- 26 Şubat 2010
- 2.097
- 142
- 163
kaydirigubbakcemile3 korkma ya ne diyecekler vakka gayet kibardılar benim maile karşı :)
hee yaaa hainler bana da 30 krem geldi sabun gelmedi kaydirigubbakcemile3
istedim vallabakalım ne dicekler eyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
makyaj temizleme mendilide var 6 tane sabunla krem haricinde
vaayy tam hain bunlar haaaa :)) şaka bir yana güle güle kullan canımopuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kızlar şimdi de bebelacda oğlum için numune istemiştim 1 paket sütlü pirinli kaşım maması bide önlük koymuşlar içine bi paketim daha geldi valla kargocular bana çalışıyor kaydirigubbakcemile3
arkonun senelerce gizledim yarışması vardı.oy toplamıştık.
buradan yarışmaya katılan varmı sonuçlar açıklandı.
bende ilk 100 arasındayım.
arko hediye paketi kazandım :)
eşim pek sevinecek :)
Arka sayfalarda canım buraya ilk yazan kişi ondan sonra birçok numune talebi gelmiş ona mail atmışlar nereye yaydıysan git düzelt die bi sürü mail alınca korkmuşlar ama hala gönderiolargerçek mi yaaa ne demişler sempatiksalakcinni anaaa bende isticektim tırstım yaaaabilmiyorumkismile
mailde kibarlardı ama ilk isteyen kişi ve buraya yazan kişiye geri dönüş yapmışlar çok kaba bi şekildevalla bende denemedim bugün sabah işyerime göndermişler kullanımı nasıl kremlerin bilmiyorum
bana gayet kibar davrandilar açıkcası mail olarakda olsa :) ve ben kargo onay mailini cumartesi attım onlara geri bugün sabah da geldi
güle güle kullan canım benimde paso kargo gelio şirketimiz hidrolik malzemeler üzerine arkadaşlar burası hidrolikçi değil kozmetikçi oldu diolar hehe bide onun harici geşlen bişürü şey varkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kızlar şimdi de bebelacda oğlum için numune istemiştim 1 paket sütlü pirinli kaşım maması bide önlük koymuşlar içine bi paketim daha geldi valla kargocular bana çalışıyor kaydirigubbakcemile3
magrenta sen karıstırdın sanırım :)
dalanshop muydu neydı sert bı bıcımde cevap veren ,bır kısıye gondermısler sonra da o kısıye kızmıslar ,
dogacı degıl dı dalanlı bırsey dı :)
tamam ıste sen dalan ıle dogacıyı karıstırdın .
Dalan Shop a mail attım.. krem numulerı için sağ olsunlar 8 tane yollamışlardı. istersenız deneyın kızlar ..opuyorumnanaktan
yok yok hayır hatta yüzsüzlük yapıp sordum kargo tarafınızdanmı ödenecek diye evet dediler ..Aslı diye bi hanımefendı ilgileniyo.
est. ablacım =) bi kaç kez mailleştik biz Aslı hanımla ilk mailimde adresımı falan yazmamıştım çünkü.sadece sordum gönderebilirmisiniz diye .oda cvp yazınca kargoyuda sordum
bana da Dalan shop ürünlerimizin numune boyutu yoktur dediklava: kızlar penti cin fikir kampanyası var. pentiyle ilgili cin fikir öneriyorsunuz,seçilirse fikriniz sürpriz ürünler kazanıyorsunuz.
Bana da Dalandan ürün numune boyutu yok dendi.
hehehehe maıl attım
bır kısı ıstedı ona gonderdık sımdı maıl yagıyor o kısı yuzundne dıyorrrrrrrrrrrsempatiksalakcinni
kızlar dalan shop numune gönderimi yapıyo demiştimya ..aslında yapmıyomuş bi kereye mahsus bana yollamışlar falan filann..ben elıme numuneler ulaştıktan sonra burda sizinde faydalanmanız için söyledim.ayrıca kremleride çok beyenmiştim. fakat bugun mail kutumu bi açtım dalanshop dan Aslı hanım mail atmış çok kırıcı ve saçma bi uslupla hemde .. insanları ümitlendirmeyin nerde bunu yaydıysanız düzeltin falan şok oldum.. bana kesınlıkle numune göndermiyoruz demediler.
Güzel düşünceleriniz için biz teşekkür ederiz. Kremlerimizden numune gönderebiliriz tabi. Eğer beğeniyorsanız sipariş de edebilirsiniz, siparişlere de krem numunesi ekliyoruz. Şimdilik sadece numune istiyorsanız, gönderi yapabilmemiz için posta adresinizi vermenizi rica ediyorum.
burda numune gönderimi yapmıyoruz diye bişey yazıyomu benmi göremiyorum =)
bunu aynen o hanımefendıyede ilettim. çok şaşkınımlmaz:
kızlar tuborgunda kampanyası var :)))))
Tuborg Adam Gibi Bira, Adam Gibi Hediyeler
Nasıl Katılınır?
26 Şubat – 31 Mart 10 Mayıs tarihleri arasında Tuborg veya Adam Gibi Bira sitelerinde, sorulan 10 soruya da doğru cevap veren kişiler hediye kazanma şansı yakalıyor.
Soruların cevaplarını kolaylıkla Bira tarihi ve Tuborg üretim süreci sayfasından öğrenebilirsiniz.
Hediyeler
•3.000. (üç bininci) kişi iPhone 3GS 16 GB,
•6.000. (altı bininci) kişi Apple Macbook Pro 2.26GHZ 2GB 160GB 13.3″ Taşınabilir Bilgisayar Z0GKQ,
•12.000. (on iki bininci) kişi Sony Playstation 3 120 Gb Slim Konsol+killzone 2 Oyun +yedek Joystick + Hdmi Kablo,
•24.000. (yirmi dört bininci) Samsung 40B8000 40″ Full Hd Led Televizyon ve Samsung HT-TX725 Ev Sinema Sistemi
•48.000. (kırk sekiz bininci) kişi Tag Heuer CAH1011.BA0854 saat
•96.000. (doksan altı bininci) kişi Sony DCR-SR58E 80GB HDD Video Kamera
kazanacaktır.
Ayrıca 99 500. kişiye kadar olan her 199. kişi 2GB’lık USB bellek kazanacak.
Sonuçlar
Kazananlar 5 Nisan 17 Mayıs 2010 tarihinde Tuborg sitesinden duyurulacaktır.
hehehe bide inatlaşıom yaaa harbiden dalanmış ben doğacı die hatırlıom bide elimdeki kremlere uyuz oldum kullanmıodum hahahaah saol canım kusura bakma pzt pzt oluo böle şeyler heheheh :roflol::sm_cool:magrenta , ki ben zaten okumustum sen oku ısyersen ,gecmısı buldum sımdı
bak burada işte ,sen karıstırdın dalan shop gonderım yapmıyor sadece
Geçmişki.. fisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?