bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

kızlar bir de facebokta sofra dergisi nin kampanyası var en çok arkadaş davet etmeli getirdiğin her ark 5 puan mış en çook puan toplayan 4 kişi kazanacak hediyeleri çok güzel tavsiye ederim

tatlım ben sofra dergisi diye arattım bi profil çıktı ark.olarak ekle diyo ayrıca bi bilgide geçmedi :S

dün cillit bang sayfasını begendım ..

gece mesaj gelmıs 49 tl lık hedıye cekı kazandınız adres bılgılerınızı verın dıye

sevındım

güle güle harca,keşke banada çıksa:2:

aaa güle güle kullanın.bende bugün beğenmiştim çıksa keşke.çok iyi olurdu.

aynen

benimde bioderlerim 2 kez geldi eşim adıma istemiştim.ayrıca annem,görümcem ve arkadaşım içinde başvurdum hepsi bioderlendi

günaydınnnnnnn yeni, kampanyalarla aranızdayımmmm

hediyesi gelenlere : güle güle kullanın hanımlar:)))

----- Ankete katılan okurlardan 33 tanesine 25 tl'ye kadar seçtiği bir kitap hediye. Kargo ücretini dahil biz ödeyeceğiz.
Ayrıntılı Bilgi İçin:

Anket | Kitap, E kitap, Dergi Kitaplık.com

14 Şubat Çekiliş ve devam ediyor..=)

-------http://www.honda.com.tr/uyelik.aspx
hondadan 10 kişiyo asimo laptop çantası hediye...

-------Kilo verme yarışmamızın temel bilgileri:

Yarışmamızın ana amacı belirlenen süre içerisinde verebildiğimiz kadar kilo vermektir.
Yarışma herkese açık ve ücretsizdir!
Başlangıç tarihi 6 Şubat'tır. Bitiş tarihi 1 Mayıs'tır.
Yarışmaya sonradan katılım olabilir. Ancak yeni katılımcıların değerleri toplam süre içerisindeki diğer yarışmacılar ile karşılaştırılacak değerlendirilecektir.
Başlangıç tarihinde katılımcılardan var olan kiloları, boyları ve bu bilgilerin fotoğraf olarak sunulması ve kişisel portre fotoğrafı istenicektir.
Yarışmacılar düzenli olarak sisteme giriş yapıp kendi bilgilerini güncellemek zorundadırlar.
Sisteme yüklenen bilgiler ve fotoğraflar istenildiği durumlarda anonim olarak ayarlanabilip gizlenebilecektir.
Yarışma boyunca takma bir ad seçip gizli kalabilirsiniz. Ancak gerçek kullanıcı bilgileriniz ve tüm fotoğraflarınız jürimizde olan kişilere açık olucaktır.
Bilgilerin oran ile ilgili kısımları ve sıralamalar herkese açık olacaktır.
Başarı oranı sadece toplam kaybedilen kilo miktarı değil, farklı kıstasların da içerisinde yer aldığı belirli matematiksel verilere göre göreceli olarak değerlendirilecektir.
Her ne kadar en büyük ödül fazlalıklarından kurtulduğumuz kilolarımız ile sağlıklı bir hayata kavuşmuş olmak olsa da, yarışma sonucunda dereceye giren katılımcılara sponsorlarımız aracılığı ile çeşitli ödüller dağıtılacaktır.
Ödüllü yarışmamız 6 Şubat tarihinde kayıt alımları ile başlıyor!

Şimdiden hazırlıklarınızı yapıp o gün için tartı ve fotoğraf makinelerinizi ayarlayınız!

fitElephant | Sağlıklı Yaşam Kaynağınız!

------Hediye kitap;
Adı Aylin, 380 Sayfa
Yazar:Ayşe Kulin
Yayınevi: Everest Yayınları
Kitap hakkında daha fazla bilgi için; Adı Aylin | Biraz Oku Sonra Al
Katılmak isteyen arkadaşların bu konu altına “ad soyadlarını” yazmaları yeterli.

Yalnızca yurt içine yapılacak kargo ücreti tarafımızdan karşılanacaktır.

]/*** Üye olmadan bu foruma gönderim yapamazsınız. Üye olmak için Biraz Oku Sonra Al | Hesap Oluştur adresine tıklayınız. Üye olduktan sonra “Gruplar” Menüsünden “Birazoku” grup forumuna tıklayıp bu başlığa adınızı yazmanız gerekiyor. Üyeliğinizi aktif etmek için e-posta adresinize aktivasyon bağlantısı gönderilecek, ona tıkladıktan sonra üyeliğiniz tamamlanacak. Bu eposta Junk mail – önemsiz posta – klasörüne düşmüş olabilir, gelmez ise lütfen bu kısıma da bakınız. ***/

Son katılım tarihi:7 Şubat 2011 Pazartesi 19:00

Facebook sayfamızı beğenerek kampanyalarımızdan ayrıntılı bir şekilde haberdar olabilirsiniz. FB Sayfamız;[/size]http://www.facebook.com/BirazOkuSonraAl

--------- Krispy Kreme İşkule Çarşı şubesine kartvizit bırakanlar arasından yapılacak çekilişle her hafta 5 kişi müthiş yakala.co fırsatlarından ücretsiz yararlanıyor!

