- 28 Ağustos 2008
- 124
- 0
- 96
bu yerli face de AVON demisositososito diğerler değil..
hiiç önemi yok tatlım benim Şeniz sürdükçe beni hatırla emi olumunekankayizsmile
ayıp ediyosun canım ya hatırlamazmıyım herkese anlattım zaten kaydirigubbakcemile3
Pazartesi sabah 10.30 sıralarında KK Forum'da gezerken ablacım aradı, konuştuk bayağı. Ablam da bizim gibi böyle kampanyaları felan sever :) Güzellik Perisi'nden bahsettim bende, ''Aaa nasıl hiçbir şey alamadın yaa! dedi, aldığı ürünleri saydı, ''ohooo abla sen almışsın demek ki ürünlerin hepsini'' dedim :)) Günlerce çabalayıp o kadar puan toplamama rağmen hiçbir şey alamadımÜzülme sen canım benim dedi. Yaklaşık 1-2 saat önce kargo geldi, numune felan da istememiştim, aaa ne bu dedimm, bir de açtım ki ne göreyim!! Benim canım ablam taaa Rize'den Ankara'ya Pink Pop Ruj, Wish Of Love ve şu pembe olan Gliserinli El Kremi'nden yollamış! :)) Çok mutlu oldum valla Eşim de şaşırdı ben de bayanssulusmile kaydirigubbakcemile3 Çok şanslıyım çoookkk sositososito
alll işde yine kısmetsizliğimi kadersizliğimi tasdiklemiş oldum.tek kızım ben yok ki böyle bir ablam mafoldumben çok şanslısın çııııkk boshayallersmile
nerdeeee bize de öle yollıcak hediye falan pehhhhboshayallersmile
canı ben istedim kargo bedava 5 tane numune gönderiyorlar çook güzel
İstanbul Bakırköy civarında oturanlar için ; Town Center AVM nin sitesinde anketi doldurduğunuzda bir mail alacaksınız. Mail de sizin adınıza AVM nin danışmasında bir hediye olduğu yazıyor. Ben bugün aldım hediyemi ; 35 parçalık tahta uçak maketi :)
Bu arada Fa banada gelmedi hala :)
canım fa kimseye gelmedi ki dahaalsanaalsanasmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?