bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

kızlar , katıldığımız yarışmalara link verip destek istemek için , topik var mı burda , daha öncede sorduydum ama cvp veren olmadı :/

selam kızlar aksam baya yerden numune istedim sadece bioderle lansinoh dönüş yapmış .

infotr@lansinoh.com.tr numune isteyeceğiniz mail adresi .

ayrıca
Sevgili IMEDEEN dostu;

Ocak ayında; Elle & Elele dergileriyle düzenlediğimiz ürün ödüllü yarışmamızda 3 aylık IMEDEEN ürünü kazandınız. Tebrik ederiz!

Sizler arasından seçilerek Mayıs ayında fotoğraf çekiminde yer alacak ve 1 yıllık IMEDEEN ürünü kazanacak 3 kişi için ise heyecan devam ediyor!

IMEDEEN'e gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz

kazanmışım çok sevindirik oldum :))

Son düzenleme:
nehirin yarışmasına katıldım ama, sorulan model ile verdikleri seçenekler birbirini tutmuyor..
ben mi yanıldım..katılan arkadaşlar siz ne dersiniz?:44:

nehirin yarışmasına katıldım ama, sorulan model ile verdikleri seçenekler birbirini tutmuyor..
ben mi yanıldım..katılan arkadaşlar siz ne dersiniz?:44:

canım bende katıldım ama model falan fark etmedim hangisi çatal kaşık koleksiyonudur diodu bende sitesinde bakınca sedir i gördüm onu işaretledim doğru mu bende bilmiom

bütün kozmetik sitelerine numune isteği gönderdim. şimdilik kabul eden yok. kendimi çok yüzsüz gördüm

hoojo ya tıklasanıza ya , koskoca PS3 verio , artmıoya arkadaşlar bi ben tıklıom sanırım

dün geceden beri hiç ilerlemio o 1buçuk milyon tık istioo yaaa bende arada bakıom ama bugün zor o sayıya ulaşmak

herkes artsın diye bekliyo tıklayan yok vallahi , 2 saate bitmesi mümkün değil keşke eskisi gibi araya ufak tefek hediyeler koysalar kolay olurdu , uzatcaklar süreyi heralde eskisi gibi

ben nehir de sediri işaretledim ama, siteye göz attığımda maksi modeline benziyordu,soru sorulan resimdeki model..neyse yaaa ..belki de ben benzetmişimdir..

evet yaaa bi ps3 verecekler kaç tık istiolar belki çıkar hediye arada bazen oluo ya 333 555555 falan gibi aynı sayılarda belli mi olur böyle zzevki olmuooo

nehirdeki soruda resimdeki takımın adını sormuyordu ki? hangisi nehir çatal kaşık bıçak ürün modelidir diyordu ve nehirin kendi sitesinde ürünler kısmında cevabı görebilirsiniz. setlerin isimleri orda yazıyor zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…