Bir saçmalık dönüyor orda yaaatam hediyeye yaklaşıyor sayaç site hata veriyor 10-15 dk girilmiyor açıldığındada Sayaç hediye sayısını çokdan geçmiş oluyor
cnm millet senin benm gibi beklio beklio tam hediye saısına yaklaşınca mausa var güçüyle sarılıo ee site de kilitlenio. bende olmadı gerçi ama ondandır die tahmin ediorum...çünkü ben de dikkat ettim tam hediye sayısına yaklaşınca daha hızlanıo sayaç...
yok yavrum öyle değil hediye ye gelince kendiliğinden sayılar gidiyor 3 5 atlıyor yalan bu site ben tüm gün uğraştım bakın biraz tıklamayın bekleyin 5 10 dk kendiliğinden ilerliyor bile zaman kaybı
yok yavrum öyle değil hediye ye gelince kendiliğinden sayılar gidiyor 3 5 atlıyor yalan bu site ben tüm gün uğraştım bakın biraz tıklamayın bekleyin 5 10 dk kendiliğinden ilerliyor bile zaman kaybı
demekki buda yalan hediyenin üstünde kalmıyor çünkü buton kazanan var mı peki
Başka pcdeki tıklama bizim kisini etkiliyor mu bilemem ama vaktinizi harcamayın derim.yazık günah zaman kaybı ama püf notkasını bilen varsa söylesin
özgeee anlat şu bioderin sırrınıııı bende istiom göndermiyolar tekraarrgönderdik diyolaarr
dün cillit bang sayfasını begendım ..
gece mesaj gelmıs 49 tl lık hedıye cekı kazandınız adres bılgılerınızı verın dıye
sevındım
ÇANAKKALE demek nişanlımda çanakkaleli beğendim
bilsem böyle birşey yapmazdım. amacım kuralları hiçe saymak değil. ama biraz daha nazik olabilirdiniz(((((((
kızlaarrrrr
bioder den numune istemiştim. 2. istediğim siteydi.
ilki roziydi 1 haftada geldi.
bu sefer bioderden geldi ama dolu dolu =)
1 ayı geçti istek yapalı anca geldi..
bioder
biomen
deracine temzleme jeli
bioblas balsamı şampuanı falan
deracine nemlendirici, güneş kremi
deracine selülüt
toplamda 19 numune
çok şaşırdım çok mutlu oldum.
kargoda ücretsiz
biolar 1 numara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?