bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

bir kampanya da benden

Cemil Baskı Çözümleri - Yerel İşletme | Facebook

Hediye Kampanyamızı arttırdık !!! 40 T-shirt, 40 Yeni Yıl Takvimi değil, 50 T-shirt, 50 Yeni Yıl takvimi ! Ayrıca 15 ortak arkadaşı olan 15 kişiye T-shirt ve Yeni Yıl Takvimi değil, 25 kişiye ... Dahası mı? Eğer ortak arkadaş sayın 50 ve üstü ise T-shirt ve Yeni Yıl Takviminin dışında SÜPRİZ HEDİYE sizleri bekliyor. Kampanya Tarihi 29 Ocak - 06 Şubat...

buyrun bakalım

kızlar favoriye katıldım bende ama çok zor o yarışma ya nasıl toplıcaz o kadar oyu bi fikri olan var mı

İş Bankası Sevgililer Günü Kampanyası
14 Şubat'a kadar İş Bankası İnternet Şubesine girenler arasından yapılacak çekilişle tam 100 kişiye 500 TL değerinde MaxiPara Kart hediye. Üstelik kredi kartı ve tüketici kredisi borcunuzu öderseniz, havale ya da EFT yaparsanız bir çekiliş hakkı daha kazanıyorsunuz.

https://www.isbank.com.tr/Internet/

1. Giriş Yap | Facebook
adresli Facebook uygulama sayfası üzerinden gerçekleştirilecek olan "Sevgililer Gününde Pırlanta Kolye Hediye" isimli uygulama, 3 adet pırlanta hediye vermek üzere 14 Şubat 2011 gününe kadar sürecek bir kampanyadır. 28/01/2011 tarihinde saat 12:00'da başlayacak kampanya, 14/02/2011 tarihinde saat 12:00'da sona erecektir

Uygulama sayfamızda "Milliyet.com.tr"yi beğen butonuna tıklayıp, ad, soyad ve e-posta adresi ile Modamol.com'a üyelik kaydı yaptıran
b. Daha sonra uygulamaya en az bir arkadaşını davet ederek, arkadaşına aynı beğen ve üyelik kaydı yaptıran kişilerden, kampanya sonunda 5000., 10000. ve 15000. sırada olanlara pırlanta kolye hediyeleri verilecektir.

bayanlar bu haberde benden
:))

maş maş....

iyi iyi ben 40000 i geçtim ama ne zaman gelcek dijital bilmem

bir arkadaş daha kazanmıştı o kaç puan yaptıki acaba en son kazanan kişi ?? hep dijitalmi aldınız kazananlar...

ben kazanmıştım,istenen tıklamayı hatırlamıyorum ama oyun kartları veriyordu sayı yaklaşınca hızla tıkladım oldu birden bende şaşırdım form çıktı doldurdum gönderdim,3 günde kargoya vereceğiz dediler.Şu anda dvd ler veriyor..

dün cillit bang sayfasını begendım ..

gece mesaj gelmıs 49 tl lık hedıye cekı kazandınız adres bılgılerınızı verın dıye

sevındım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…