Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
günaydın kızlar avondan parfümün geldi wish of happis son gün sipariş verenlerinki bugün elir buyük ihtimla sumak tşk ederim senin sayende geldi

lacoste nin de kampanyası var kızlar formu dolduran her 50. kişiye ayakkabı veriyor şansımız biraz zor ama genede deneyebilirsiniz
canım o kampanya bayadır var 50 çift ayakkabı ile sınırlıydı bitmiştir sanırım
günaydın kızlar avondan parfümün geldi wish of happis son gün sipariş verenlerinki bugün elir buyük ihtimla sumak tşk ederim senin sayende geldi

bende dün geldi 30unda vermiştim

fikri mühime katılanlarınız varsa benim domestos leke çıkarıcım geldi kızlar bilginize..

kızlar merhaba..roziye mail atmıştım ne zaman attığımı hatırlamıyorum ama.. bıraz önce bakkala tuz almaya gıttım baktım mng kargo .adamla aynı anda bizim apartmanın kapısına doğru ilerliyoruz.bizim zile bastım tabi adamda gördü Cansu hanım nerde oturuyo falan dedi buyrun benım dedım şaşırdım tabi hiç bişey beklemıyodum ewe gelınce açtımkı rozi 2 tane ped 1 tane gunluk ped yollamış annemde diyo kullan kullan bitmez zemuszemuszemuszemus

paket mi?adet mi?

benmde biraz evvel son fırsat ürünü olan avon botanic parfümüm gelmiş.
benimde geldi bugünn kleşke yalnış gelseymiş ama 50s glam gelmedi
fikri mühime katılanlarınız varsa benim domestos leke çıkarıcım geldi kızlar bilginize..
bana gelmedi o kampanya yumoş gelcek :)
bana da yumoş gelicek 2 hafta içinde Şeniz
banada banada

hahahah o ne be lütfetmişler bide kargo parası ödetselermiş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…