bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

arkadaşım ben kk de başka bir topiğe yazıyorum ve okumaktanda aciz değilim. asıl siz böyle saygısızlık yaparak bencillik yapıyor insanları hemen yargılıyorsunuz. kendi topiğimdeki bir arkadaşım burdan yarışma için oy alabileceğimi ve yardımcı olunduğunu söyledi. bende ona güvenip yardım için böyle birşey yaptım. kusura bakmayın sizleri rahatsız ettim. anlayışla yaklaşıp durumu anlatan arkadaşlar sayesinde bunun yasak olduğunu zaten anladım. bu kadar kızmaya ne gerek var onu anlayamadım. yani size göre insanlar hata yapamaz. biz topiğimize gelen misafirlere böyle davranmıyoruz.okumaktan aciz ne demek ya((((((((((((((((pes valla.

Mesaj nasıl geldi sana anlamadım arki...Biz oraya kayıt olmuyoruzki sadece sayfayı beğeniyoruz??????????????

begendım cekılıste adım cıkmıs ,faceden bana msj geldı

sız kazandınız adres bılgılerınızı verın fılan..

gönderdım bende ..

bugunde sayfalarında yazmıslar gecen cekılısımızde xxxx kazanmıstır dıye..

zaten sureklı yazıyorlar msj kutunuza bakın vs dıye

kızlar nolur biizim topiğimizde kırgınlık tartışma gerginlik olmasın biz paylaşıma devam edelim

evet biskremden kazananlar belli olmuş ben yokum içlerinde tüh kaçırdık ama bi bakın derim....

cogitoydan bana mail gelmiş face sayfalarında yarışma var bi soru soruluyo ona cvp veriyoruz çekiliş olcakmış 2 gün sür vermişler bi bakın isterseniz hediyesi oyuncak. soru da çok basit çocuğunuz en çok hangi oyuncağı seviyo

ben bizim topigi okumaktan aciz demek istedim eger okusaydın zaten oy istememen gerektigini bilirdin sanırım yeterli olmustur acıklamam sorularına

cogiyoya katıldım teşekkürler şekercik

alıntı yapmak istediğimde , sistem geçici olarak bakımdadır , yazıo habire bende kızlar sizdede öylemi ,

hojoo dan ben kazandım , soran arkadaşa söylüyorum :)

arkadaşlar zen diamondun facebook sayfasına bakın süper bir yarışma var :82:
ben katılmadım ama bilginiz olsun dedim

arkadaşlar HASBRO nın hediyeli anketi vardı katılan var mı aranozda ne zaman sonuçlar belli olacak bilen varsa yardımcı olabilir mi

evet cok cabuk geldı ,kargo ıle gondermısler ..

kargo parasını bıle onlar odemıs ..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…