bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

güle güle kullan canımm...

cnaım bende üye olucamda hamileyim şıkkınımı işaretledin? :44:
nasıl üye olamk gerekir acaba paket göndermek için?

Evet cnm hamileyim dedim. Oysa ki diilim ama ne göndereceklerini merak ettim dayanamadım üye oldum. Ama olsun nivea baby ürünlerini çok sevdim ilerde bebişim olursa alırım artık

şimdi aklıma geldide kühne belki numune gibi bişey gönderebilir anket dolduranlara sonuçta ne tarz ürünleri aldığımızı işaretlemiştk o ürünlere alternatif bişeyler yollayabilirler

yardımcı oldugunuz için saolun arkadaşlar.2 tane kücük bebegim var.hem onlara bakıp hemde anket doldurarak para kazanırım demiştım uyardıgınız için teşekkür ederim

Yenimakale.com 'un ödüllü makale yarışması başladı

Makale yarışmasına herkes katılabilir. Konu sınırlaması yok. İstediğiniz kadar makale ile yarışmaya katılabilirsiniz. Yarışma çok değerli bir jüri tarafından değerlendirilecektir. Bu nedenle yarışmaya son gün katılsanız bile ödül kazanma şansınız bulunuyor.

yenimakale.com 'un makale yarışmaları bununla da bitmiyor. Hemen bu yarışmanın ardından yeni makale yarışmalarının yapılması planlanıyor.

Ödüller:
1. Tablet PC
2. Compeq Multitouch 4g Cep Telefonu
3. Fotoğraf Makinesi

Son Katılım: 15 Mart 2011

Makale Yarışması

Sony Center gezenzi ile kazandırıyor

Şimdi Sony Center'larda en beğenilen izi bırakan 25 Gezenzi kullanıcısı bu Panoramik çekim özelliğine sahip harika Sony Cyber-shot W350’lerden birine sahip oluyor.

Gezenzi

TresanOnline'dan hediyeniz var.

Sağlık ve doğallığın adresi Tresan'ın online alışveriş sitesi olan www.tresanonline.com ve sitemiz işbirliği ile hazırladığımız yeni kampanyamız başlıyor.
Kampanya sonunda 3 kişiye M.Asam Vinolift Magic Finish (Sihirli Fondöten) 30 Ml hediye edeceğimiz yarışmada aşağıdaki işlemlerden herbiri size çekiliş hakkı kazandırıyor.
* www.tresanonline.com sitesine üye olmak (1 çekilşi hakkı)
* tresanonline.com | Facebook adresindeki Tresanonline.com sayfasını beğenmek (1 çekiliş hakkı)
* Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al adresindeki Tresanonline.com grubuna üye olmak (1 çekiliş hakkı)
* Tresanonline (TRESANONLINE) on Twitter adresindeki @TRESANONLINE Twitter hesabını izlemeye almak (1 çekilşi hakkı)

Yukarıdaki işlemlerden en az birini tamamlayıp www.tresanonline.com üye adınızı, facebook sayfasını izlemeye aldığınız profil adresinizi ve/veya izlemeye aldığınız twitter adresinizi tresan@virusvirusvirusvirusvirusvirusvirusvirusvirusvirusvirusvirusvirusvirusvirusvirusvirusvirusvirus adresine gönderin çekilişe katılın.

Kampanya bitiş tarihi: 20 Mart 2011

Akbank İhtiyaç Kredisi Facebook Kampanyası

Büyük Ödül5 adet HP Bixby VT862EA 110 10.3 Inch Netbook Bilgisayar

Kampanya 23.02.2011-(Saat 14:00) – 23.03.2011 (Saat 23:59) tarihleri arasında geçerlidir.Kampanya tarihleri arasında Facebook hesabı olan kişiler Akbank | Facebook internet sayfasındaki beğen butonuna tıklayıp ücretsiz olarak oyun oynayan katılımcılara oyun oynadığı her gün için 1 çekiliş hakkı verilecektir. (Her gün için en fazla 1 çekiliş hakkı verilecektir.) Katılımcı oyuna davet ettiği ve oyunu oynayan her 10 arkadaşı için de 1 çekiliş hakkı kazanacaktır.(Aynı kişi birden fazla katıımcı tarafından davet edilirse ilk davet eden katılımcının daveti geçerli sayılacaktır.) www.akbank.com internet sitesinden İhtiyaç Kredisi’ne başvuran kişiler oyunu oynamalarından bağımsız olarak 5 çekiliş daha hakkı kazanacaktır. Tıkla ve hemen katıl !

