bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

Bir saçmalık dönüyor orda yaaa tam hediyeye yaklaşıyor sayaç site hata veriyor 10-15 dk girilmiyor açıldığındada Sayaç hediye sayısını çokdan geçmiş oluyor

Bir saçmalık dönüyor orda yaaa tam hediyeye yaklaşıyor sayaç site hata veriyor 10-15 dk girilmiyor açıldığındada Sayaç hediye sayısını çokdan geçmiş oluyor

cnm millet senin benm gibi beklio beklio tam hediye saısına yaklaşınca mausa var güçüyle sarılıo ee site de kilitlenio. bende olmadı gerçi ama ondandır die tahmin ediorum...çünkü ben de dikkat ettim tam hediye sayısına yaklaşınca daha hızlanıo sayaç...

yok yavrum öyle değil hediye ye gelince kendiliğinden sayılar gidiyor 3 5 atlıyor yalan bu site ben tüm gün uğraştım bakın biraz tıklamayın bekleyin 5 10 dk kendiliğinden ilerliyor bile zaman kaybı

yok yavrum öyle değil hediye ye gelince kendiliğinden sayılar gidiyor 3 5 atlıyor yalan bu site ben tüm gün uğraştım bakın biraz tıklamayın bekleyin 5 10 dk kendiliğinden ilerliyor bile zaman kaybı

cnm o ilerleyenler işte başka kişiler tıklıoya onu sayıyo... sen tıklayınca da senle birlikte bisürü kişi tıklıo ondan öle 3-5 atıo anlatabildim mi??

ben kazandım arkadaşım hoojodan yalan falan yok , evet tıklamadan bekleyincede ilerlemesi gayet normal , facebooktada , anasayfada sen yenilemesen yeni haberlerin çıktığını görmüomusun bi süre sonra , güncelleniyor site bu kadar basit arkadaşlar ben kazandım hiçbir kandırmaca yok

demekki buda yalan hediyenin üstünde kalmıyor çünkü buton kazanan var mı peki

Başka pcdeki tıklama bizim kisini etkiliyor mu bilemem ama vaktinizi harcamayın derim.yazık günah zaman kaybı ama püf notkasını bilen varsa söylesin

ya o sayaç ortak , aynıda anda 100 kişi basarsa sayaç 100 ilerler bu kadar basit , ben kazandım diyorum hala zaman kaybı yalan diosun :)

Son düzenleme:
bayanlar başka sayfalardan gelipte

ilk sayfadaki UYARIYI okumadan

aklınıza geleni yazmayınız...

aksi taktirde üyeliğiniz silinebilir....:80:

dün cillit bang sayfasını begendım ..

gece mesaj gelmıs 49 tl lık hedıye cekı kazandınız adres bılgılerınızı verın dıye

sevındım

Mesaj nasıl geldi sana anlamadım arki...Biz oraya kayıt olmuyoruzki sadece sayfayı beğeniyoruz??????????????

ya arkadaşlar kazen gene kızacak oy istemek yasak hatırlamıyomusunuz... oy istemeyin isteyene de vermeyin bunun için ayrı bir topik açılmıştı burda sadece kampanya- çekiliş duyuruları yapılcak bloglar için de kk logosu bulundurması şartıyla duyuru yapılcaktı yapmayın böyle şeyler gene kapanacak topiğimiz

kızlaarrrrr
bioder den numune istemiştim. 2. istediğim siteydi.
ilki roziydi 1 haftada geldi.
bu sefer bioderden geldi ama dolu dolu =)
1 ayı geçti istek yapalı anca geldi..

bioder
biomen
deracine temzleme jeli
bioblas balsamı şampuanı falan
deracine nemlendirici, güneş kremi
deracine selülüt

toplamda 19 numune
çok şaşırdım çok mutlu oldum.
kargoda ücretsiz

biolar 1 numara

bilsem böyle birşey yapmazdım. amacım kuralları hiçe saymak değil. ama biraz daha nazik olabilirdiniz(((((((

defalarca söylendiği için bizlerde yorulduk

kaba birşey söylediğimi saymıyorum kırdıysam kusura bakmayın :85:

