Oy verenlere teşekkürler arkadaşlar ama sadece 2 oy alabildim buradan çok yardım severiz gerçekten.Artık destek istemek için bu başlığı kullanalım...
http://www.kadinlarkulubu.com/indirimler-kampanyalar/412398-kampanyalar-icin-destekoyyorum-vs.html#post17038588
yaklasık 5 6 adet mes atmıssınız oy icin ikide bir hadi hadi yazarak hemde biz topigi kirletmeyelim die ugrasıyoruz ama hala oy istemeye devam ediyorsunuz hal böyle olunca 2 oy almanız normal yeni konuyu acmak ilk basta yapmanız gereken şeydi iki oyu alınca degil ama neyse yinede iyi olmus
yaklasık 5 6 adet mes atmıssınız oy icin ikide bir hadi hadi yazarak hemde biz topigi kirletmeyelim die ugrasıyoruz ama hala oy istemeye devam ediyorsunuz hal böyle olunca 2 oy almanız normal yeni konuyu acmak ilk basta yapmanız gereken şeydi iki oyu alınca degil ama neyse yinede iyi olmus
saol canım ben yolladım onlarda katalog la numune kartı yollıcaklarmış
Nerden isteyelim başka ya saçmalıyorsunuz.Acelem vardı bitiyordu ne yapabilirdim.Sizinde ihtiyacınız olur inşl............
Nerden isteyelim başka ya saçmalıyorsunuz.Acelem vardı bitiyordu ne yapabilirdim.Sizinde ihtiyacınız olur inşl............
kac gündür bas bas bagırılıyor diger eski topicten isteyin oylarınızı die amacının dısına cıkıo sayenizde artık hiçbirimizs istemiyoruz bazıları dısında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?