bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

Kızlar cumaya kadar , hepsiburada nın yarışması var facebookta , arama yerine hepsiburada yazınca çıkan sayfada oluyo , bendende bu var bilginize , bol şans :)

hojo dan kazanan arkadaişlaroı tebrilk ediyorum darısı başımıza artık

hepsi burada nın kampanyasında ne yapılıyor pek anlayamadım anlayan bana açıklayabilir mi

kızlar bir de facebokta sofra dergisi nin kampanyası var en çok arkadaş davet etmeli getirdiğin her ark 5 puan mış en çook puan toplayan 4 kişi kazanacak hediyeleri çok güzel tavsiye ederim

Azmin zaferiiiiiiiiiiiii :) Kazandım bende HOOJO dan dijital çerçeveyi biraz önce :) 3 gün içinde yollucaklarmış hadi bakalım :))))))))​

maş maş....

iyi iyi ben 40000 i geçtim ama ne zaman gelcek dijital bilmem

bir arkadaş daha kazanmıştı o kaç puan yaptıki acaba en son kazanan kişi ?? hep dijitalmi aldınız kazananlar...

selam kızlar bulduğum kampanyaları ekliyorum:

e-bebek 5 talihli üyemize Korbell Bebek Bezi Çöp Kovası Sistemi armağan ediyor.

Korbell Bebek Bezi Çöp Kovası Sistemi yüksek kaliteli sistemi sayesinde size maksimum rahatlığı ve kolaylığı sağlayan uzun süreli kullanım imkanı veren bir üründür. Gelişmiş ve modern dizaynı ile kötü kokuları engelleyen Korbell Bebek Bezi Çöp Kovası sistemi size ultra rahatlık ve kolaylık sağlar. Kapağını ayağınızla geniş pedallarına basarak kolay ve pratik bir şekilde açabilirsiniz, elleriniz asla değmez, hijyeniktir.

Kazanmak için tek yapmanız gereken sorularımızı cevaplamak! Bol şanslar!

bebek.com > Hediyeli Anketler

diyelim benim 20 arkadaşım katıldı, peki ya benden 20 kişinin katıldığını nasıl anlayacaksınız ... ?

sayfaya girince tüm açıklamalar yazıyor canım orda begenen arkadaşlarının isimlerini mesajlaman gerekiyor çekilişe katılmak için ...

bana bugun kargo geldi dermo kozmetikten ne zamn istediğimi hatırlamıyorum bile 2 adet selülit-2 güneş kremi-2vücut losyonu-2 saç bakım maskesi-4 yüz temizleme jeli-2tüy azaltıcı krem-2 erkek için şampuan var numune olarak sağolsunlar hiç beklemiodum.kargoda ücretsiz :):):):)):)

ooohhh güle güle sür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…