sağol cnm teşekkür ederim ilgine1 aslında doğrumu yapıyoruz diye düşünüyorum çünkü heryere adres tel falan sağlam işmi diye aklıma takılmıyor değil bakalım hayırlsı olur inşallah!rica ederim gelir inşallah yaa du bakalım sıkılma hemendenemek bedava ve denedim biliyorum sitelerine de üye olun.arada ürün gönderiyorlar.
cnm dergi vitrini die yaz faceden çıkar öyle sanrıım benim adresimden die almamış bazı yerlerini:)l,ink açılmıyo cnm ya
cnm ben katıldım ama bilmiyorum ne zaman sonuçlanacakarkadaşlar HASBRO nın hediyeli anketi vardı katılan var mı aranozda ne zaman sonuçlar belli olacak bilen varsa yardımcı olabilir mi
kızlar katıldıgınız tum yarısmaları not edıp bakıyonuzmu bazıları kazansakta haber wermıyo sankı fıkrınızz nedır
kuzular mail gelmiş niveadan bilgilerinizi güncelleyin numune ürünlerden göndercez die nivea hemde günahını vermez ayol bi kontrol edin maillerinizi 15 gün içinde gelcekmişşşş
" Bir gün herkes hoojo dan sıkılacak... "
boşwer ögrenıp ıstemesonra bagımlılık yapıyo o site bu site bızım gıbı dolasıp numune werırmısınız noooooooooolur:78::78: dıyonn
Bende numune istiiiiiiiooooooooooom , ama daha biyere başvurmadım o ayrı
Sadece bioderden istiyorum şimdilik ama , ondanda yazarken bazı tuşlara basılmıyodu dün , yazamadım bende pes ettim , şimdi deniyim bidaha
cnm ben not etmiyorum ama her gün arama motoruna kendi adımı eşimin adını yazıp aratıyorum:))) en kolay yol bu kazananlar listesi yayınlanıyo nasılsa çıkıyo orda işte.
yazan oldu mu bilmiorum. mail geldi az önce niveadan.
NIVEA e-bülten üyesi olmanın avantajlarını bu yıl çok daha fazla
yaşayacaksın.
İşte sadece senin için hazırladığımız bir kampanya, üstelik boş yok!
Bilgilerini güncelleyen HERKESE deneme ve seyahat boyu NIVEA ürünleri,
her 50. kişiye 45 TL değerinde NIVEA hediye paketi!
Bilgilerini güncelle, NIVEA'dan hediyeler kazan, boş yok!
şaşırtıcıııı
Bilgi Güncelleme Formu
merhaba herkese! helen harper mail atmış,
5-6-12-13 şubatta Galleria ve City's de
5-6-12-13-19-20 şubatta Star City AVM'de standları olucakmış ve numune dağıtıcakmış
bana ters ben gitmem de belki yakın olanların işine yarar
ayrıca Gratis'te 3 şubat-2 mart tarihleri arasında Helen harper paketi(içinde 7 veya 8 tane olanlar) 1.80miş, o dönemlerde çikolata krizine giriyoruz diye nestle gofret hediyeliymiş
bencedeeee
aynen öyleeee
o zmn başvuruveeee gariii
tatlım türkçe karakter kullanmamaya çalış belki ondan olmuyodur
çok zekiceeee:92:
iyimş güzelmş ama burda yokkii oo:26: hem milletin içinde nsl alcazzzamannn sanki bilmeyen var dönemlerimizi bu arada kampanya tam benlikmş bide gofret varrrrr hastayım zati herşeyi istiyo cnmm :84::84::84::84:
yazan oldu mu bilmiorum. mail geldi az önce niveadan.
NIVEA e-bülten üyesi olmanın avantajlarını bu yıl çok daha fazla
yaşayacaksın.
İşte sadece senin için hazırladığımız bir kampanya, üstelik boş yok!
Bilgilerini güncelleyen HERKESE deneme ve seyahat boyu NIVEA ürünleri,
her 50. kişiye 45 TL değerinde NIVEA hediye paketi!
Bilgilerini güncelle, NIVEA'dan hediyeler kazan, boş yok!
Bilgi Güncelleme Formu
biomeene 1 saat önce mesaj attım. numune istedim. şimdi mesaj gelmiş. bilgilerinizi yollayın diye. bu ne hız canım.
neler yzıyoruzbilgi güncelleme de? Biri açıklayabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?