- 28 Ağustos 2008
- 124
- 0
- 96
tatlım avonun kampayası vardı güzellik perisi diye bi oyun oynayıp puan toplayıp puanlarla sipariş veriyorsun ama bu kampanya bitti hayatım yeni bişi başlayacak sanırım bizde onu bekliyoruz şimdi guclubacismile
qspa.doğa kozmetik diye bi adres var kızlar orası numune gönderiyormuş ben yazdım bakalım gelicekmi sizde bilin istedim
kızlar bugun urunlerımın hepsı geldı 3 tane rujum goz kalemım fırsat urunu parfumum geldı toplamda 4 tane ruj 2 bayan 1 erkek parfumu ve 1 tane goz kalemı alabıldım fa gelse cok merak edıyorum herhalde bugun yarın gelır oda twıtterden bısey anlamadım nasıl uye olacagız bılgısı olan varsa ayrıntılı anlatsın hoscakalın...
paronamanyakkk vucut losyonum geldi hemde kocaman nerdesin yaa sen sipariş vermiştinnnn bayanssulusmile
qspa.doğa kozmetik diye bi adres var kızlar orası numune gönderiyormuş ben yazdım bakalım gelicekmi sizde bilin istedim
canı ben istedim kargo bedava 5 tane numune gönderiyorlar çook güzel
ayy geldi mi ne güzel çok sevindimolumunekankayizsmile nası begendin mi? gercekten pırıltılı mı o yaa??? bende almayı düşünüyorum da:icecream:
tatlım avonun kampayası vardı güzellik perisi diye bi oyun oynayıp puan toplayıp puanlarla sipariş veriyorsun ama bu kampanya bitti hayatım yeni bişi başlayacak sanırım bizde onu bekliyoruz şimdi guclubacismile
ewet dostum çok şükür geldi çok mutlu oldum elime gecince bi tuhaf oldum bayada büyük 400ml ewet simler war için de elime denedim tatlım biraz ama daha tam anlamıyla deneyemedim gül kokulu tekrar çok teşekkür ederim hayatım :1hug:
kıslar fa sı gelen varmı
kıslar fa sı gelen varmı
offff inş yurtiçile gelmez adamlar eve gelio 2 kere zile basıo kağıt bırakmadan kaçıo yaa aramada yok
dışardaydım geldim kızlar kaçırdığım bişiy varmı :)aklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?