artık ne ıstıyecegımızı şaşırdıkNestlenin 08002110218 numaralı ücretsiz danışma hattı
sabah 9:00'dan akşam 6:00'ya kadar danışma hattını arayıp ,mama numunesi talebinde bulunursanız en geç bir hafta içerisinde 3 paket birer kullanımlık nestle nestum kaşık mamaları gönderiyorlar.deneyin kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaar
Diğer konuyada yazılmıyor...Açık olsaydı bi başlık yazardık değilmi???
ilkokul1,2, ve 3. sınıflar için ebe sobe dergisi eski sayılarını isteyene gönderiyorlar ayrıntı için linke bakın kızlar
Adım Genç
eee nerden ıstenıyo
Saol canım istedim kızım için..
Bugün bana fikrimühimden damla su geldi..Rapor yazıp yolladım.
hahah tabıı tabıı ne dimeklipton facebookda paylaşmıştı form cay cesıtlerini yazıp maıl gonderen her 20.kişlye bardak ve cay hedıyeydı ama bıttı:|
avon parfumu facebook 2011dileği diye uygulama vardı ordan kazandım bu da bıttı.
Cosmoturkte her ay yenı hedıyeler var uye oluyosun sıteye. hedıyelerden bırını secıyosun 5arkadasının maıl adresını yazıyosun hedıye cekılısıne katılıp kazanıyorsun buna uye olabılırsın
eee nerden ıstenıyo
o sıtede ben goremedım
merhaba selamlar iyi geceler arkadaşlar:))))
insan olarak fazla acımasızız.avon parfümüm geldi ve ben çok mutlu oldum.burada okuduğum arkadaşların yorumu gibi yok efendim o fiyata hayatta almazdım çirkinmiş laflarınada sinir oldum.bulmuşlar bunuyorlar.şükretmeyi ve memnun olmayı bilmek gerek.ben özellikle sitelerinde tekrar teşekkür ettim avona.isterken iyi gelince kötü.pes!
merhaba selamlar iyi geceler arkadaşlar:))))
insan olarak fazla acımasızız.avon parfümüm geldi ve ben çok mutlu oldum.burada okuduğum arkadaşların yorumu gibi yok efendim o fiyata hayatta almazdım çirkinmiş laflarınada sinir oldum.bulmuşlar bunuyorlar.şükretmeyi ve memnun olmayı bilmek gerek.ben özellikle sitelerinde tekrar teşekkür ettim avona.isterken iyi gelince kötü.pes!
saol canım ben yolladım onlarda katalog la numune kartı yollıcaklarmış
selamlarrr kızlar benimde avonum gelmiş ama evde yoktum kapıya kargo fişi bırakmışlar artık pazartesi alırım nasıl bir parfüm alanların fikri ney arkadaşlar beğendinizmi hiç yoktan iyidir valla 16 yaşındaki kızım şimdiden anne o benim diyooo :) gitti parfümm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?