bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

'Sevdiğinizin ışıltısına yaraşır tüm armağanlar burada' cvp buymuş.. nası bulmuşlar anasını yaaaa..4 harften bunu bulmuş yani bulan yuffff..

harf arşivi mi ne varmış internette ordan bulmuşlar sanırım harflerin karşılıklarını

kızlar az nce cemil baskı çözümlerinden kazandığım baskılı t shirt ve baskılı takvimim geldi çok güzel olmuş ya bayıldım bir de kendi resmimiz olunca çok hoşuma gitti

kızlar özsütün sitesine üye olan her 10.kişiye sıcak çikolata paketi hediyeymiş facebook sayfasında daha detaylı açıklama var bi bakın isterseniz

Tuborg Yüzdeyüz Aşk
kimkazandi.comYarışma hediyeleri
Büyük Ödül
1 adet Gimme Tunes Speaker Topuklu Hoparlör
1 adet 2Carat Cup
1 adet Equalizer T-Shirt

14 Şubat sevgilinizi şaşırtmanız, mutlu etmeniz, ona hediyeler almanız için en güzel gün. Siz de 14 Şubatta sevgilinizi %100 şaşırtacak eğlenceli, romantik, %100 aşk dolu bir Sevgililer Günü planı yapın. En çok beğeniyi siz alın, sürpriz ödülleri siz kazanın. Tıkla ve hemen katıl !

Yüzdeyüz Aşk Facebook'ta

Hare Kahveli Likörler Hare’kete geçen âşıklar romantizmin başkenti Paris’e gidiyor!
Büyük Ödül
1 adet 2 Kişilik Paris Seyahati

Hare durulmuş aşkları harekete geçiren, hareketli olanlara daha çok hareket kazandıran bir kampanyayla âşıklara hayallerini süsleyecek bir tatil fırsatı sunuyor. Romantizmin başkenti Paris, en beğenilen videonun sahibi olan çifti bekliyor.

Siz de yarışmaya katılmak ve sevgilinizle Paris’te, romantik bir tatil kazanmak için Hare’kete geçin ve 30 saniyelik bir video ile ona aşkınızı anlatın… Ya da sevgilinizi, size olan aşkını anlatması için Hare’kete geçirin.

Yarışma sonunda kazanan diğer çiftler “Hobimle Mutluyum” tatlı kursuna katılıp, birlikte aşklarına tat katacak bir tatlı yapmayı öğrenecekler. Hare’kete geçin; aşkınızı sevgilinize, yeteneğinizi herkese gösterin! Tıkla ve hemen katıl !

Hare

Collezione “İlan-ı Aşk Zamanı” ile aşkını en güzel ilan edenler kazanıyor…
Büyük Ödül
1 adet 1000TL Maxipara ve Collezione'den 750TL hediye çeki
1 adet 500TL Maxipara ve Collezione'den 500TL hediye çeki
1 adet 250TL Maxipara ve Collezione'den 250TL hediye çeki

Collezione’nin geleneksel yarışması “İlan-ı Aşk Zamanı” başladı. Fotoğrafınızı yükleyin, en güzel ilan-ı aşk mesajınızı paylaşın. En çok beğenilen siz olun, en özel hediyeleri siz kazanın… Tıkla ve hemen katıl !

Collezione ile İlan-ı Aşk Zamanı Facebook'ta

Collezione | Facebook

ASSOS Diamond Sizde Hiç Kalp Yok Mu?
Büyük Ödül
1 adet Assos Diamond Pırlanta

ASSOS Diamond Facebook yarışmasına katıl, dereceye gir ödüller kazan. Tıkla ve hemen katıl !

ASSOS diamond | Facebook

Facebook Assos Diamond sayfası, 13.02.2011

hoojodan ikinci kez hediye kazandım,20 tl lik hediye çeki..hemde bugün doğumgünümdü vallahi güzel bir armağan oldu,kazanamam demeyin bence kazanılıyor..

hoojodan ikinci kez hediye kazandım,20 tl lik hediye çeki..hemde bugün doğumgünümdü vallahi güzel bir armağan oldu,kazanamam demeyin bence kazanılıyor..

sende bendensin , bende 2 kez kazandım :) hem tebrikler , hemde doğum günün kutlu olsun :))))))))

ay tekrar açılmış konuuu bi umut bakmıştımmm
çok sevndimm inşallah önemli kampanyalar kaçırmamışımdır

bende 2 gün önce bioderden istemiştim mail gelmiş adres bilgilerinizi yollayın diyee mutlu oldumm

günaydın bayanlar bol numuneli günler :79:
şu firmalar facebooktan katılınılan kampanyalar için facebooku olmayanları bi düşünseler

Kızlar nehir kampanyasının sonucu belli olmuş.

3. mini yarışma sonuçlandı!
18 Parça İnci Çay kazanan takipçimiz Özlem Çakaloğulları, Nokta Saten Tepsi kazanan takipçimiz Gülsüm Sert. 1 düzine Can, 1 düzine Canan çay kaşığı kazanan takipçilerimiz ise Bünyami Ataş, Tuğba Arslan, Fatime Maytar, Yakup Bulgurcu, Ayşe Doğmuş, Gamze Çam, Sevcan Şen, Cahit Özer, Nurten Yazıcı, Sebahat Çınar...

ben yine kazanamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…