım sonucda ilk gelenler kaptı süpriz hediyeler kısmında daha sonra tükedi dedi zaten yerimseniben
selam kızlar iyi haftalar herkese doğacıya mail atmıştım numune için kargo parasını kabul de etmiştim
40 taneye yakın numune kayısı kremi 6 tane makyaj temizleme mendili
5 tanede defneyapraklı sabunundan geldi
sağol canım 3,5 tl verdim ama baya bi malzeme var içinde 1-2 ay yeter abartısız :)
selam kızlar iyi haftalar herkese doğacıya mail atmıştım numune için kargo parasını kabul de etmiştim
baya göndermişler o kadarda ilk numune isteyen kişiye söylenmişler ne biçim firma bu yaa entersan güle güle kullan canım ben kremleri kullanmıyorum çok sinir oldum çünkü ilk numune isteyen kişiye yaptıklarından sonra
gerçek mi yaaa ne demişler sempatiksalakcinni anaaa bende isticektim tırstım yaaaabilmiyorumkismile
aay haiynler bana 22 krem 3 temizleme menidili göndermişlerdi
sen nasıl bir mail attın
aay haiynler bana 22 krem 3 temizleme menidili göndermişlerdi
sen nasıl bir mail attın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?