Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
paronamanyakkk vucut losyonum geldi hemde kocaman nerdesin yaa sen sipariş vermiştinnnn bayanssulusmile

tatlım avonun kampayası vardı güzellik perisi diye bi oyun oynayıp puan toplayıp puanlarla sipariş veriyorsun ama bu kampanya bitti hayatım yeni bişi başlayacak sanırım bizde onu bekliyoruz şimdi guclubacismile

Hay Allah kaçırdım desene..Nasip değilmiş boshayallersmile
O Halde , Yeni kampanyayı iple çekiyorum

kızlar facede güzellik perisi girdimde karsımda twitter cıktı.ama üyeli degilim :S onu nasıl uye olacam yardım ederse nsevınırım

kızlar bugun urunlerımın hepsı geldı 3 tane rujum goz kalemım fırsat urunu parfumum geldı toplamda 4 tane ruj 2 bayan 1 erkek parfumu ve 1 tane goz kalemı alabıldım fa gelse cok merak edıyorum herhalde bugun yarın gelır oda twıtterden bısey anlamadım nasıl uye olacagız bılgısı olan varsa ayrıntılı anlatsın hoscakalın...

güle güle kullan canım

qspa.doğa kozmetik diye bi adres var kızlar orası numune gönderiyormuş ben yazdım bakalım gelicekmi sizde bilin istedim

bende istedim canım 6 tanemi 7 tanemi küçük numune vardı yalnız eline geçenler tarihine baksın kiminin geçmiş veya geçmek üzereymiş

ayy geldi mi ne güzel çok sevindimolumunekankayizsmile nası begendin mi? gercekten pırıltılı mı o yaa??? bende almayı düşünüyorum da:icecream:

ewet dostum çok şükür geldi çok mutlu oldum elime gecince bi tuhaf oldum bayada büyük 400ml ewet simler war için de elime denedim tatlım biraz ama daha tam anlamıyla deneyemedim gül kokulu tekrar çok teşekkür ederim hayatım :1hug:

tatlım avonun kampayası vardı güzellik perisi diye bi oyun oynayıp puan toplayıp puanlarla sipariş veriyorsun ama bu kampanya bitti hayatım yeni bişi başlayacak sanırım bizde onu bekliyoruz şimdi guclubacismile

bu yerli face de AVON demisositososito diğerler değil..

hiiç önemi yok tatlım benim Şeniz sürdükçe beni hatırla emi olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…