bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

bende aynı sorunu yaşıyorum neden aceba????

bendee f yı yazmıyoooooooooooo

bende de oluyo kızlar aynı sorun , siteden kaynaklanıyo heralde bizimle ilgisi yok

NIVEA ürünerini o kadar çok seviyoruz ki, biz de kampanyaya tekrar tekrar katılmak istedik. Ama sonra diğer NIVEA severleri de hediyelerinden mahrum bırakmayalım dedik. Bu yüzden kampanyamıza herkes sadece bir defa katılabiliyor, fakat bilgilerinde bir hata olduğunu düşünüyorsan 0800 211 73 73 NIVEA Güzellik Hattını ücretsiz olarak arayabilir, veya nivea@nivea.com.tr adresine e-posta atabilirsin..
Böyle yazıyor bende o bilgi güncelleme formu linkine tıkladığım zaman. Ne demek ki bu daha önce falan mı yapmışım acaba? Ama yapmadım ki hatırlamıyorum öyle bişey.

AJANDA ONLİNE AKTÜEL DERGİ
dergiye online abone olanlar çekilişe katılacakmış 5 kişiye inci kolye hediyeymiş
link yazmıyorum yasak sanırım ama yazıp aratırsanız hemen çıkıyo

Hoojo dan hediye kazanan arkadaşları tebrik ediyorum. bence başarılamayacak birşeyi başarmışsınız:) hediyem geldi demeseniz neredeyse olayın yalan olduğunu düşünücem:) o kadar zor yani.

Hehe bende eskiden öyle düşünüyodum canım :))

AJANDA ONLİNE AKTÜEL DERGİ
dergiye online abone olanlar çekilişe katılacakmış 5 kişiye inci kolye hediyeymiş
link yazmıyorum yasak sanırım ama yazıp aratırsanız hemen çıkıyo

katıldım canım teşekkürler duyuru için

Bu form açılmıyor bende???

bendede

yeni gelen arkadaslar biraz gecmis sayfaları okuyun nası numune istenio ögrenin herkese tek tek acıklayamayız ki bioder falan basit artık gecmiş sayfalarda yazıo azcık zahmete girin lütfen

aklın yolu bir,kesinlikle katılıyorummm

bende aynı sorunu yaşıyorum neden aceba????

bioblastaki sorunu mail olarak atın isterseniz bilgi verin? yani tabi mail adresi varsa elinizde. o zmn ilgilenip sorunu çözmeye çalışırlar

SESU'nun sitesinde

Ankete katılan her 10. kişiye Sesu Vücut ve Yüz Ağda Bandı Seti hediye!

ben ona girmştm ama site yenileniyo fln yazıyodu herhangi bi ankette göremedm tatlım

kızlar hamile olanlar yada bebek büyüten arkadaşlarımız

ANNELİK AKADEMİSİ

diye siteden ücretsiz kiyap talep edebiliyorsunuzz...
yanlız 4,90 tl kargo bedeli varr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…