canım o kampanya bayadır var 50 çift ayakkabı ile sınırlıydı bitmiştir sanırımlacoste nin de kampanyası var kızlar formu dolduran her 50. kişiye ayakkabı veriyor şansımız biraz zor ama genede deneyebilirsiniz
günaydın kızlar avondan parfümün geldi wish of happis son gün sipariş verenlerinki bugün elir buyük ihtimla sumak tşk ederim senin sayende geldi
canım o kampanya bayadır var 50 çift ayakkabı ile sınırlıydı bitmiştir sanırım
15 mayısa kadar sanırım tarihi hala form güncel neyse doldurdum ben :)
canım o kampanya bayadır var 50 çift ayakkabı ile sınırlıydı bitmiştir sanırım
15 mayısa kadar sanırım tarihi hala form güncel neyse doldurdum ben :)
form günceldirde 50 çift ayakkabı ile sınırlıydı çoktan bitmiştir yane o yüzden dedim :) şans tabi yine
bildiğim kadarıyla ücret ödenmiyor zaten 1 tane numune gönderiyorlarmış okudum ben koşullarını ücret yok bildiğim kadarıyla
günaydın kızlar avondan parfümün geldi wish of happis son gün sipariş verenlerinki bugün elir buyük ihtimla sumak tşk ederim senin sayende geldi
benim hala pırıltılı vucut losyonum gelmedi mafoldumben
fikri mühime katılanlarınız varsa benim domestos leke çıkarıcım geldi kızlar bilginize..
kızlar merhaba..roziye mail atmıştım ne zaman attığımı hatırlamıyorum ama.. bıraz önce bakkala tuz almaya gıttım baktım mng kargo .adamla aynı anda bizim apartmanın kapısına doğru ilerliyoruz.bizim zile bastım tabi adamda gördü Cansu hanım nerde oturuyo falan dedi buyrun benım dedım şaşırdım tabi hiç bişey beklemıyodum ewe gelınce açtımkı rozi 2 tane ped 1 tane gunluk ped yollamış annemde diyo kullan kullan bitmez zemuszemuszemuszemus
paket mi?adet mi?
adetteir bence paket hayatta göndermezler :)
dilenciye sadaka verir gibi :)))
benimde geldi bugünn kleşke yalnış gelseymiş ama 50s glam gelmedibenmde biraz evvel son fırsat ürünü olan avon botanic parfümüm gelmiş.
bana gelmedi o kampanya yumoş gelcek :)fikri mühime katılanlarınız varsa benim domestos leke çıkarıcım geldi kızlar bilginize..
banada banadabana da yumoş gelicek 2 hafta içinde Şeniz
kızlar merhaba..roziye mail atmıştım ne zaman attığımı hatırlamıyorum ama.. bıraz önce bakkala tuz almaya gıttım baktım mng kargo .adamla aynı anda bizim apartmanın kapısına doğru ilerliyoruz.bizim zile bastım tabi adamda gördü Cansu hanım nerde oturuyo falan dedi buyrun benım dedım şaşırdım tabi hiç bişey beklemıyodum ewe gelınce açtımkı rozi 2 tane ped 1 tane gunluk ped yollamış annemde diyo kullan kullan bitmez zemuszemuszemuszemus
kıslar fikri mühim şu yumuşatıcı anketimi katıldığınız bende katılmıştım nasıl öğrendiniz bişi kazandınızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?