merhaba,.... nickinize ait yazarlik basvurunuz kabul edilmistir. direk giris yaparak entry girmeye baslayabilirsiniz! bol entrylar, Sesu
bana sesudan bu gelmiş bu sabah ne ki bu şimdiii hediye ye noldu kiii :26:
aynen banada geldi , ben sadece siteye üye olmuştum yazarlık falan nerde çıktı acep :)
kızlaaarrrrr denemekbedava.com'dan muhteşem bir ürün geldi azönce. ayakkabı şeklinde bant kesici. yanında araba kokusu ve %100 doğal bulaşık makinesi tableti yolladılar.
cnm harika bişey bu güle güle kullan ya ben size o siteyle ilgili bişi sorucam ben de üyeyim bana bebek bezi gelmişti premium care mi ne yeni çıkanından denemem için göndermişler video yükleyin bide görüş yazın demişler. ben kendi şifremle filan girdim ama nereye ne yazıcam anlayamadım kampanyası geçti mi acaba bi fikri olan var mı?
evet cnm yorum yapmak gerekiyor. aslında bek inanmıyordum ve uzun zamandır üyeyim ama pek girmiyordum bile siteye. sonra bigün bakim dedim ilgimi çekti çok. yorum da yapmıştım sonra bunları göndermişler. artık hergün takip edicem :) hangi ürünle ilgili yorum yaptığın için yolladıklarını da yazıyorlar. yani mesela bu gönderdikleri ürünle ilgili sayfada şu şu kişilere bilmemne ürününe yaptıkları yorumdan dolayı bu üründen yolladık. yorumlarını bekliyoruz gibisinden not düşüyorlar altına. kimlerin gerçekten denediğini anlatmak için.
yani ürünü kullanmasak dahi yorum yapıyoruz ürün gönderirlerse gönderiyorlar ürünü kullanıyoruz sonra görüşlerimizi bildirmek için yorum yazıyoruz bu şekildemi sitenin işleyişi acaba
canım o siteden hediye kazanmak için üye olmak yeterli mi?merhaba kızlar.benimde günler sonra kapım çaldı gelen kargoydu:) denemek bedava ve o harika ürün.sitedeki çantada gelecek sandım ama sadece ayakkabı ve tablet.ben çok memnun oldum.çok sveiyeli ve iyi işleyen bir site.
bence de bedava olsa ben de alırdım ya da ucuz bişey olsa ama beni aşar yani...:82:pro kart üyeligi ücretsizse hemen alalım bizdeeee
tşkkrler cnm daha gzlleri sizlere gelir inş :)))ayakkabı şeklindekş bantlığa bayıldım
güle güle kullan cnm
güle güle kullanalım cnm...merhaba kızlar.benimde günler sonra kapım çaldı gelen kargoydu:) denemek bedava ve o harika ürün.sitedeki çantada gelecek sandım ama sadece ayakkabı ve tablet.ben çok memnun oldum.çok sveiyeli ve iyi işleyen bir site.
üye olmak ve ürünlere yorum yapmak gerekiyor ama öyle yağ yakmaya da gerek yok ürünler için. yani bende yok ama çok istiyorum dersem bana da yollarlar mı diye düşünceyle yorum yapanlar var bence komik oluyorlar. bunlara gerek yok yorumun iyi de olsa kötü de olsa yazmalısın bence. ben hediye gelicek düşüncesiyle yazmamıştım açıkcası. marka ile ilgili bi yorum da değildi. kırmızo hediyeler kadınları heyecanlandırır mı diye birşeydi. kısaca kayıt olup yorum yapmak lazım bolca.canım o siteden hediye kazanmak için üye olmak yeterli mi?
KK da bir suru anket yapiyoruz oyle deneme urunude degil piyasa degeri 50-100 hatta 200 TL olan urunler veriyoruz bir kiside katilmiyor. Pro karti sahiplerine yuzlerce hediye yolladik tek yapmaniz gereken Pro kart almak. Hem ozel mesajlar arasi 10 dakika beklememis olursunuz hem bu firsattan yararlanirsiniz.
Gectigimiz ay piyasa degeri 200 TL olan Hecha Tavalar dagittik Nivea'nin Turkiye pazarina surulen urunlerin ilk denemelerini pro uyelerimiz yapti. vs vs vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?