acikinovasyon comda fikir paylasıyorsunuz kızlar ürünler hakkında ben sinangille ilgili paylasmıstım hediye yollucaklarmıs adres bilgilerimi istediler bi bakın belki bişiler cıkar
kızlar face de doğanın gücü diye bir saç boyasının çekiliş sonuçları için 23 şubatta açıklanacak diyor ama hala aynı ekran var=))))) kazananlar listesine ulaşabilen oldu mu=))))
Aylaaaar sonra ilk kargom geldi şansım mı dönüyor ne :))) Milupa'ya ben de üye olmuştum bir ar kadar önce sanırım. Dün paketim gelmiş içinde cd, bir tane poşet çay, bi pişik kremi ve bi de şampuan numunesi. Ayrıca 5li ıslak mendil ve nivea baby ürünleri için Migros'ta kullanabileceğim %25lik hediye çekleri Henüz bir bebişim yok ama kendim için kullanırım o kdar güzel kokuyorlar ki bu arada koklamaya doyamadım
Bu arada kühne anketine katılanlar için söyleyeyim sitesinde anket bitmiş yakında göndermeye başlayacağız diyor bakalım ne gelecek?
Aylaaaar sonra ilk kargom geldi şansım mı dönüyor ne :))) Milupa'ya ben de üye olmuştum bir ar kadar önce sanırım. Dün paketim gelmiş içinde cd, bir tane poşet çay, bi pişik kremi ve bi de şampuan numunesi. Ayrıca 5li ıslak mendil ve nivea baby ürünleri için Migros'ta kullanabileceğim %25lik hediye çekleri Henüz bir bebişim yok ama kendim için kullanırım o kdar güzel kokuyorlar ki bu arada koklamaya doyamadım
Bu arada kühne anketine katılanlar için söyleyeyim sitesinde anket bitmiş yakında göndermeye başlayacağız diyor bakalım ne gelecek?
günaydın sekerlerrrrr
ben pazartesi aksam su bebegim kitabını sipariş vermiştim ama ne gelen var nede giden ben malatyadayım acaba ne zaman gelirrr bide hangi kargoyla geliyooo şimdiden çok tesekkürlerr
..................
çok tesekkürlercanım 10 gün içinde geliyor.aras kargo ile ücreti 5 tl
ayyy çok küstü
melikeme cevap verin:18:
çabık kıslarrr
çok tesekkürlerpazartesi aksam istemiştim canım ne gelen var ne gidenn
şeymacım gelmesi gerek mutlaka bende bebeğim i istemiştim 1 hafta sonra filan geldi
milupadan bana da gelmişti üstelik bekarım numune göndersinler diye hamileyimi işartlemiştimAylaaaar sonra ilk kargom geldi şansım mı dönüyor ne :))) Milupa'ya ben de üye olmuştum bir ar kadar önce sanırım. Dün paketim gelmiş içinde cd, bir tane poşet çay, bi pişik kremi ve bi de şampuan numunesi. Ayrıca 5li ıslak mendil ve nivea baby ürünleri için Migros'ta kullanabileceğim %25lik hediye çekleri Henüz bir bebişim yok ama kendim için kullanırım o kdar güzel kokuyorlar ki bu arada koklamaya doyamadım
insanları saf yerine koyuyorlarranketle para kazanmayı sormus bi arkadas sakın kanma onlara arkadasım yaptı ilk basta dolu anket gelio her firmanın para ödeme sınırı var mesela 100 dolar olmadan ödemio 75 dolarlık anketi yolluyo sana ama 100 doları tamamlayacak anket gelmiyo bi türlü 1 yıl gecio 2 yıl gecio sonra firma batıyo gidio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?