bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

rica ederim gelir inşallah yaa du bakalım sıkılma hemen denemek bedava ve denedim biliyorum sitelerine de üye olun.arada ürün gönderiyorlar.
sağol cnm teşekkür ederim ilgine1 aslında doğrumu yapıyoruz diye düşünüyorum çünkü heryere adres tel falan sağlam işmi diye aklıma takılmıyor değil bakalım hayırlsı olur inşallah!
bu ara saka ödülleri açıklanmış katılan var ise umarım kazanmıştır bakmak istyenler için....

Saka

rica ederim ne demek.bence tel yazmak yerine sıfıra falan baz.evet insan bazen tedirgin oluyorda sonuçta herkes herkesin adresini bilebilir ondan bişey olmaz.
saka katılımını hiç duymamıştım bileee kazananları kutlarım.:89:

denedim bilyoruma üye oldum ama bayanı tıkladım cinsiyetimi kabul etmedi :))))
bende erkek işaretledim ve oldu bu arada anletler var haberiniz olsun....

l,ink açılmıyo cnm ya
cnm dergi vitrini die yaz faceden çıkar öyle sanrıım benim adresimden die almamış bazı yerlerini:)

arkadaşlar HASBRO nın hediyeli anketi vardı katılan var mı aranozda ne zaman sonuçlar belli olacak bilen varsa yardımcı olabilir mi
cnm ben katıldım ama bilmiyorum ne zaman sonuçlanacak
kızlar katıldıgınız tum yarısmaları not edıp bakıyonuzmu bazıları kazansakta haber wermıyo sankı fıkrınızz nedır

cnm ben not etmiyorum ama her gün arama motoruna kendi adımı eşimin adını yazıp aratıyorum:))) en kolay yol bu kazananlar listesi yayınlanıyo nasılsa çıkıyo orda işte.

kuzular mail gelmiş niveadan bilgilerinizi güncelleyin numune ürünlerden göndercez die nivea hemde günahını vermez ayol bi kontrol edin maillerinizi 15 gün içinde gelcekmişşşş

kuzular mail gelmiş niveadan bilgilerinizi güncelleyin numune ürünlerden göndercez die nivea hemde günahını vermez ayol bi kontrol edin maillerinizi 15 gün içinde gelcekmişşşş

nıvea 1-2 hafta önce bana olumsuz yanıt göndermişti ürün numuneleri konusunda.
acaba bi daha mı mail atsam

yazan oldu mu bilmiorum. mail geldi az önce niveadan.

NIVEA e-bülten üyesi olmanın avantajlarını bu yıl çok daha fazla
yaşayacaksın.
İşte sadece senin için hazırladığımız bir kampanya, üstelik boş yok!
Bilgilerini güncelleyen HERKESE deneme ve seyahat boyu NIVEA ürünleri,
her 50. kişiye 45 TL değerinde NIVEA hediye paketi!
Bilgilerini güncelle, NIVEA'dan hediyeler kazan, boş yok!

Bilgi Güncelleme Formu

biomeene 1 saat önce mesaj attım. numune istedim. şimdi mesaj gelmiş. bilgilerinizi yollayın diye. bu ne hız canım.

merhaba herkese! helen harper mail atmış,
5-6-12-13 şubatta Galleria ve City's de
5-6-12-13-19-20 şubatta Star City AVM'de standları olucakmış ve numune dağıtıcakmış
bana ters ben gitmem de belki yakın olanların işine yarar
ayrıca Gratis'te 3 şubat-2 mart tarihleri arasında Helen harper paketi(içinde 7 veya 8 tane olanlar) 1.80miş, o dönemlerde çikolata krizine giriyoruz diye nestle gofret hediyeliymiş

kızlar bana da niveadan bilgi güncellemesi mesajı gelmiş güncelledim tekrar mesaj geldi

Bilgilerin başarı ile güncellendi. Hediyelerin 15 iş günü içerisinde eline ulaşacak.
45 TL değerinde NIVEA hediye paketi kazanan katılımcıların arasında olup olmadığını haftalık olarak NIVEA adresinden takip edebilirsin.
Bizi takip etmeye devam et!

böyle yazıyor size de geldi mi acaba herkese numune mi yollayacaklar

" Bir gün herkes hoojo dan sıkılacak... "​

bencedeeee

boşwer ögrenıp ısteme sonra bagımlılık yapıyo o site bu site bızım gıbı dolasıp numune werırmısınız noooooooooolur:78::78: dıyonn

aynen öyleeee

Bende numune istiiiiiiiooooooooooom , ama daha biyere başvurmadım o ayrı

o zmn başvuruveeee gariii

Sadece bioderden istiyorum şimdilik ama , ondanda yazarken bazı tuşlara basılmıyodu dün , yazamadım bende pes ettim , şimdi deniyim bidaha

tatlım türkçe karakter kullanmamaya çalış belki ondan olmuyodur

cnm ben not etmiyorum ama her gün arama motoruna kendi adımı eşimin adını yazıp aratıyorum:))) en kolay yol bu kazananlar listesi yayınlanıyo nasılsa çıkıyo orda işte.

çok zekiceeee:92:

iyimş güzelmş ama burda yokkii oo:26: hem milletin içinde nsl alcazzz amannn sanki bilmeyen var dönemlerimizi bu arada kampanya tam benlikmş bide gofret varrrrr hastayım zati herşeyi istiyo cnmm:84::84::84::84:

canım adımı bile yazamıyorum , y ye basılmıyo öf (

Bu form açılmıyor bende???

ben doldurdum nivea formunu,eşim adına da gelmişti onuda doldurdum..bol şans diyelim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…