bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

Avea'dan Toyota Hybrid Prius hediye

Şimdi e-fatura talimatı verin, doğayı korurken Toyota Prius Hybrid kazanma şansı yakalayın.

17 Ocak 2011-17 Nisan 2011 tarihleri arasında faturalarını e-faturaya geçiren bireysel faturalı hat sahibi Avea aboneleri çekilişe katılmaya hak kazanacaklar.

Kampanya süresince Avea, 444 1 500 Avea Müşteri Hizmetleri veya Avea bayileri kanallarıyla ya da cep telefonunuzun mesajlar bölümüne e-mail adresinizi yazıp SMS ile 3008'e göndererek e-fatura aboneliğinizi hemen başlatabilir, çekiliş hakkı kazanabilirsiniz.

E-Fatura Çekiliş Kampanyası - Avea

doğadan beni sevmedi sanırsa galiba

hiç çay göndertmiyor hııhh

hoojo dan bana özür mesajı geldi,en kısa zamanda hediyeler kargolanacaktır dedi,bakalım sözlerinde duracaklar mı?

dün hojoya girdim tıkladım bayağı 300000 oldu ama bana bellek vermediler nie ki ben her o sınıra gelene veriyorlar sanıyordum tıklasak bile kazanmıyormuyuz oda mı şans işi kızlarrr bayanlarrrr

dün hojoya girdim tıkladım bayağı 300000 oldu ama bana bellek vermediler nie ki ben her o sınıra gelene veriyorlar sanıyordum tıklasak bile kazanmıyormuyuz oda mı şans işi kızlarrr bayanlarrrr

canım öyle değil. 30000.tıkı atana gönderiyolar. her tıklayana değil. onların verdikleri sınıra ulaşmak mesele değil. istedikleri rakamı senin tıklamış olman mesele.bilmiyorum anlatabildim mi?

tamam bende 300000 tık yaptım ama sonra geri devam etti tıklamam yani önüme form felan gelmedi ( ben mi anlamıyorummm

tamam bende 300000 tık yaptım ama sonra geri devam etti tıklamam yani önüme form felan gelmedi ( ben mi anlamıyorummm

demekki 300000. tıkı sen atamamışsın. sen atsaydın form açılacaktı canım

acikinovasyon comda fikir paylasıyorsunuz kızlar ürünler hakkında ben sinangille ilgili paylasmıstım hediye yollucaklarmıs adres bilgilerimi istediler bi bakın belki bişiler cıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…