- 26 Şubat 2010
- 2.097
- 142
- 163
twitter da peri var dediler hani onu da bulamadık zaten ohaoldumsmile acaba biz mi teknolojiden yoksunuz yafffkaydirigubbakcemile2
YOK CANIM ORDA PERİ KANDIRIYOLAR BİZİ PERİ VAR DİYE KAÇTIKYA BİZ ORDAN DÜN guclubacismile
:roflol::roflol: hey duyrulur bize makyaj malzemesi veren bi oyun yapın yaaaa 24 saat online oluruz valla:roflol::roflol:
o kadar isteğe hiçbişey gelmemesine rağmen yılmadım buradayımm :)
Merhaba Kızlar, bu topiğe ilk yazışım :kedi:
Pentinin bir kampanyasını gördüm az önce evvelden haberiniz olmadı ise onu yazmak istedim.
Google "penti cinfikrim " yazıp çıkan ilk linke tıkladığınızda açılan siteye aklınıza gelen en iyi cinfikri yazıyorsunuz değerlendirme sonucunda sürpriz hediyeler veriyormuş
teşekkürler canım ben kendi adıma duymuştum ama katılmadım açıkcası ama bilmiyen arkadaşarda öğrenmiş olucak hoşgeldin topiğimizede ayrıca
ne yalan söyleyeyim ben bakmadım hiçHoşbuldum canım..
Bazı fikirleri okudum da hakkaten inanılmaz cinfikirler oluşmuş kaydirigubbakcemile3
twitterda avon yeni açmış sayfasını kızlar yakında bi oyun bişi patlatırlar henüz yok ben buldum facede anlatıolar nasıl girilcek buşluncak die :)
SEN ÖĞRENDE BACIM VALLA BANADA ÖĞRET BEN BİLMİYORUM :1hug:
paronamanyak çok mutluyum şuan avondan senin benim için sipariş verdiğin pırıltılı wucut losyonum geldi şimdi canım ya bitanem nasıl mutlu oldum anlatamam tatlım losyon için değil gelince şimdi bi tuhaf oldum umudu kesmiştim tatlım ya çok sağol valla bitanem opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5
Bende istiyoruuuum :Saruboceq:
Nerden? Nasıl isteyeceğiz acaba?CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?