Akbank | Facebook
Kimkazandi.com, bu çekiliş kampanyasının Milli Piyango İdaresi onaylı RESMİ SONUÇ ilan mecrasıdır.
23.02.2011
23.03.2011
29.03.2011
Kimkazandi.com, Akbank web sitesi ve Bugün gazetesi, 05.04.2011

Kazanan asil talihlilerin son başvuru tarihi 20.04.2011 yedek talihlilerin 05.05.2011’dir.Kazanlara ayrıca posta yoluyla tebligat yapılacaktır.18 yaşından küçükler, Akbank T.A.Ş, Akro Tanıtım Org. Film Yapım ve Tic.Ltd. Şti.ve Alafortanfoni ve Mccan çalışanları kampanyaya katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar dahi ikramiyeleri verilmez.Oyunun sonunda kullanıcılardan ad,soyad, cep telefonu, adres ve email adresi bilgileri istenecek katılımcılar bu bilgileri vermezlerse çekilişe katılamayacaklardır. Bir kişi birden fazla hediye kazanamaz.İkramiyeye konu olan eşya bedeli içinde bulunan KDV+ÖTV gibi vergiler dışındaki vergi ve diğer yasal yükümlülükler talihliler tarafından ödenir.Piyangoya itiraz için ikramiye son teslim tarihinden itibaren 15 gün içerisinde Milli Piyango İdaresi’ne başvurulmalıdır. Bu piyangoya iştirak eden herkes bu şartları kabul etmiş sayılır.

Akbank İhtiyaç Kredisi Facebook Çekiliş Kampanyası Milli Piyango İdaresi izin tarih ve no: 17/02/2011 tarih ve B.07.I. MPİ.0.13.00.02-401.02.99-432-1642

HSBC İnternet Bankacılığından 30 Elma Düşecek
kimkazandi.comçekiliş hediyeleri
Büyük Ödül10 adet Macbook Air
10 adet Iphone 4
10 adet iPad
kimkazandi.comkimkazandi.com
kimkazandi.com
Kampanya döneminde HSBC İnternet Bankacılığını kullanan bireysel müşteriler kazanıyor. Tıkla ve hemen katıl !

HSBC Bank Bireysel nternet Bankacl
23.02.2011
20.03.2011
30.03.2011
Akşam ve HSBC web sitesi, 05.04.2011

18 yaşından küçükler katılamaz.

HSBC İnternet Bankacılığı Çekiliş Kampanyası Milli Piyango İdaresi izin tarih ve no: B.07.1.MPİ.0.13.00.02-401.02.99-414-1566 sayı ve 16/02/201

dermo cos numunelerim geldi her çeşit krem mevcut(tüy azaltıcı,vücut nemlendirici,şampuan,saç bakımıvs..) kargo ücreti de yok çok teşekkürler...

3 hafta önce bio'lardan numune istemiştim.. göndericez dediler. gelmedi hala.
bu kadar uzun sürüyor muydu göndermeleri?

Selam kızlar bugün bioblasdan kargom geldi çok sevindirik oldum : )
2 adet saç dökülmesine karşı bakım maskesi
2 adet şampuan
2 adet saç dökülmesine karşı şampuan
2 güneş kremi
2 yoğun nemlendirici vücut losyonu
2 adet yoğun nemlendirici krem
2 adet selülit kremi ( doğumdan sonra bayağı işime yarayacak : ) )
2 adet temizleme jeli
2 adet tüy azaltıcı krem
2 adet tüy azaltıcı serum
1 adet saç dökülmesine karşı balsam

Bunlar küçük paketler halinde geldi ama taş atıp kolumda yorulmadı kendim almaya kalksam para vermek zorunda kalacaktım ama bedavaya bişeyler almak çok güzel : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…