bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

canım bende epeydir üyeyim oraya , ilk başlarda baya yolluyolar anket ama artık hiç gelmiyo nerdeyse 3 haftada bir falan , paypall hesabı oluşturman gerek , paraları oraya aktarıyorsun ordanda kendi banka hesabına , ancak en az 4 euro olması lazım , paypall ıda o zaman otomotik olulşturuo sen uraşmıosun

Ya nerden öğreniyorsunuz bu kampanyaları bende buluyum burda paylaşıyım diyorum bulamıyorumm.şimdiye kadar hiçbir hediye,numune gelmedi beklemiyorum artık çok şansızım kazananları tebrik ediyorum

blog çekilişlerini de takip edin arkadaşlar ben esmer güzeli bloğundan pharma ozon serum kazanmıştım cumartesi günü gelmişti kırık çıktı firmaya yazmıştım bugün ikinci defa yollamışlar.masum inciler bloğundanda 4lü far kazanmışım

tebrikler canım ya bende şu bloglara katılıyorum ama şeytanın bacağını kıramadım daha bişey kazandığım yok

bebek. com a uyeyım 2 3 gun once facemde

tşk canım bende baktım şimdi adım yok

fakat şuan başka bir hediyeli anket var belki ordan kazanırız Allahtan ümit kesilmez

dogru sole bu bır tesaaduf deıl demıııııııı yanı mılyonların ıcınde sen we 2 kez:44::44::44:

vallahi tesadüf , şans diyelim işte aman büyük hedielerde denk gelmio ama ,25 liralık mp3 - 18 liralık dijital çerçeve

vallahi tesadüf , şans diyelim işte aman büyük hedielerde denk gelmio ama ,25 liralık mp3 - 18 liralık dijital çerçeve

olsun canım ya hediye sonuçta fiyatı önemli değil

kazanmak için bir sırrın var mı merak ettim uyguladığın bir yöntem filan

NİVEA ne düzenledi özgecim ben anlıyamadım da

şeymacım nivea üyelerine mail attı geçen bilgierinizi güncelleyin diye güncelleyenlere numune ve çekilişle hediye veriyorlar kazananların bir kızmı da sitesinde açıklandı

olsun canım ya hediye sonuçta fiyatı önemli değil

kazanmak için bir sırrın var mı merak ettim uyguladığın bir yöntem filan

ciddiyim yok canım ya tıklıyorum işte :) ama bazen hem fareyle hemde laptopun tuşuyla tıklıyorum , ama kazandığım 2 ödüldede sadece fareyle tıklarken denk geldi

inanamıyorum!! kendime göre imkansızı başardım ve hoojo dan 25 tl hediye kartı kazandım darısı başınıza diyorum arkadaşlar

Son düzenleme:
Kızlar hoojo dan ikinci hediyemi kazandım i mp3 çalar :) Mutlu oldum hihihii :))))

hemen şunun sırrını açıklıyosnnnnnnnn

hmm anladım tatlım,e fazla zahmeti yokmuş o zmn peki sen hiç kazandıklarını çevirdinmi paraya

bulduda bunuyo hııhhhhhhh

iki kampanyada benden olsun yavrularrrr
facede desa fashion syfsında kampanya var,ecard yolluyosnz 14şubata kadar.hergün 100.kartı yollayana 1erkek1bayan cüzdan hediye..
diğer kampanyada philipsten geliyoooo PClub Trkiye | Philips | sense and simplicity burdanda sevgililer günü msjını yazıyosnz ve yarışmaya katılıyosnz kolay gelsinnnn bol şans

kızlar bi blog ismi verilmesi yasak diyorsunuz üyelik silincek diyorsunuz hem de blog ismi veriyorsunuz haksızlık olmuyor mu acaba??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…