bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

yeni gelen arkadaslar biraz gecmis sayfaları okuyun nası numune istenio ögrenin herkese tek tek acıklayamayız ki bioder falan basit artık gecmiş sayfalarda yazıo azcık zahmete girin lütfen

Renault’nun “Söz Veriyorum” yarışması başladı

Daha güvenli bir trafik için, büyükler küçüklere söz veriyor!

İstatistiklere göre çocuklar, trafikte en yüksek kaza riskiyle yüz yüze olan yaş grubu. Bu gerçekten yola çıkan ve son dokuz yıldır Sokakta İlk Adımlar projesiyle 800 bin öğrenciye trafik güvenliği eğitimi veren Renault, çocukların güvenliği için geliştirdiği bir başka proje olan “Söz Veriyorum!” yarışmasının yeni dönemini bugün başladı. Bu yarışmayla, çocuklar anne babalarına, komşularına, mahalle ve okul çevresindeki tanıdıklarına “kurallara uyan bireyler olacaklarına dair söz verdirecek, bu sözleri de bir fotoğrafla belgeleyecek. ” Çocuklar aracılığıyla toplumda trafik güvenliği sorununa ilişkin farkındalık oluşturulmasını hedefleyen bu yarışma, Renault’nun Sokakta ilk adımlar sitesinde 1 Mayıs 2011’e kadar sürecek. Yarışmada büyüklerinden en çok söz alan çocuklar çeşitli ödüller de kazanacak.

Bu ödüller; iPod Touch, Nintendo Wii, iPod Nano ve Sony PlayStation 3 olacak.

Günaydın numuneci dostlar , kargo bekleyenlere tez zamanda gelir dilerim , öptüm hepinizi

rozi istemistım kızım adına geldı benımkı gelmedı tşşk roziiiiiiiiii

arkadaşlar bir şey sorabilirmiyim. numune istemek için bioderin sitesinde iletişim formunu doldurmak istedim fakat bazı karakterler yazılmıyor. mesela mail adresimi yazıcam fakat " @ " karakterini yazmıyor. nedenini bilen varmı acaba? yada iletişim formunu doldurmak yerine mailmi atmak gerekiyor?

bana fikrimühimden su geldi,damacana hediye çeki de var,peki rapor istiyorlar nasıl olacak,yani hikaye mi uyduracağız?yazan varmı?

bu gün ülker hero baby den hediyelerim geldi
1 paket gece maması
1 paket cici bebe
1 kavanoz mama
hepsi gerçek boyutunda küçük numune filan değil istemeyen varsa istesin

bayan şeyma senin için bi kampanya var

ebru maternity hediyeli anket hamilelik hediye ediyor
her ay katılabilirsin ankete canım

Ebru Maternity | Modern Gebe ve Hamile Giyim rnleri | Gebe ve Hamile Giyim rnleri

çokt tşkrler cnm işime yarıyıcak

Ödüllü Anket | Samare Restaurant ve Cafe

kızlar katılın belki çıkar ödül güzel

bu güzel kampanyalar için tşkrler bayanlar

bende aynı sorunu yaşıyorum neden aceba????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…