kızlar bir de facebokta sofra dergisi nin kampanyası var en çok arkadaş davet etmeli getirdiğin her ark 5 puan mış en çook puan toplayan 4 kişi kazanacak hediyeleri çok güzel tavsiye ederim
dün cillit bang sayfasını begendım ..
gece mesaj gelmıs 49 tl lık hedıye cekı kazandınız adres bılgılerınızı verın dıye
sevındım
aaa güle güle kullanın.bende bugün beğenmiştim çıksa keşke.çok iyi olurdu.
benimde bioderlerim 2 kez geldi eşim adıma istemiştim.ayrıca annem,görümcem ve arkadaşım içinde başvurdum hepsi bioderlendi
banada dün ilk defa numne geldi kızlar bioderdenbioder bioblas ve deracinin ürünleri 18 adet
ben bunların hepsine ayrı ayrı istek göndermiştim ama hepsi aynı kargodan geldi
benimde bioderlerim 2 kez geldi eşim adıma istemiştim.ayrıca annem,görümcem ve arkadaşım içinde başvurdum hepsi bioderlendi
başka bi siteden numune isterken bana da olmuştu canım. niye oluyo acaba :26:
CANBEBE - Ürün/Hizmet - Founded: 1990 | Facebook
can bebe anne bebek fuarı için annelere 70 adet bilet veriyor.
şubat ayı içerisinde face sayfasından duyuru yapılacak 70 anne fuara ücretsiz giriş bileti kazanacak
şubat ayında face sayfasını takip edin süprizleri kaçırmayın
ben kazanmıştım,istenen tıklamayı hatırlamıyorum ama oyun kartları veriyordu sayı yaklaşınca hızla tıkladım oldu birden bende şaşırdım form çıktı doldurdum gönderdim,3 günde kargoya vereceğiz dediler.Şu anda dvd ler veriyor..
dün cillit bang sayfasını begendım ..
gece mesaj gelmıs 49 tl lık hedıye cekı kazandınız adres bılgılerınızı verın dıye
sevındım
ya iletişime yazarken bazı harflere basılmıyo bende sinir oldum sendede öyle oldu mu canım ya
bugun geçti mi canım
cnm güle güle harcada ben bulamadımfacede cılıt bang hep ingilizce çıkıyor sayfadaki yazılar senin
beğendiğin sayfa türkçemiydi
Numune,
Hediye,
Yarışma vs ...
Peşinde koşmaktan çıldırcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?