bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

kızlar face de doğanın gücü diye bir saç boyasının çekiliş sonuçları için 23 şubatta açıklanacak diyor ama hala aynı ekran var=))))) kazananlar listesine ulaşabilen oldu mu=))))

acikinovasyon comda fikir paylasıyorsunuz kızlar ürünler hakkında ben sinangille ilgili paylasmıstım hediye yollucaklarmıs adres bilgilerimi istediler bi bakın belki bişiler cıkar

yaa ben onu kaçırdımmmm güzel bikaç fikrim vardı son başvuru tarihini geçtmm ama danino ve phonak işitme cihazı için katıldım daha ses çıkmadı bana keşke herkese msj atsalar, tşk ettik fikrinizi kabul ettik veya etmedik diye:26:

kızlar face de doğanın gücü diye bir saç boyasının çekiliş sonuçları için 23 şubatta açıklanacak diyor ama hala aynı ekran var=))))) kazananlar listesine ulaşabilen oldu mu=))))

o sayfanın duvarında paylaşıldı tatlım önceki gönderilerini incele

günaydın sekerlerrrrr
ben pazartesi aksam su bebegim kitabını sipariş vermiştim ama ne gelen var nede giden ben malatyadayım acaba ne zaman gelirrr bide hangi kargoyla geliyooo şimdiden çok tesekkürlerr

Blogumdaki hediye çekilişi için son 4 gün.Blogumun adı makyaj güncem.yasak olduğu için link veremiyorum ne yazık ki.

Aylaaaar sonra ilk kargom geldi şansım mı dönüyor ne :))) Milupa'ya ben de üye olmuştum bir ar kadar önce sanırım. Dün paketim gelmiş içinde cd, bir tane poşet çay, bi pişik kremi ve bi de şampuan numunesi. Ayrıca 5li ıslak mendil ve nivea baby ürünleri için Migros'ta kullanabileceğim %25lik hediye çekleri Henüz bir bebişim yok ama kendim için kullanırım o kdar güzel kokuyorlar ki bu arada koklamaya doyamadım

Bu arada kühne anketine katılanlar için söyleyeyim sitesinde anket bitmiş yakında göndermeye başlayacağız diyor bakalım ne gelecek?

Son düzenleme:

güle güle kullan canım=))))

kızlar yeri burası deyil ama bilgisi olanlar yardımcı olurmusunuz lütfen.anket doldurarak para kazanan varmı yani gercelmi.birde şu baypal kredi kartı güvenlimi.benim kredi kartım yok.kart numarası istiyorlarmış birde.yardımcı olursanız sevinirim

sorma yaa banada geldi milupadan evt

misler gibi kokuyorr

helee şu %25 lik çekine bayıldım benn

yine gelsede kızıma bişiyler alsam keşkee

kihneye bende katıldım merakla ne geliceğini merak ediyorum malum aylardır

kargo yüzü göremedim :97:

cnaım bende üye olucamda hamileyim şıkkınımı işaretledin? :44:
nasıl üye olamk gerekir acaba paket göndermek için?

anketle para kazanmayı sormus bi arkadas sakın kanma onlara arkadasım yaptı ilk basta dolu anket gelio her firmanın para ödeme sınırı var mesela 100 dolar olmadan ödemio 75 dolarlık anketi yolluyo sana ama 100 doları tamamlayacak anket gelmiyo bi türlü 1 yıl gecio 2 yıl gecio sonra firma batıyo gidio

milupadan bana da gelmişti üstelik bekarım numune göndersinler diye hamileyimi işartlemiştimindirim çeklerini kullanabileceğim mağazalar yaşadığım yerde olmadı için boşa gitti yaaa
insanları saf yerine koyuyorlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…