Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kızlar şimdi de bebelacda oğlum için numune istemiştim 1 paket sütlü pirinli kaşım maması bide önlük koymuşlar içine bi paketim daha geldi valla kargocular bana çalışıyor kaydirigubbakcemile3

aynen bi ara bende böle heryerden numune istemiştim aynı gün için de 3 kargo gelmişti üst üste komşular tuhaf tuhaf bakmaya başlamışlardı delikafaduldendelikafadulden

arkonun senelerce gizledim yarışması vardı.oy toplamıştık.
buradan yarışmaya katılan varmı sonuçlar açıklandı.
bende ilk 100 arasındayım.
arko hediye paketi kazandım :)
eşim pek sevinecek :)

bende kazandım canım ilk 100 deyim nisanlım icin katılmıstım zaten :)

güle güle kullansın esin :)

gerçek mi yaaa ne demişler sempatiksalakcinni anaaa bende isticektim tırstım yaaaabilmiyorumkismile
Arka sayfalarda canım buraya ilk yazan kişi ondan sonra birçok numune talebi gelmiş ona mail atmışlar nereye yaydıysan git düzelt die bi sürü mail alınca korkmuşlar ama hala gönderiolar
mailde kibarlardı ama ilk isteyen kişi ve buraya yazan kişiye geri dönüş yapmışlar çok kaba bi şekilde

güle güle kullan canım benimde paso kargo gelio şirketimiz hidrolik malzemeler üzerine arkadaşlar burası hidrolikçi değil kozmetikçi oldu diolar hehe bide onun harici geşlen bişürü şey var

magrenta sen karıstırdın sanırım :)

dalanshop muydu neydı sert bı bıcımde cevap veren ,bır kısıye gondermısler sonra da o kısıye kızmıslar ,

dogacı degıl dı dalanlı bırsey dı :)

hayır canım dalanı bilmiyorum benim dediğim doğacı kız mail atmış onada göndermişler sonra buraya yazmış numune gönderio die adamlar bi sürü mail alınca kıza geri dönüş yapmışlar nereye yazdıysanız silin düzeltin die bi güzel yazmışlar anlıcağınama hala numune gönderioalr onu anlamadım

kızlar tuborgunda kampanyası var :)))))

Tuborg Adam Gibi Bira, Adam Gibi Hediyeler

Nasıl Katılınır?
26 Şubat – 31 Mart 10 Mayıs tarihleri arasında Tuborg veya Adam Gibi Bira sitelerinde, sorulan 10 soruya da doğru cevap veren kişiler hediye kazanma şansı yakalıyor.

Soruların cevaplarını kolaylıkla Bira tarihi ve Tuborg üretim süreci sayfasından öğrenebilirsiniz.

Hediyeler
•3.000. (üç bininci) kişi iPhone 3GS 16 GB,
•6.000. (altı bininci) kişi Apple Macbook Pro 2.26GHZ 2GB 160GB 13.3″ Taşınabilir Bilgisayar Z0GKQ,
•12.000. (on iki bininci) kişi Sony Playstation 3 120 Gb Slim Konsol+killzone 2 Oyun +yedek Joystick + Hdmi Kablo,
•24.000. (yirmi dört bininci) Samsung 40B8000 40″ Full Hd Led Televizyon ve Samsung HT-TX725 Ev Sinema Sistemi
•48.000. (kırk sekiz bininci) kişi Tag Heuer CAH1011.BA0854 saat
•96.000. (doksan altı bininci) kişi Sony DCR-SR58E 80GB HDD Video Kamera
kazanacaktır.

Ayrıca 99 500. kişiye kadar olan her 199. kişi 2GB’lık USB bellek kazanacak.

Sonuçlar
Kazananlar 5 Nisan 17 Mayıs 2010 tarihinde Tuborg sitesinden duyurulacaktır.

doğacı numuneleri geldi banazemuszemus

ayrıca sipahh sütten mail gelmiş aynen şöyle"Öncelikle ilginize çok teşekkür ederiz.Ürün çeşidimizi denemek için size en yakın Migros,Tansaş,Kipa,Carrefour ve Metro Grosmarket'lerde bulunduğunu bildirmek isteriz.Bizi takip etmeye devam ediniz...

Saygılarımızla"

:dilcikar:

Dalan Shop a mail attım.. krem numulerı için sağ olsunlar 8 tane yollamışlardı. istersenız deneyın kızlar ..opuyorumnanaktan

yok yok hayır hatta yüzsüzlük yapıp sordum kargo tarafınızdanmı ödenecek diye evet dediler ..Aslı diye bi hanımefendı ilgileniyo.

est. ablacım =) bi kaç kez mailleştik biz Aslı hanımla ilk mailimde adresımı falan yazmamıştım çünkü.sadece sordum gönderebilirmisiniz diye .oda cvp yazınca kargoyuda sordum

bana da Dalan shop ürünlerimizin numune boyutu yoktur dedi klava: kızlar penti cin fikir kampanyası var. pentiyle ilgili cin fikir öneriyorsunuz,seçilirse fikriniz sürpriz ürünler kazanıyorsunuz.

Bana da Dalandan ürün numune boyutu yok dendi.

hehehehe maıl attım

bır kısı ıstedı ona gonderdık sımdı maıl yagıyor o kısı yuzundne dıyorrrrrrrrrrrsempatiksalakcinni

magrenta , ki ben zaten okumustum sen oku ısyersen ,gecmısı buldum sımdı

bak burada işte ,sen karıstırdın dalan shop gonderım yapmıyor sadece

Geçmişki.. fisfisfis

mooon biraz da bizim topiğe uğraaa
mutlukız nisannur sizleri de gördüm ona göre

magrenta , ki ben zaten okumustum sen oku ısyersen ,gecmısı buldum sımdı

bak burada işte ,sen karıstırdın dalan shop gonderım yapmıyor sadece
hehehe bide inatlaşıom yaaa harbiden dalanmış ben doğacı die hatırlıom bide elimdeki kremlere uyuz oldum kullanmıodum hahahaah saol canım kusura bakma pzt pzt oluo böle şeyler heheheh :roflol::sm_cool:
Geçmişki.. fisfisfis

hayır canım tarihleri düzeltmişler burda çıkmamış
http://www.kampanyasirlari.com/tuborg-adam-gibi-bira-adam-gibi-hediyeler.html

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…