zaten işe geldiğimiz gibi yaptığımız şey foruma girmek :)
teşekkür ederim,iyiyim çok şükür.güneş açtı bugün daha da iyi olurum şimdi :)) samsunda günlerdir hava kapalı ve yağmurlu.gerçi güneş açtı ama hala kaşe kabanlarla dolanıyoruz,hava soğuk.benim ilk işim muhasebe programını açmak ardından da kk ya bakmak.öyle alışmışım ki bakmazsam kk bana küsecek gibime geliyor kaydirigubbakcemile3
ayy burada da kapalı havayaz gelsin artık.. magrenta ne güzel iş öyle msn face falan bizde yasssak nasılsa kk açılıyor. yoksa herşeyde websense çıkıyor
hehehe öledir canım aman tahtaya vur hala çaykeyfi yapıom işe başlamadım daha :)) bizde böle yaa ama merkezimizde hiçbiyere girilmio :))))ayy burada da kapalı havayaz gelsin artık.. magrenta ne güzel iş öyle msn face falan bizde yasssak nasılsa kk açılıyor. yoksa herşeyde websense çıkıyor
heheh bencede aman sus kkyı açamayanlarda var açıp yazamayanlarda :)ohaoldumsmile aman sus duymasınlar burayada giremezsin sona yerin kulağı var kaydirigubbakcemile3
doğacıya msj atmıştım numune istiorum die numune stoğumuz tükendi die cvp verdi bugün hepsini bitirdiniz iştelmaz puyorumnanaktan
başka nereler var numune isteyebileceğim acaba
hehehe öledir canım aman tahtaya vur hala çaykeyfi yapıom işe başlamadım daha :)) bizde böle yaa ama merkezimizde hiçbiyere girilmio :))))
heheh bencede aman sus kkyı açamayanlarda var açıp yazamayanlarda :)
:) susstummm kk yı elimden almasınlarrrr
kk'cılar bitirdi numuneleri diye geri dönecekler bence yakında
Arkadaşlar danettecatkapi adresinde danettenin yarışması var,biraz zor gibi ama denemeye değer:)15 nisan 2010 sonmuş,acele edin!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?