bazı kişiler topigi okumaktan aciz sadece oy istemek icin geliyorlar sinir oluyorum biz burda bi grubuz bu şekilde sadece oy amaclı gelenlere de laf söylemek hakkımız zaten kazende en iyi cevabı verdi silecek üyelikleri olacak bitecek herkes bencil olmus ya öf
Mesaj nasıl geldi sana anlamadım arki...Biz oraya kayıt olmuyoruzki sadece sayfayı beğeniyoruz??????????????
ne deyip istedin canım. ve ne gönderdiler. ve kargo ücreti ödedin mi?
bide link verebilir misin?
arkadaşım ben kk de başka bir topiğe yazıyorum ve okumaktanda aciz değilim. asıl siz böyle saygısızlık yaparak bencillik yapıyor insanları hemen yargılıyorsunuz. kendi topiğimdeki bir arkadaşım burdan yarışma için oy alabileceğimi ve yardımcı olunduğunu söyledi. bende ona güvenip yardım için böyle birşey yaptım. kusura bakmayın sizleri rahatsız ettim. anlayışla yaklaşıp durumu anlatan arkadaşlar sayesinde bunun yasak olduğunu zaten anladım. bu kadar kızmaya ne gerek var onu anlayamadım. yani size göre insanlar hata yapamaz. biz topiğimize gelen misafirlere böyle davranmıyoruz.okumaktan aciz ne demek ya((((((((((((((((pes valla.
ya iletişime yazarken bazı harflere basılmıyo bende sinir oldum sendede öyle oldu mu canım ya
kızlar nolur biizim topiğimizde kırgınlık tartışma gerginlik olmasın biz paylaşıma devam edelim
evet biskremden kazananlar belli olmuş ben yokum içlerinde tüh kaçırdık ama bi bakın derim....
cogitoydan bana mail gelmiş face sayfalarında yarışma var bi soru soruluyo ona cvp veriyoruz çekiliş olcakmış 2 gün sür vermişler bi bakın isterseniz hediyesi oyuncak. soru da çok basit çocuğunuz en çok hangi oyuncağı seviyo
facebook sayfamızı beğenin, 1 mart' ta yapılacak olan çekilişte vivienne westwood melissa ayakkabıyı kazanma şansını yakalayın !
Dergi vitrini
http://www........................................................../dergi-vitrini/137270822986410
ay ayakkabıya bittim yalnız süper kızlarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?