bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

matchless bunları nasıl kazandın bide bunları yazsan çokk sevinirim sana zahmet:))

matchless bunları nasıl kazandın bide bunları yazsan çokk sevinirim sana zahmet:))

hahah tabıı tabıı ne dimek lipton facebookda paylaşmıştı form cay cesıtlerini yazıp maıl gonderen her 20.kişlye bardak ve cay hedıyeydı ama bıttı:|
avon parfumu facebook 2011dileği diye uygulama vardı ordan kazandım bu da bıttı.
Cosmoturkte her ay yenı hedıyeler var uye oluyosun sıteye. hedıyelerden bırını secıyosun 5arkadasının maıl adresını yazıyosun hedıye cekılısıne katılıp kazanıyorsun buna uye olabılırsın

kızlar farkındamısınız artık kımse kanpanya war dıye paylasım yapmıyo herkes kendıne oy ıstemek ıcın kullanıyoburayı

inş şeymacımm...
sor bakalımm...
adresi teyit etmek için aranıyormuş sanırım kızkardeşimide aramışlarr...

Avon bana da gelmedi henüz.10 iş günü içinde gelecekmiş eğer gelmezse yurtiçi kadroyu arayıp sorulacakmış.ben buna rağmen hergün arayıp soruyorum

eşimide yurtiçi kargodan aramışlar
parfümüm mü geldi acaba
akşama gelsinde eşim görelimm

kızlar farkındamısınız artık kımse kanpanya war dıye paylasım yapmıyo herkes kendıne oy ıstemek ıcın kullanıyoburayı

ay aynen yaa
bayılıcam valla
sayfalardırr
okuyorum bir tane kampanya var
okadar sayfa arasındaaa
esleeem
kampanya lardan oy istemek için sayfa açtı burayı doldurmayın lütfen yaaa
kimse kampanya paylaşmıyorki
herkes
kendi
katılıp bırakıyor artık sanırımmm
birazzz
dikkat arkadaşlar.....

lipton bardağı kazanmak için
oyunu oyna kadının sorularına cevap ver
kadın senin aklından tuttuğun şeyi bilsin ve sende
100. kişi olmaya hak kazanırsan
lipton bardağı senin olsun

Her şeyi Bilen Kadın

[COLOartık oy isteyenlere oy yokk wermeyın kızlar ya da bıze bır kanpanya haberı wersınler oyu alsınlarr hadi canım hadiiii allah wersinnnnnnn oy istemeye hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrR="red"][/COLOR]

arkadaşlar hep destek hep oy istemişsiniz hani burada kampayalar ve numuneleri paylaşacakktık ne oldu?

kızlar bnmle annemın awon parfumude geldı ama kokusunu hıc begenmedık katologtan baktım o parfume 60 cıwarıydı ama o parfume o parayı hayatta wermem.....

kızlar bnmle annemın awon parfumude geldı ama kokusunu hıc begenmedık katologtan baktım o parfume 60 cıwarıydı ama o parfume o parayı hayatta wermem.....

evet parfümün fiyatı 56 tl...
bende hayatta vermem o parayıı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…