bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

hoojodan ikinci kez hediye kazandım,20 tl lik hediye çeki..hemde bugün doğumgünümdü vallahi güzel bir armağan oldu,kazanamam demeyin bence kazanılıyor..

doğum günün kutlu olsunnn peki o hediye çeki nerelerde ve nasıl kullanılıyor,açıklama var mı?

hoojo'ya taktım şimdide kafayı

efettt ben de taktım ama olmuyorr

ben de kazanamadım yaa oysa ki çok umutlanmıştım

kızlar dalin sitesinde hediyeli anket var

üye olmaya çalışıyorum.. mail adresiniz başka kullanıcı tarafından kullanılıyor diyor..
belki eskiden üye olmuşumdur diye yeni şifre istedim, bu kez de kayıt bulunamamıştır diyor..anlamadım bişey..

bende bir problem çıkmadı ama canım eşşinin mailini filan yazıver yada bi bildiğin mail yalnız aktivasyon kodu yolluyorlar açabileceğin bir mail olması gerek

Karel ile Sony PS3 kazanma şansı

24.03.2011 Tarihine kadar Karel ile ilgili 5 soruyu doğru cevaplayan herkes çekiliş hakkı kazanıyor.
Çekiliş sonunda 2 kişiye Sony Playstation3 250GB Konsol, 2 kişiye Sony PSP3004 & Lite Konsol , 10 kişiye Özel Kare USB Bellek 16GB Hediye
Karel

Fiat Fiat'la Aşkta Kazan
Yarışma hediyeleri
Büyük Ödül
1 adet SETUR 1000 TL Değerinde Hediye Çeki
5 adet 2 Kişilik Akşam Yemeği

FIAT Türkiye “FIAT’la Aşta Kazan” yarışmasında 1 kişiye SETUR’dan 1000TL değerinde seyahat çeki hediye ayrıca en iyi skoru yapan ilk 5 kişiye de sevgilisi ile FIAT Arabalar ile götürüleceği güzel bir akşam yemeği hediye!

Yarışmacılar FIAT Türkiye Facebook sayfasındaki FIAT’la Aşta Kazan yarışmasında bir dakika içinde karşına gelen beş soruyu en hızlı doğru şekilde cevaplayarak en iyi zamanlamayı yapmaya çalışıyorlar. En iyi zamanlamayı yapan 1 kişi SETUR’dan 1000TL değerinde seyahat çeki kazanıyor. Ayrıca en iyi zamanlamayı yapan ilk beş kişi de sevgilisi ile FIAT model arabalar ile götürüleceği güzel bir akşam yemeği kazanacak. Yarışma Şubat sonuna kadar devam edecek.

Yarışmada birinci olan yarışmacı SETUR’dan 1000TL değerindeki seyahat çekini 6ay boyunca istediği zaman kullanabilir. İlk 5’e giren talihliler ise hediyelerini 31 Mart 2011 tarihine kadar kullanabilirler. Tıkla ve hemen katıl !

FIAT Türkiye | Facebook

Bilkom Siz iPad'n Nesine Aşıksınız?
Yarışma hediyeleri
Büyük Ödül
1 adet Ipad 16 GB 3G

Kampanya süresince Bilkom | Facebook sitesi üzerinden soru sorulacaktır. Kampanya süresince sorulan soruya cevap verip en çok arkadaşına soruyu cevaplatan bir kişiye iPad 16 GB+3G ("Ödül") hediye edilecektir. Tıkla ve hemen katıl !

Ödüllü Sorular Facebook'ta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…