merhaba arkadaşlarzuu 863 çerçece harika beğendim.güle güle kullan bakalım
Azmin zaferiiiiiiiiiiiii :) Kazandım bende HOOJO dan dijital çerçeveyi biraz önce :) 3 gün içinde yollucaklarmış hadi bakalım :))))))))
tebrik ederim canımm
Azmin zaferiiiiiiiiiiiii :) Kazandım bende HOOJO dan dijital çerçeveyi biraz önce :) 3 gün içinde yollucaklarmış hadi bakalım :))))))))
canım sen kacıncı tıkta kazandınazmin zaferiiiiiiiiiiiii :) kazandım bende hoojo dan dijital çerçeveyi biraz önce :) 3 gün içinde yollucaklarmış hadi bakalım :))))))))
canım sen kacıncı tıkta kazandın
nasıl kazandın canım yaa. sürekli mi tıkladın. şanslısın vallahi. sinir oldum çıkmıyor nerden girdiysem o siteye
kadınlar kulubü logosunu pcne kaydet daha sonra bloğunda gadget ekleden resim ekleme yap logoyu ekle bağla yazan yerede kadınlar kulübünün adresini yaz ben böyle biliyorum ama başka bişey kastedildiyse bilemiycemBloglarinizdaki kampanyalara link veriyorsaniz bloglarinizda KK sitesine mutlaka link olmalidir ! Aksi takdirde uyarisiz uyeliginiz iptal edilcektir.
bu kısmı anlamadım biri bana yardımcı olabilir mi??
bloglarımızdaki kampanyaları kk linkiyle mi vericez??
kadınlar kulubü logosunu pcne kaydet daha sonra bloğunda gadget ekleden resim ekleme yap logoyu ekle bağla yazan yerede kadınlar kulübünün adresini yaz ben böyle biliyorum ama başka bişey kastedildiyse bilemiycem
ben konak halk egitim den sertifikalıyım bu sene de gidecektim toplantısına gittim 2 saat olcakmıs kurs bide para koymuslar tek bi tarif yapılcakmıs biz 4 tane yapıyorduk gitmekten vazgectim yalıda bildigim yok malesef
Dolunay Soysert'le Zorlu Kirlerin Peşindeyiz - Ürün/Hizmet | Facebook
kızlar sayfayı beğenenler hergün 49 tllik migros hediye çeki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?