kızlar vazeline nin yeni sorusu var.cildimiz kaç günde yenilenir falan.sizce ne?
diğer cevabı %16 olan soru nun kazananları belli olmuş mu??
essensity de bugün acıklicaktı anket sonuçlarını acaba kaçta açıklicak ya:26:
teşekkür edrim canım yanlış bakmışımSonuçlar 23 şubatta açıklanacak...
benimde 9 şubatta hoojodan kazandığım multimedya oynatıcım gelmedi..ilk kazandığım hediye olmasına rağmen
aynen bende 10 şubatta kazandığım 20 tl hediye çekim gelmedi,mesaj yolladım cevap ta gelmedi..
Hoojo , face sayfasında böyle yazmış:
Sayın Kullanıcılarımız,
Tedarikçi firma ile yaşadığımız sorunlardan ötürü ürünlerin kargolanmasında gecikmeler yaşanmıştır. Kazanılan ürünler yarın kargolanmaya başlanacaktır. Sizlerden yaşanan bu gecikmeden dolayı özür diler, anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla
Eh gelir inş 3-4 güne hepimizinki...
Sesu’nun düzenlediği ödüllü ankete katılan her 10.kişi Sesu Vücut ve Yüz Ağda Bandı Seti hediye kazanıyor.
Sesu
Hoojo , face sayfasında böyle yazmış:
Sayın Kullanıcılarımız,
Tedarikçi firma ile yaşadığımız sorunlardan ötürü ürünlerin kargolanmasında gecikmeler yaşanmıştır. Kazanılan ürünler yarın kargolanmaya başlanacaktır. Sizlerden yaşanan bu gecikmeden dolayı özür diler, anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla
Eh gelir inş 3-4 güne hepimizinki...
ne zaman biticek, ne zaman açıklanıcakmış
canım bununla ilgili hiçbişey bulamadım maalesef
her 10. kişi kazanacak yazıyo sadece :44:
Doğadan üyelerine çay gönderiyor. Baya önce sitesinde bi kampanya vardı üye olmuştum. Daha öncede bi kaç defa göndermişlerdi yeni çıkan çaylarından.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?