bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

sevgili kk, süper bi cekiliş babyfaceden geliyor :)
yer:makyaj güncem

merhaba,.... nickinize ait yazarlik basvurunuz kabul edilmistir. direk giris yaparak entry girmeye baslayabilirsiniz! bol entrylar, Sesu

bana sesudan bu gelmiş bu sabah ne ki bu şimdiii hediye ye noldu kiii :26:

Siteye üye yaptığım arkadaşlar nasıl sayılacak?
Sistem sana bir link verecek. Bu linke tıklayarak üye olan arakdaşlarınız sistem tarafından sayılacak.
Ödülümü ne zaman alacağım?
Kampanya bitiş tarihinden itibaren 7 işgünü içinde.

Ödülümü nasıl alacağım?
Kazananlar listesinin web sitemizde yayınlanmasının ardından 7 işgünü içinde kargoya verilecek.

Ödüller:
1.'ye 42'' LG Led TV
2.'ye iPhone 4
3.-5.'ye iPad 32 3G
6.-10.'ya Sony PS3
Sonraki 10 kişiye HP notebook
Sonraki 20 kişiye Tween Gömlek
Sonraki 30 kişiye TWN saat

modaelinizde.com | Türkiye'nin Moda Alışveriş Sitesi | Moda Markaları, Moda ve Trend ürünler

merhaba,.... nickinize ait yazarlik basvurunuz kabul edilmistir. direk giris yaparak entry girmeye baslayabilirsiniz! bol entrylar, Sesu

aynısı banada geldi dedim noluo her üye olana geliyor heralde

aynısı banada geldi ne olaki bu acaba :26:

sesu aynı mesajı banada bu sabah göndermiş bende anlayamadım nedemek istediklerini

kızlaaarrrrr denemekbedava.com'dan muhteşem bir ürün geldi azönce. ayakkabı şeklinde bant kesici. yanında araba kokusu ve %100 doğal bulaşık makinesi tableti yolladılar.

Son düzenleme:
kızlaaarrrrr denemekbedava.com'dan muhteşem bir ürün geldi azönce. ayakkabı şeklinde bant kesici. yanında araba kokusu ve %100 doğal bulaşık makinesi tableti yolladılar.

ayy bu çok güzel bişeymiş :80: güle güle kullan canım.
denemekbedavada ürünlere yorummu yapmak gerekiyor?

ayy bu çok güzel bişeymiş :80: güle güle kullan canım.
denemekbedavada ürünlere yorummu yapmak gerekiyor?

evet cnm yorum yapmak gerekiyor. aslında bek inanmıyordum ve uzun zamandır üyeyim ama pek girmiyordum bile siteye. sonra bigün bakim dedim ilgimi çekti çok. yorum da yapmıştım sonra bunları göndermişler. artık hergün takip edicem :) hangi ürünle ilgili yorum yaptığın için yolladıklarını da yazıyorlar. yani mesela bu gönderdikleri ürünle ilgili sayfada şu şu kişilere bilmemne ürününe yaptıkları yorumdan dolayı bu üründen yolladık. yorumlarını bekliyoruz gibisinden not düşüyorlar altına. kimlerin gerçekten denediğini anlatmak için.

slm canım aynı msj banada gelmiş bende anlamadımm :26:

dogadan bende istedim daha önce göndermişti bakalım yine gönderecekmi :)

canım bende üyeydim hep geliyodu ama mersinden malatyaya tayin olunca ne gelen var ne giden sanırım geliyosa da mersine geliyodur nasıl ve nerden istedin sanırım kaldırmışlar iletişime tıklayınca olmuyoo :26:

Son düzenleme:

bende üyeydim bi kaç kere yorum yapmıştım sonra bıraktım.
bende ilgi gösteriyim bari birazcık

kızlar denemek bedavada yorum yapıyorum. ama yorumlarım görünmüyo. neden ya? bilginiz var mı?

kızlar denemek bedavada yorum yapıyorum. ama yorumlarım görünmüyo. neden ya? bilginiz var mı?

bu tarz sitelerde genellikle küfürlü yorumları engelelmek için yorumlar incelendikten sonra yayınlanır diye biliyorum. en geç ertesigün yorumunuz çıkacaktır sanırım. yaptığım yorumlar linkinden de takip edilebiliyor.

teşekkür ederim canım ama yaptığım yorumlarda da görünmüyo. umarım dediğin gibidir. yarını bekleyeyim o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…