Anasayfa | Ülker - Krispi

Sevgililer Günü'nden esinlenerek üretilen kokularımız Urban Lovers Erkekler İçin EdT veya Urban Lovers Kadınlar İçin EdT ile
fotoğrafınızı çekip bize gönderin, en çok beğeniyi siz toplayın, muhteşem ürünlerle dolu bir Oriflame Hediye Çantası sizin olsun!

Kurallar

* Fotoğraflar 10 Şubat gün bitimine kadar pr@oriflame.com.tr adresine gönderilmelidir. Sonraki tarihlerde gönderilen fotoğraflar yarışmaya dahil edilemeyecektir.
* Katılımcılar ad, soyad ve iletişim bilgilerini fotoğraflarıyla birlikte iletmelidir; iletişim bilgileri içermeyen fotoğraflar yarışmaya dahil edilemeyecektir.
* Fotoğraflarda Urban Lovers EdT’lerden en az bir tanesi ve yarışmacı çiftin yüzü net bir şekilde görünmelidir. Urban Lovers EdT’nin net bir şekilde görünmediği fotoğraflar yarışmaya dahil edilemeyecektir.
* Gönderilen fotoğraflar yüksek çözünürlükte olmalıdır.
* Oriflame Facebook sayfasında, sayfa yöneticisi tarafından “Urban Lovers Çiftini Seçiyoruz!” adındaki albümde 11 Şubat’tan itibaren yayınlanacak ve oylamaya sunulacaktır.
* 14 Şubat saat 16:00’a dek en çok beğeniyi toplayan 3 çift, Oriflame ürünlerinden oluşan hediye çantası kazanacaktır.
* Kazanan 1. çifte 300 TL değerinde Oriflame Hediye Çantası, 2. Çifte 200 TL değerinde Oriflame Hediye Çantası, 3. Çifte 100 TL değerinde Oriflame Hediye Çantası gönderilecektir.
* Kazanan çiftler 14 Şubat saat 16:00’da Oriflame Türkiye Facebook sayfasında duyurulacaktır.
* Yarışmaya katılan kişiler, gönderdikleri fotoğrafların Oriflame’in uygun gördüğü yerlerde (Oriflame Türkiye’nin basılı malzemelerinde) bedelsiz, izinsiz kullanılmasına önceden müsaade eder.
* Katılanlar, sayfa yöneticisinin duyurduğu ve bildirdiği oylama sonucunun doğruluğunu kabul eder.

Denemekbedava.com - Sağlık - diyet - --- - Ağız bakım ürünleri
fikirlerini ileten 12 üyeye diş,ağız bakım suyu gönderilcektir.

Denemekbedava.com - Genel - --- - Vaseline
deneyimlerini yazan 12 üyeye vasaline göndereceklermiş

bugüne kadar yaşadığınız,sizi en telaşlı gününüzde kurtaran ve ya tam tersi dünyayı başınıza
yıkan ütü hikayelerinizi bize gönderin,hediyeler kazanın.
Ütü deneyimlerinizi paylaşın!

hero baby nin sitesine girip üye olun en altta adresime numune istiyorum kutucuğunu işaretleyin

benimde aynı şekilde ilk defa rozi geldi,dün ise bioblas,bioder ve deracine ürünlerinin numuneleri geldi..

bazı kişiler topigi okumaktan aciz sadece oy istemek icin geliyorlar sinir oluyorum biz burda bi grubuz bu şekilde sadece oy amaclı gelenlere de laf söylemek hakkımız zaten kazende en iyi cevabı verdi silecek üyelikleri olacak bitecek herkes bencil olmus ya öf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…