bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

şımardım gözüm yükseklerde vallahi sırrı yok şans şekerim :) anket olayına gelince, paypall hesabımda duruo para henüz banka hesabıma aktarmadım , 4 euro zati aktarsam nolur aktarmasam nolur

Philips ile tarzını yenile

Hemen aynanın karşısına geç, saçlarına en güzel halini ver ve makyajını tazele. Fotoğrafını çek ve uygulamamıza girerek yükle. Philips'den harika ödüller senin olsun...!

Ödülleri mi merak ediyorsun?
- 4 hafta sonunda birinciye Sapanca Richmond Nue Wellness Spa'da çift kişilik hafta sonu tatili!
- Her hafta en çok beğeni alan ilk 10 kişiye Philips saç bakım ürünleri!
- Oy kullanan her 25. kişiye özel tasarım, çok şık ve stil seyahat çantası.
Hemen katıl!
Unutma: Uygulamaya sayfamızın üst tarafındaki 'Tarzını Yenile' sekmesinden de ulaşabilirsin.

Philips Türkiye | Facebook

Adınıza özel çok şık kalemler hediye

Bugüne kadar hep üzerinde firmaların reklamı olan kalemleri kullandınız. Peki üzerinde kendi adınız yazan çok şık bir kalem ile yazı yazmak ister misiniz? Cevabınız evet ise sizi Kalem Hediye .com | Hediyelik Kalem & Hediye Kalem Setleri | İsme Özel Kalem / Kişiye Özel Kalem Setleri | Promosyon Kalemler | Hediyelik Kalemler sitesi ile tanıştırmak isteriz. Kalem Hediye .com | Hediyelik Kalem & Hediye Kalem Setleri | İsme Özel Kalem / Kişiye Özel Kalem Setleri | Promosyon Kalemler | Hediyelik Kalemler adresinde üzerine kendi adınızı ya da sevdiğiniz birinin adını yazdırabileceğiniz çok şık kalemlere uygun fiyatlar ile sahip olabilirsiniz.
Ayrıca şimdi http://www........................................................../KalemHediyecom/188064701217415 adresindeki sayfayı beğenip facebook profil adresini kalemhediye@......................................................... adresine mail ile gönderen 10 kişiye üzerine istediği ismi yazdırabileceği kalem setleri hediye.

İşte ödüllerimiz;

1 kişiye: Elips Çıtçıtlı Siyah Tükenmez Kalem + Roller Kalem Set - İsme Özel Hediyelik Kalem Seti Roller Kalem + Tükenmez Kalem Takımlar Kalem Hediye .com | Hediyelik Kalem & Hediye Kalem Setleri | İsme Özel Kalem / Kişiye Özel Kalem Setleri | Promosyon Kaleml

3 kişiye: Gold Klips, Parlak Krom Klipsten (Yandan) Basmalı Tükenmez Kalem Kişiye Özel Hediye Kalem Tükenmez Kalemler Kalem Hediye .com | Hediyelik Kalem & Hediye Kalem Setleri | İsme Özel Kalem / Kişiye Özel Kalem Setleri | Promosyon Kalemler | Hediyelik Kale

3 kişiye: Town Yarım Krom Kişiye Özel Hediyelik Tükenmez Kalem Tükenmez Kalemler Kalem Hediye .com | Hediyelik Kalem & Hediye Kalem Setleri | İsme Özel Kalem / Kişiye Özel Kalem Setleri | Promosyon Kalemler | Hediyelik Kalemler

3 kişiye: Metal Kutulu Taşlı Dolma Kalem + Tükenmez Kalem Set - İsme Özel Hediye Kalem Seti Dolma Kalem + Tükenmez Kalem Takımlar Kalem Hediye .com | Hediyelik Kalem & Hediye Kalem Setleri | İsme Özel Kalem / Kişiye Özel Kalem Setleri | Promosyon Kalemler | He

Son Başvuru: 27 Şubat 2011

CMYLMZ ödüllü yakala.co fotoğraf yarışması başlıyor

yakala.co üyesi misin?
yakala.co’nun yakaladığı fırsatların abonesi?

Cem Yılmaz’ı sever misin peki?
Yeni şovuna çift kişilik davetiye ister misin?

yakala.co fırsatlarını kullanırken çek fotoğraflarını, yolla yakala.co’ya...
En çılgın, en komik, en acayip, içinde en fazla uzaylı bulunan resimlerin sahibi ol, 15-16 Şubat günleri CMYLMZ101MMXI FUNDAMENTALS için özel yakala.co locasından çift kişilik davetiye kazan!

Tek yapman gereken, 13 Şubat, pazar günü saat 23:59’a kadar resimlerini hangi yakala.co fırsatı olduğu bilgisiyle birlikte foto@yakala.co adresine göndermek.
En eğlenceli resimler 14 Şubat’ta açıklanıyor, kazananlar Cem Yılmaz’ın davetlisi olarak kahkahaya boğuluyor!

yakala.co

Kızlar hoojo dan ikinci hediyemi kazandım i mp3 çalar :) Mutlu oldum hihihii :))))

vay anasını beeee ben niye kazanamıom yaww.hoojonun müdayimi olaraktan..tebrikler janım

inanamıyorum!! kendime göre imkansızı başardım ve hoojo dan 25 tl hediye kartı kazandım darısı başınıza diyorum arkadaşlar
nekadann güzelll tebrik ederimm

canım blog linki verip blog reklamı yapmak kampanya duyurmak yasak diye biliyorum ben ismini söylemek niye yasak olsun ki

ben de kendi blogumdaki hediye çekilişini link vermeden hatta isim de vermeden buraya yazdım ama uyarı aldım.isim yazınca da reklamını yapmış oluyorsun ille de link vermeye gerek yok.

Son düzenleme:
Kızlarrrrrrrrrrr, 5 dk sonra , face de , HEPSİBURADA nın sayfasında yarışma başlıo , yetişiiiiiiiin

Tek taş hediyeeeeeeeee

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…