Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
güle güle kullanınnnn

bende fikrimühüme, denedimbiliyoruma inanmıyordum...
doğruymuş bundan sonra bende katılayım :)

arkadaslar bende fıkrı muhımde yumosun anketıne katıldım hedıyemı gelıcek sımdı anketekatıldım dıye bılgılendırırsenız sevınırım...

aaaa alla alla ne zamandı tatlım peki hala varmı

ben fikrimühime giriom ama kampanya göremiom canım yaaa hiç bizaman :S
canım benim fikrimühimde hem anket ham kampanya oluyor kimine anket kimine kampanya mesela bana kampanya geldi arkadaşıma bi kaç gün önce anketi geldi
senin profiline göre gönderio yane mail gelcek ordan girip bakmana gerek yok canım
arkadaslar bende fıkrı muhımde yumosun anketıne katıldım hedıyemı gelıcek sımdı anketekatıldım dıye bılgılendırırsenız sevınırım...

anket ayrı kampanya ayrı canım sana anket gelmiş bize kampanya hediye falan değil yane

gri göz kaleminin gelmesiyle ekip tamamlandııalkisalkisalkis ama kalemler katalogdakinden farklıı sankikafamçokkarıştı vücut losyonunun kokusuda bi tuheffsenağlama ama parfümlere bayııldıımdelikafaduldendelikafadulden ee beleşş şikayet etmiyeyim:1ninca: teşşekkürler periiisırnaşık şeysırnaşık şey

avon güzellik perisindeki bütün ürünlerim geldi.en son bugun kırmızı ojem de geldi çok şükürr :lepi:kaydirigubbakcemile2zemuszemusdelikafadulden

Kızlar bende bu başlığı yeni keşfettim ve tabiki buraya dadandımSayenizde neler neler öğrendim,teşekkürler:)bende lacoste,bingo,nevresim evi,tekinacar,tuborg ve hangisiaudi kampanyalarına buradaki direktifler doğrultusunda başvurdum,bakalım sonuç ne olur?Ama çok eğlenceli bir yer olmuş burası:)bende internetten bulduğum kampanyaları artık sizlere yazarım,olur mu?çok çok teşekkürler,öpüyorum:lepi:

sabah sabh senle benden başka kimse yok burda kaydirigubbakcemile3 malüm işe geldiğimden erkenden düşüyorum topiğe bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…