bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

günaydın kızlar
artık eskisi gibi güzel numuneler bulamıyoruz sanki yaaaa
firmalar uyanıklaştı

vırus mu warrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

maleseff bugün sağlık ocağına gittim baktım herkes öksürüp tıksırıyo burnunu çekiyo

bioderden nasıl istediniz ne geldi anlatırmısın tşk
çok kısa bi cvp vericem: bknz! önceki syflar...

acaba nasıl geldi bioder numuneleri bende üye oldum ama daha bana bir şey gelmedi..:78:

istemediğiniz sürece gelmez..

bendende cuma günü geri dönüş yapıp bilgilerimi istemişlerdi ama ancak hafta içi gelir numuneler sanıyorum :44:

bana 2-3hafta sonramı ne geldi

arkadaşımın kardeşinin ixora yüzü olmasını oylamak için ixoranın sitesine girdiğimde numune istiyorum diye bölüm gördüm, kargo ücreti için tc no ve kredi kartı bilgilerini istiyor ben pek hoşlanmadım ama yine de bilmek isteyen girip bakabilir.kadın erkek parfümleri numuneleri gönderiyorlarmış.
biskrem için fikir yazıp oy toplayana macbook air,iphone,ipod veriyormuş.
doğacı diye bir firmanın kargo parasını siz ödediğiniz takdirde numune kremler gönderdiğini duymuştum.
ben ne numune ne yarışma vs hiçbirine katılmadım (sadece milupadan kendileri numune göndermişlerdi siteye üye olduğum için onun dışında yok) oy toplamak falan off zor iş bana, ama ilgilenenler mutlaka olacaktır,hayır dua alırız belki :)
FACEde ülker,zühre pardesü, karafırın sultan,özsüt,zen diamond,favori jewellery,altınbaş sitelerinde (kuyumculuk sitelerinde genelde pırlanta hediyeli) yarışmalar oluyor bilginize..

Son düzenleme:
kızlar biodere mail atın ,letişimden istemeyin sizde yawwww ozaman harf sorunu olmassssssssssssss

Merhaba Kızlar bu kampanya daha önce paylaşıldı mı bilmiyorum görünce paylaşmak istedim.

Philips ile tarzını yenile kampanyası

Hemen aynanın karşısına geç, saçlarına en güzel halini ver ve makyajını tazele. Fotoğrafını çek ve uygulamamıza girerek yükle. Philips'den harika ödüller senin olsun...!

Ödülleri mi merak ediyorsun?
- 4 hafta sonunda birinciye Sapanca Richmond Nue Wellness Spa'da çift kişilik hafta sonu tatili!
- Her hafta en çok beğeni alan ilk 10 kişiye Philips saç bakım ürünleri!
- Oy kullanan her 25. kişiye özel tasarım, çok şık ve stil seyahat çantası.
Hemen katıl!

Philips Türkiye | Facebook

annelikakademisi nden Sabiha Paktuna'nın 2 adet kitap seçeneğinden birini seçip sadece kargo ücreti ödeyerek sahip olabilirsiniz.

kızlar facede teknosada anket war odullu katılalım ucunnnnnnnnnnnnnnn

2 adet feast milföy ambalajını Özgörkey cad.No:5 Torbalı 35860 izmir adresine gönderen herkese MİLFÖYLÜ TATLAR kitabı hediye...
Kızlar feast ın web sayfasından bakabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…