Fishmekan'da sınırsız 29,50 TL!

yakala.co'nun Fotoğrafları - Duvar Fotoğrafları | Facebook

banada dün ilk defa numne geldi kızlar bioderdenbioder bioblas ve deracinin ürünleri 18 adet
ben bunların hepsine ayrı ayrı istek göndermiştim ama hepsi aynı kargodan geldi

--------http://www........................................................../IDIL-KURABIYE/259363387629?v=wall

999. uyemize sevgililer gunu temali kurabiyeler hediye ediyoruuz!

-----------
Kia TürkiyeSevgililer Günü'nde aşkınızı KIA facebook sayfamızda yaratıcı bir fotoğraf karesi ile anlatmanızı istiyoruz. Fotoğrafınızı çekin, duvarımıza yükleyin, arkadaşlarınızı sayfamıza davet edip onlarla paylaşın. Onlar size destek verirken jürimiz de en yaratıcı fotoğrafı seçsin, muhteşem hediye sizin olsun. Herkese şimdiden iyi şanslar, iyi yarışmalar...21 saat önce

Kia Türkiye - Ürün/Hizmet | Facebook

---------GittiGidiyor.com’dan Ödüllü Yarışma

GittiGidiyor.com’un Facebook sayfasında 16 Şubat’a kadar sürecek olan yarışmada, gitmek istediği şehri seçip, bu şehri seçme sebeplerini kendine özgü, yaratıcı, ilginç bir metinle yazan GittiGidiyor.com kullanıcıları, uçak bileti kazanacak.

GittiGidiyor.com kullanıcılarının, GittiGidiyor.com Seyahat Kategorisinden gitmek istedikleri şehri seçerek ücretsiz olarak katılabileceği yarışmada, seyahat etme isteğini anlatan metinler yaratıcı, özgün ve ilginç olma kriterlerine göre değerlendirilecek. GittiGidiyor özel jürisi tarafından yapılan değerlendirme sonucunda her hafta birinci olan katılımcı gitmek istediği şehre gidiş-dönüş uçak bileti; ikinci, üçüncü, dördüncü ve beşinci olan katılımcılar ise 100 TL değerinde GittiGidiyor hediye çeki kazanacak.

GittiGidiyor Seyahat Facebook'ta

-------Sevgilinle Beraber Fotoğrafını Yükle Mesajınız Yaz En Çok Beğeniyi Al, Altınbaş'tan Tektaş Kazanma fırsatı yakala.

Altınbaş | Facebook

-----------------------------------------------------------------------------------------
Sporx.com - Euroleague Test

1 Adet
Euroleague Resmi Kol Saati
Euroleague resmi sponsoru Jacques Lemans 1-1359 model kol saati

3 Adet
Euroleague
Resmi Basketbol Topu

- Ödül kazanabilmek için, tüm sorulara cevap verilmesi gerekmektedir,
2- Ödüller sadece Türkiye içindeki katılımcılara verilecektir,
3- Kazanılan ödül bir diğer ödülle değiştirilemez,
4- Teste katılan, 100., 200., 300. ve 400. kullanıcımız ödül kazanacaktır,
5- Ödül kazananlar, sporx.com'da ilan edilecek ve e-mail yoluyla kazanana duyurulacaktır,
6- Ödül kazanmasına rağmen 1 hafta içerisinde iletişim bilgilerini vermeyen yada kendisine ulaşılamayan talihliler yerine, yedek talihli ile iletişime geçilecektir,
7- Yarışmacı, her test periyodunda sadece 1 kez katılabilir,
Vermiş olduğum bilgilerin doğruluğunu ve geçerliliğini kabul ediyorum.
Sporx.com vermiş olduğum bilgileri bilgilendirme, reklam ve tanıtım amaçlı kullanabilir.

----------Dermiacos Kozmetikten 3 arkadaşımıza 2'şer adet ozonlu zeytinyağı şampuanı hediye.

Duygu Ekici | Facebook

bunlar da face kampanyaları facei olan ve ilgilenenler için yazdım gerisi size kalmış benm faceim yok:)

ay sağol cnm bana çıkarsa çok sevinirim yaaa:)

hmm anladım cnm saolasın

dün cillit bang sayfasını begendım ..

gece mesaj gelmıs 49 tl lık hedıye cekı kazandınız adres bılgılerınızı verın dıye

sevındım

cnm güle güle harcada ben bulamadım facede cılıt bang hep ingilizce çıkıyor sayfadaki yazılar senin
beğendiğin sayfa türkçemiydi

cnm güle güle harcada ben bulamadım facede cılıt bang hep ingilizce çıkıyor sayfadaki yazılar senin
beğendiğin sayfa türkçemiydi[/QUOTE]

Böyle arat istersen
Dolunay Soysert'le Zorlu Kirlerin Peşindeyiz
O zaman çıkar kesin

beğendiğin sayfa türkçemiydi

Böyle arat istersen
Dolunay Soysert'le Zorlu Kirlerin Peşindeyiz
O zaman çıkar kesin [/QUOTE]

çok teşekkür ederim cnm bnmm

Numune,

Hediye,

Yarışma vs ...

Peşinde koşmaktan çıldırcam

hehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…