Tülay Öksüz
aa tülay kazanmış onun adına sevindim bende bilseydim bende katılırdım
kızlar benide haberdar edin ama
hemen şunun sırrını açıklıyosnnnnnnnn
hmm anladım tatlım,e fazla zahmeti yokmuş o zmnpeki sen hiç kazandıklarını çevirdinmi paraya
bulduda bunuyo hııhhhhhhh
iki kampanyada benden olsun yavrularrrr
facede desa fashion syfsında kampanya var,ecard yolluyosnz 14şubata kadar.hergün 100.kartı yollayana 1erkek1bayan cüzdan hediye..
diğer kampanyada philipsten geliyooooPClub Trkiye | Philips | sense and simplicity burdanda sevgililer günü msjını yazıyosnz ve yarışmaya katılıyosnz kolay gelsinnnn bol şans
evet hayatım geri dönüp bilgilerimi istediler bende mail attım yolladım
kızlar bi blog ismi verilmesi yasak diyorsunuz üyelik silincek diyorsunuz hem de blog ismi veriyorsunuz haksızlık olmuyor mu acaba??
Kızlar hoojo dan ikinci hediyemi kazandım i mp3 çalar :) Mutlu oldum hihihii :))))
nekadann güzelllinanamıyorum!!kendime göre imkansızı başardım ve hoojo dan 25 tl hediye kartı kazandım darısı başınıza diyorum arkadaşlar
canım blog linki verip blog reklamı yapmak kampanya duyurmak yasak diye biliyorum ben ismini söylemek niye yasak olsun ki
vay anasını beeeeben niye kazanamıom yaww.hoojonun müdayimi olaraktan..tebrikler janım
nekadann güzellltebrik ederimm
şımardım gözüm yükseklerdevallahi sırrı yok şans şekerim :) anket olayına gelince, paypall hesabımda duruo para henüz banka hesabıma aktarmadım , 4 euro zati aktarsam nolur aktarmasam nolur
şeymacım nivea üyelerine mail attı geçen bilgierinizi güncelleyin diye güncelleyenlere numune ve çekilişle hediye veriyorlar kazananların bir kızmı da sitesinde açıklandı
Kızlarrrrrrrrrrr, 5 dk sonra , face de , HEPSİBURADA nın sayfasında yarışma başlıo , yetişiiiiiiiin
Tek taş hediyeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?