bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

kuzular mail gelmiş niveadan bilgilerinizi güncelleyin numune ürünlerden göndercez die nivea hemde günahını vermez ayol bi kontrol edin maillerinizi 15 gün içinde gelcekmişşşş

valla böle dionuz ama beni bikere aradılar niveadan. ufak bir anketimiz var katılırsanız bir hediyemiz var dediler. ben de seve seve dedim. sonra bikaç soru sordular cvpladım. dng forım&glow yollamışlardı. şimdi de mail geldi numune yollıcaklarmış.

banada bioxcin den mail geldi , numune isteğimi kabul etmişler , bilgilerinizi yollayın gönderelim dediler , bekliom bakalım :)

ben artık yalan diye düşünmeye başlamıştım demek gerçekten kazanılıyomuş :26:
güle güle kullan canım

Güle güle kullan güvenilir bi sitemi acaba

teşekkür ederim kızlar. 3 haftadır her anketlerine katılıyorum. sitesinde bugüne kadar 25000 küsür hediye verdik falan diyor. bana da hediyeniz adresinize gönderilecek diye mail gönderdiler. gelsin bakalım tekrar bilgilendiririm sizi de.

iyi akşamlar arkadaşlar. bioderin sitesinde iletişim formunda bazı karakterler yazılmıyodu daha öncede size nedenini bilen varmı diye sormuştum zaten. o zaman tuketici@bioder.com adresine mail atmıştım bugün adres bilgilerimi istemek için mail göndermişler. siteden iletişime geçemeyen arkadaşlara duyurulur

Bu form açılmıyor bende???

arkadaşlar niveanın maili için yazıorum. sanırım bu mail bana geldiği için link burdan açılmıor. yani bana geldi ben doldurdum gönderdim. bu link de benim için hazırlanmış sayfaya yönlendirdiği için siz tıkladığınızda daha önceden katıldınız diyor. anladığım kadarıyla kişiye özel yapmışlar sistemi. daha önceden niveaya üye olduysanız mail kutunuzu kontrol edin. belki size de mail gelmiştir. oradan katılabilirsiniz ancak. yeni üyeler bile bu sisteme dahill değil.

kızlar birşey sorucam ben ama... bu biomen, bioblas, bioder felan bunlardan gelen numuneler kayda değer birşey mi yoksa şu bildiğimiz küçücük kağıtlara koydukları tek kullanımlış şeylerden mi?? numunesi gelenler yazabilirler mi acaba???

Bende üyeyim ama gelmedi???

bioderden nasıl istediniz ne geldi anlatırmısın tşk

canım bioderin iletişim bölümünden istiyorsunn...
size dönüş yapıyorlar bilgilerini istiyorlarr...
daha sonrada 10 gün içinde yolluyorlarr...

içinde neler var şuan aklıma gelmiyorr...

tek kullanımlık canımmm...

ama 20 tane falan yolluyorlarr...

canım bioderin iletişim bölümünden istiyorsunn...
size dönüş yapıyorlar bilgilerini istiyorlarr...
daha sonrada 10 gün içinde yolluyorlarr...

içinde neler var şuan aklıma gelmiyorr...

hummmm :44: demek 10 gün sürüyo göndermeleri iyi oldu öğrendiğim saol canım.. bnde bekliordum neden halen gelmedi die

Yarışmamız saat 12:00'da başlıyor. Nehir adresinden kayıt formunu doldurup üye girişi yapan takipçilerimiz sorumuzu görüp, cevaplayabilecekler. Doğru cevabı veren 1. kişi 18 parça İnci Çay Seti, 50. kişi Nokta Saten Çay Tepsi, 100, 200,300,400,500,600,700,800,900 ve 1000. kişiler ise 1 dü...zine Can ve 1 düzine Canan Çay Kaşığı seti kazanacak.

facebook NEHİR sayfasını beğenmeniz lazım daha detay orada :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…